Lajit» Hiihto» Erähiihto» Sukset» OAC Wap 127 UC + EA Binding»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 22.3.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset kulkuvälineet. Hyvå huomioida, että lyhyemmillä suksilla kantavuus on pienempi kuin pidemmillä. Siteet tuntuvat tukevilta ja kestäviltä.
Anonyymi 13.3.2021
Yleisarvosana
Ihan hyvin pelittää, mutta jos haluaa hiihdettävämmät lumiliukukengät kannattaa ostaa pidemmät. Näillä tosiaankin kävellään hiukan liukumalla. Ihan kaikilla keleillä en oo kokeillu. Umpihangessa pellolla ja metsässä mukava käppäillä. Moottorikelkkauralla, jossa hiukan lunta tuli retkihiihtofiilistä. Jäisellä oli hyvä pito myös. Pluskelin kokeilu puuttuu...
Anonyymi 10.3.2021
Yleisarvosana
Nämä ovat todella hyvät! Siteet ovat helppo naisihmisenkin asentaa itse paikoilleen ja kätevät myös käyttössä. Polvivaivaiselle oivat menopelit! Näillä matka taittuu paljon helpommin kuin lumessa kahlaten.
Tiina S. 10.3.2021
Yleisarvosana
Tosi mukavat, varsinkin kun on satanut pakkaslunta ja alla kova pinta. Jäisellä alustalla on vaikea liikkua noilla, koska ei ole kantteja eli luisuivat sivulle päin. Hyvä ostos!
Matti S. 5.3.2021
Yleisarvosana
Metsässä loistavat pituutensa vuoksi. 85 kg kaipaisi ehkä enemmän kantoalaa. Lisäksi teräskantit voisivat tuoda kovemmalla lumella laskuun hieman tukevuutta. Liukuvat yllättävänkin hyvin ja pito on kohdillaan. Hyvä valinta metsässä touhuamiseen, lyhyille retkille, pilkille jne, mutta pidemmille retkille tarvitaan lisää pituutta....
Anonyymi 4.3.2021
Yleisarvosana
Kantavat hyvin paksulla puuterilla. Tasamaalla paksulla puuterilla suksiin verrattuna raskaat, kun jalka pitää nostaa joka askeleella hangen päälle. Kovalla pinnalla sivuttaispito lähes olematon eli toimii parhaiten kun pinnalla on edes ohut kerros pehmeää. Siteet ovat kuukauden ajan toimineet hyvin.
Anonyymi 3.3.2021
Yleisarvosana
Lumikenkiä paremmat puolen metrin upottavassa umpihankikäytössä, ei eteneminen silti kevyttä ole. Paluumatka samoja jälkiä lähes hiihdellen. Tampatulla baanalla vielä kokeilematta. Sivuttaispitoa ei juurikaan, mutta koiran kanssa nämä teräskantittomat Wapit on turvallisemmat. Helppo säätää, hyvin mahtuu autoon.
Anonyymi 3.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 28.2.2021
Yleisarvosana
Muuten todella tyytyväinen tuotteeseen, mutta metsässä mennessä ”suksen” kärki saisi kaartua hieman enemmän ylöspäin, ettei jäisi niin helposti hangen sisälle ja lisäksi kunnon plussakelillä ”suksi” tökki, kun lumi tarttui siihen kiinni. Mutta näistä huolimatta, paras ostos pitkiin aikoihin. Suosittelen lämpimästi!
Anonyymi 27.2.2021
Yleisarvosana
Siteet on todella helppo käyttöiset, säätö onnistuu helposti sekä kiinnittäminen. Meno umpihangessa onnistuu todella hyvin.
Anonyymi 27.2.2021
Yleisarvosana
Huipputuote! Hyvin kantava paksussakin lumessa, ”seinäpito”! Sopivan mittainen ryteiköissä. Kanttien puuttuminen ainut miinus.
Toni V. 25.2.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöiset ja käyevät sukset.
Anonyymi 25.2.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöiset ja laadukkaat sukset. Suosittelen lämpimästi. Näihin jää "koukkuun"
Noora L. 25.2.2021
Yleisarvosana
Pitää hyvin. Soveltuu köpöttelyyn hyvin, eli juuri sitä mitä hain. Vauhdikkaampaan menoon suosittelen jotain muuta tuotetta.
Anne P. 23.2.2021
Yleisarvosana
Huippu hyvä kotimainen laatu tuote! Näillä suksii koko perhe pitkin umpihankia ja puuterilunta omia latuja luonnon rauhassa.
Mari Petriina P. 22.2.2021
Yleisarvosana
Suosittelen. Todella mahtavat lumihangessa. 😍
Sven N. 22.2.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin mukava suksi, helppo kuljettaa ja helppo käyttää.
