Lajit» Hiihto» Erähiihto» Sukset» Peltonen Metsä Skin (pitokarvapohja)»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 3.4.2021:
Yleisarvosana
Mukavan tuntuiset sukset tällaiselle harrastelijalle! Pitoa ollut riittävästi, luistoa ehkä välillä olisi voinut olla enemmänkin, mutta riippuu toki keleistäkin. Käytin suksihuollossa uutena, jossa sukset pohjustettiin ja laitettiin luistovoitelut myös skiniosalle. Kannatti huollattaa, koska suksen pohja vaikutti melkoisen huokoiselle. Ja kuulema vahaa oli imaissut useammat kerrokset ennen viimeistelyä.
Anonyymi 27.3.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi 20.3.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 16.3.2021:
Yleisarvosana
Karvojen pito oletettua heikompi, vastaavat suomupohjalliset tuntuneet tähän asti pitävämmiltä. Karvoissa myös selvää kulumista jo vajaan 30 kilometrin hiihdon jälkeen.
Anonyymi 11.3.2021:
Yleisarvosana
Ville K. kirjoitti 9.3.2021:
Yleisarvosana
Toimivat pelit. Hyvää: herkkä kärki, pitokarvapohja, lumi ei tartu päälipuolelle, kestänyt ainakin parit ojan ylitykset (110kg ukko), pieni ulkoneva kantti suksen reunassa, kevyet pituuteen nähden (270cm). Toimivat hyvin kun siteen asentaa 455-säännön mukaisesti. Jalkavuus aika sopiva tällä pituudella ja painolla Voisi olla paremmin: pitokarva ei pidä niin hyvin kuin odotin (vertailukohtana tervattu puusuksi) ja leveyttä voisi olla enemmän, jotta kantavuus olisi parempi. Mielestäni 10cm ei olisi liian leveä. Suksen kannassa saisi olla hiukan isompi taivutettu kärki taaksekin päin, helpottaa suksen kääntelyä.
Anonyymi kirjoitti 3.3.2021:
Yleisarvosana
On kyllä tosi hyvät kapulat. Lunta missä tahansa olomuodossa, vettä tai jäätä alla, niin toimii. Pitokarvat pitää nätisti ja saa poljettua vauhtia raskaammankin nahkion edessä. 230cm pitkät itsellä, 190cm/85kg. Upottavassa hangessakin hyvä mennä. Hieman oli epäselvää itselle miten pitkät sitä ostaisi. Ketteryys mietitytti. Mutta nämä ovat niin ketterät, että pidemmätkin olisivat menneet kevyesti. Päädyin kuitenkin alemmas mitoissa, koska tulee mentyä välillä syvällä keppihelvetissä. Ainoa miinus on sama ongelma kuin yleisesti pitokarvojen kanssa; kovalla pakkaskelillä tasaiseksi ajetulla alustalla esim. kelkkaura, meno tökkii. Noh siitähän pääsee kun hyppää hankeen uran viereen :D
Anonyymi kirjoitti 2.3.2021:
Yleisarvosana
Kolmen hiihtokerran perusteella voi sanoa että on karvapohjalla hyvä pito, eikä ole kovalla lumella yhtä äänekäs kuin perinteinen pitopohja. Hyvä hankinta!
Kari K. kirjoitti 25.2.2021:
Yleisarvosana
Pito oikein hyvä. Luisto voisi olla parempi
Anonyymi kirjoitti 20.2.2021:
Yleisarvosana
Parhaat sukset erähiihtoon. Hyvä pito ja luistoa tarpeeksi kun laittaa parafiinit luistoalueille.
Anonyymi 11.2.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 8.2.2021:
Yleisarvosana
Helppokäyttöiset ja yleispätevät.
Joonas M. 2.2.2021:
Yleisarvosana
Jussi K. kirjoitti 9.1.2021:
Yleisarvosana
Lyhyen käytön jälkeen tuntuma on positiivinen. Hirveän kovalle koetukselle eivät vähän lumen ja lyhyehköjen matkojen takia ole joutuneet, mutta toimivat sukset. Ilman pitokarvaa luisto olisi ehkä hieman parempi, mutta käytännön tasolla haittaa ei minun käytössäni ole. Pito on vastaavasti oikein hyvä. Mielestäni hintansa arvoiset.
Jarkko A. kirjoitti 6.8.2020:
Yleisarvosana
Huippuhyvä metsäsuksi. Skinit toimivat erinomaisesti. Olisi hyvä parannus, jos näitä voisi valita eri painoille sopivina jäykkyyksinä. Umpihangessa tällä ei juuri ole merkitystä, mutta esimerkiksi kelkkauralla laskiessa pitokarva saattaa töyssyissä napata kiinni.
Juhani R. kirjoitti 22.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvät sukset
Anton H. 17.4.2020:
Yleisarvosana
Kauko H. kirjoitti 29.3.2020:
Yleisarvosana
Erinomainen pito ja hyvä luisto. Hiljaiset erämaan rauhassa. Joustava rakenne. 210 cm pitkät toimivat erinomaisesti 70-kiloisella ahkiota vetävällä miehellä hankikannolla ja hyvin metsätaipaleillakin Itä-Lapissa.
Katja J. kirjoitti 26.1.2020:
Yleisarvosana
Aivan huiput sukset. Elämäni paras sijoitus.
Esa M. kirjoitti 24.1.2020:
Yleisarvosana
Hyvät sukset pehmeään lumeen. Karvapohja pitää hyvin ja on hiljainen verrattuna entisiin suomupohjasuksiin. Mikäli ei yllätyksiä satu niin pitäisi olla sukset kymmeniksi vuosiksi.
pas...@...fi kirjoitti 24.4.2017:
Yleisarvosana
Halti on huiputettu ja nousu meni helposti kyseisillä suksilla
lei...@...om kirjoitti 4.3.2017:
Yleisarvosana
Siteen paikka on merkittävä luiston kannalta. Suksissa voisi olla merkittynä suosittu siteen paikka. Karvapohja toimii hyvin hankikelillä hiihdettäessä. Uppolumessa suksen käyttäytymistä en ole vielä päässyt kokeilemaan. Skinillä hiihdettäessä tekniikka on toisenlaista kuin normaalilla perinteisellä suksella hiihdettäessä. Suksi toimii parhaiten edessä luistattaen pitkällä tekniikalla. Ostosta en ole katunut. terv. Timo Leiviskä