Lajit » Hiihto » Erähiihto » Sukset » OAC Wap 127 UC + EA Binding »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Katri M. 09.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Mahtavat menopelit. Olleet käytössä parisen viikkoa ja takana jo 100 km... Ketterät käsitellä ja laittaa jalkaan, tasaista etenemistä ihan missä vaan. Hankikelillä rinteitten laskut eivät pääty enää puunkylkeen kuten tavallisilla metsäsuksilla. Kulkeminen ei rasita jalkoja niin paljon kuin tavalliset lumikengät. Pitkään jatkunut kantapäänkipu katosi näillä kulkiessa kokonaan. Ainut miinusasia oli tuo kallis hankintahinta. Toivottavasti nyt sitten kestävät todella pitkään. Suosittelen lämpimästi.

Jyri A. 23.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Karvapohjamenimet täyttävät kaikki odotukset. Laatu hyvä, siteet kätevät ja kantokyky uskomaton suksen lyhyydestä huolimatta.

Leena R. 06.03.2019:
Yleisarvosana

Ossi C. 27.02.2019:
Yleisarvosana

Seppo H. 02.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kokemuksia on vielä vähän,mutta ekakerralla paksussa lumessa tuntuivat melko mukavilta.

Jouko N. 24.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Lyhyet on kätevät todella hankalissa paikoissa.

teijo s. 31.12.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Lumikenkäilyn ja metsöhiihdon parhaat puolet yhdessä muodossa. Hauska liikuntamuoto. Sukset siteineen helppo ottaa käyttöön.

pet...@...om 07.12.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Huomattavasti paljon kätevämmät kuin perinteiset metsäsukset puhumattakaan lumikengistä. Hyvä pito ylämäkeen ja mäen lasku onnistuu. Suosittelen!

Nimimerkki Matukka 12.02.2018:
Ensihiihtelyn jälkilämmöissä pakko tulla hehkumaan. Täydelliset sivakat minulle, vastaavat kaikkiin tarpeisiin lumiretkeilyä ja liikuntaa ajatellen. Ketterät käsitellä, helpot huoltaa ja laittaa jalkaan, tasaista etenemistä liki missä vaan. Suksen leveys ja oman kengän käyttö poistivat kokonaan jalkaterien säryn, joka on estänyt latusuksien ja monojen käytön. Ihan huippupelit!