Anonyymi 19.2.2021
Yleisarvosana
Kari L. 18.2.2021
Yleisarvosana
Todella hienot ja luotettavat välineet. Kulkee metsässä hienosti, eikä lipsu. Suosittelen
Anonyymi 18.2.2021
Yleisarvosana
Hyvät lumikenkäsukset. Siteiden kiinnittäminen helpottuisi, jos ohjeet olisivat isommalla kirjoitettu, myös liima olisi hyvä olla valmiina paketissa.
Anonyymi 18.2.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
erittäin hyvä maaperälle (Suomessa ei ole korkeita vuoria), kun on kyse vuorista; ei suositeltu.
Anonyymi 18.2.2021
Yleisarvosana
Todella hyvälaatuiset liukulumikengät! Kyllä nyt uskaltaa lähteä metsään ja suoalueille, eikä tarvitse pelätä että uppoaa hankeen. Matkanteko etenee jouhevasti ja askeleet ovat varmat näillä liikkuessa!
Taru T. 18.2.2021
Yleisarvosana
Ihanat sukset.
Tommi T. 18.2.2021
Yleisarvosana
Täytti odotukset
Anonyymi 10.2.2021
Yleisarvosana
Ilahduin positiivisesti! Aiemmin olen hilppaissut metsälenkit tyytyväisenä lumikengillä, mutta nyt ne ovat jääneet ilman käyttöä, koska nämä ovat niin paljon mukavammat, kätevämmät ja hauskemmat. Suosittelen!
Anonyymi 9.2.2021
Yleisarvosana
OAC liukusukset siihen käyttötarkoitukseen mihin ne hankin on olleet juuri sitä mitä olen ajatellut. Minulla oli kyllä lumikengät ja olen niillä tehnnyt monta kävelyä,mutta välillä olisi kaivannut liukua jostain mäkipaikasta alas. Näillä OAC liukusuksilla juuri niin voi tehdä. Niissä on kätevät räikkä siteet, mitkä käyvät kaikkiin kenkiin. Eivätkä ole ylipitkät tiheässä metsässä mennessä+ säilytys ja kuljetus sopivat pieneen tilaan.
Anonyymi 4.2.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tuote vastaa odotuksiani, erittäin hyvä laatu. Ja toimitusehdot yläosassa.
Anonyymi 4.2.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Topservice ja upeita tuotteita!
Anonyymi 1.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 31.1.2021
Yleisarvosana
Toimii erinomaisesti metsäretkillä. Pitävät ylämäessä, liukuvat, mutta silti tarpeeksi hitaat alamäessä. Nopeammat kuin perinteiset lumikengät. Kokemattomalle hiihtäjälle turvallisemmat kuin sukset. Jyrkässä mäessä kaatuessa toisen siteen säätö vaihtoi paikkaa, mutta sen sai nopeasti korjattua takaisin. Sopivat minulle (163cm/60kg). Käytän Meindl Nordkap PRO -kenkiä, minkä kanssa ylemmän siteen "keskikohta" ei osu kengän keskelle, vaikka säätö äärimmillään. Siitä ei ainakaan toistaiseksi ole ollut kuitenkaan haittaa.
Maxime B. 27.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Kiitos nopeasta toimituksesta ja odotusteni mukaisesti Suosittelen tuotetta
Rob J. 26.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Täydellinen maastohiihtoon Kanadan kilven mäkisessä takamaassa, varsinkin pehmeässä tuoreessa lumessa, jossa ne seuraavat hyvin. Verrattuna 35 cm: n lumikenkiin 24 "raskaassa mutta tuoreessa lumessa, nämä pysyivät paljon paremmin lumen päällä, olivat vähemmän väsyttäviä ja tietysti paljon hauskempia laskuilla. Ilmeisesti he eivät kuitenkaan voi kiivetä yhtä hyvin kuin lumikengät: Minun piti kulkea joitain jyrkempiä rinteitä, joita lumikengät kulkivat suoraan ylös. Lyhyt pituus tekee navigoinnista tiheämmän metsän läpi. Kovapakkauksessa / jäisillä pinnoilla yhdistelmä erittäin leveää laskettelua ilman teräsreunoja tarkoittaa, että ne liukuvat paljon sivuttain. , tätä pahensivat saappaat, joilla oli minimaalinen nilkatuki. Näissä olosuhteissa huomasin, että OAC KAR 147: t toimivat paremmin, ovat sekä kapeammat että teräsreunaiset, mikä tarkoittaa, että ne tarjoavat paremman reunuksen. Olisi utelias kokeilla tukevampaa Telemark-kenkää, kuten a T4. EA-sidokset ovat erittäin käteviä ja luovat varpaisiin hyvin luonnollisen taivutuskohdan.
Anonyymi 26.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tilaus oli yksinkertainen ja ongelmaton. Toimitus oli myös erittäin nopea. Koska WAP 127 UC: llä ei ole teräsreunoja, reunoissa on valitettavasti pieniä lovia kaikesta varovaisuudesta huolimatta. Ja ne liukuvat helposti sivulle jo poltetulla lumella, mikä vaikeuttaa kävelyä kokemattomille. Se on ainoa arvostelu. Muuten olen erittäin tyytyväinen.
