Lajit » Koirailu » Koiraliivit » Dokken's Neopreeniliivi, 3mm »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kimmo H. 02.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvin koiran päälle istuva liivi, mutta pitää olla tarkka koon suhteen . Vetoketjun takia ei koossa jouston varaa. Ompeleet on hieman kysymysmerkki kestävyyden suhteen, mutta aika näyttää tarkemmin . Viime vuonna ostin kokoa pienemmän liivin ja sen ompeleet oli jo jonkin verran kuluneet vähäisen käytön jälkeen . Muuten laadukkaan oloinen liivi koiran suojaksi ja naamiointiinkin .

Hans B. 01.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Helppo pukea päälle ja pysyy hyvin päällä. Istuvuus kohtuullisen hyvä, mutta olkapäiden yläpuolelle jää vekki. Kestävyydestä ei voi vielä sanoa mitään; katsotaan.

Harri N. 13.06.2017:
Yleisarvosana

Nimimerkki Kimmo H 16.08.2018:
Meidän 8kk ikäiselle labbis tytölle L-koko oli juuri sopiva ( vaikka hieman on ehkä keskimääräistä pienempi tyttö kyseessä ) . Yhtään ei kyllä tarvisisi enää kasvaa. Vetoketju tekee liivistä napakan. Tämän vuoksi koon täytyy olla aika lailla juuri sopiva. Ilman vetoketjua pystyisi pelaamaan hieman isommalla skaalalla kokojen kanssa . Vanhemmalla koiralla on liivi, jossa ei ole vetoketjua ja on silti pysynyt hyvin päällä ja kestänytkin kohtuu kovassa käytössä jo useamman vuoden . Aika näyttää kuinka tämä liivi kestää käyttöä. Keskisauman ompeleet hieman myös arveluttaa, mutta toivottavasti kestää käyttöä ja kulutusta . Näin uutena kuitenkin erittäin istuvat ja laadukkaan oloiset liivit.