Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » Rannetietokoneet » Garmin » Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ville V. 09.09.2019:
Yleisarvosana

Jarno R. 08.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tosi hyvä ja monipuolinen.

Mikko K. 16.11.2018:
Yleisarvosana

Manuel V. 17.07.2018:
Yleisarvosana

Juha N. 12.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen erittäin positiivisesti yllättynyt kellosta ja sen erilaisista ominaisuuksista. Käytän kelloa aktiivisesti juoksuharjoitteluun ja satunnaisesti suunnistuksen sekä aktiivisesti metsästyksessä. Tällä ei välttämättä tarvitse erilaisia vyö virityksiä ja suuntien hakeminen onnistuu hyvin kellon avulla. Voin lämpimästi suositella laitetta.

Jari V. 11.07.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Kello toimii täysin moitteetta kuten edellinen Fenix 3, koko on sama, silikonihihna parempi. Ainoa ongelma on tähän saakka ollut topokartoista puuttuvat korkeuskäyrät jotka Garminin supportin muikaan pitäisi olla näkyvillä. Ongelman saa kierrettyä lataamalla opentopomapista korkeuskäyrät mutta ongelma on silti esiladatuissa kartoissa. Rannesykemittari näytti noin 20 enemmän suorituksessa verrattuna Fenix 3 + HRM run mutta saattaa johtua itsestänikin ja vaatii testausta lisää.

Janne K. 26.06.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Huikean hyvä laite niin maastossa liikkuvaan työrlämään kuin vapaa-aikaankin ja urheiluun! Akun kesto ollut positiivinen yllätys! Viisi tuntia maastossa gps 1 sekunnin päivityksellä päällä, rannesykemittaus ja kartta näytöllä akusta tippui 40% varausta. Pelkässä kellotilassa kestää hyvin valmistajan lupaaman ajan. Paras älykello/sykemittari mitä olen koskaan omistanut.

re....@...om 14.06.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Kolmas Fenix menossa ja ehdottamasti paras. Safiirilasiin kannattaa sijoittaa, samoin metallirannekkeeseen. Huolimatta Garminin ja kelloliikkeiden väitteestä, niin 3-sarjan Fenixin rannekkeet (esim. titaaniranneke) käyvät myös 5-sarjaan. Akunkestoltaan ehdotonta kestoa äly- ja muihin urheilukelloihin.

Nimimerkki Tilaaja 28.04.2017:
Moikka! Jokohan on tietoa millon saapuu varastoon? Malttamattomana odotan jo härpäkkeen saapumista! :)
Asiakaspalvelija Antti H. Vastasi 02.05.2017 :
Hei, tätä mallia meille on tulossa toukokuun viimeisellä viikolla.