Satu V. 22.1.2021
Yleisarvosana
timo n. 22.1.2021
Yleisarvosana
Umpihanki sukset ja siteet, jotka eivät toimi umpihangessa eikä hankikannollakaan. Siteet ovat paketin huonoin osa. Siteiden kengän mukaan säädettävän mekanismin väliin paakkuuntuu lunta ja siteet venyvät lyhyessä ajassa umpihangessa. Paakkuuntuneen lumen pois saamiseksi suksi on otettava jalasta pois ja side käytettävä irti ja puhdistettava lumi ja säädettävä side takaisin kengän mukaan. Tämä toimenpide pitää umpihangessa mennessä toistaa vähintään 5 minuutin välein. Jos puhdistusta ei suorita alkuun oikealle kireydelle laitetut siteet löystyvät jalassa ja lopulta sukset/siteet irtoavat jalasta kokonaan (tämäkin on tullut kokeiltua ja oltua pää edellä hangessa). Siteiden säädöissä on suuri suunnitteluvirhe. Plussaa siteille voi antaa niiden helposta säädettävyydestä, muttei tämä juuri auta siteiden vaivalloisen ongelman takia ja umpihankisoveltuvuuden puutteesta. Siteet EA Binding 0/5 pistettä Sukset ovat paketin parempi puoli. Karva toimii hyvin hieman kovemmassa/märässä lumessa, pehmeällä hötöllä suksi luistaa taaksepäin (käyttäjän paino 80kg). Umpihangessa suksi pysyy suunnassa. Hangella suksi tahtoo vedellä sivuttain, suksissa ei ole mitään ''ohjareita'' ja suksi on leveä ja pieni. Rautakantit olisivat kiva lisä näihin suksiin. Sukset ovat kevyet ja lyhyet, joten niitä on näppärä kantaa mukana. Hirveän hyvää luistoa en ole onnistunut suksiin saamaan voiteiden ja pitokarvan hoitoaineiden käytöstä huolimatta (kelit 0'C - -25'C, nestemäisiä luistovoiteita käytetty). Lunta pohjiin ja karvaan ei ole tarttunut. Pohjat ovat jo hieman naarmuuntuneet 2kk käytön jälkeen, tästä ei voi syyttää pohjien laatua, vaan käyttäjän omaa aikaansaamisia kun sukset välillä raapivat metsän pohjia lumen alta. Sukset OAC Wap 127 UC 3/5 pistettä Kokonaisuutena paketti ei oikein sovellu umpihankeen. Tämän pituiset ja levyiset sukset eivät sovellu 80kg tai painavemmalle käyttäjälle. Siteet ovat suuri pettymys, eivätkä sovellu umpihanki käyttöön ollenkaan suunnitteluvirheensä takia. Siteitä en suosittele kenellekään, joka näitä miettii umpihanki käyttöön. Siteet itsessään ovat täysin ylihintaiset. Kokonaisuus 2/5 pistettä
yaelle m. 22.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvä tuote ... Olisi täydellinen hoidon kanssa
Maria A. 20.1.2021
Yleisarvosana
Luc R. 18.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin hyvä vastineeksi ensimmäinen kokemus, sinun täytyy kuten trudging koska ilmeisesti, se on vähemmän tarttuva kuin lumikengät ylämäkeen ja se liukuu huonommin kuin hiihtäminen alamäkeen, mutta se on erittäin hauska tapa, menee kaikkialla ja hyvin saatavilla (kevyt vaihde ja mukautuva tavallisiin vaelluskenkiin) kävely talvisella lumimaisemassa. 80 kg: n painoista pelkäsin hiukan lumihissistä, mutta se menee nikkeliä.
Joseph B. 13.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Nämä ovat kauniita! Näyttää erittäin hyvältä. Yllättävän kevyt. Sidonta oli helppo asentaa saavuttaessa. Rakastan sitä, että sidonta on yleismaailmallinen, joten voin jakaa ne vaimolleni, kunnes lapsemme kasvavat tarpeeksi suuriksi, jotta voimme mennä molemmat ulos yhdessä. Ei erityisiä saappaita! Toimitus oli erittäin nopeaa, vastaanotettu viikon sisällä. Emme tarvitse polkuja mihin olemme menossa!
Günter F. 13.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvät sukset, hyvä laatu, toimivat hyvin! Tuote saapui turvallisesti ja hyvin pakattuna viikon sisällä.
Carolyn L. 7.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Nämä sukset ovat niin hauskoja! Upea tuote ja uskomaton ostokokemus. Asiakaspalvelu oli upeaa ja saimme sukset ennätysajassa ilman komplikaatioita. Niin onnellinen kokemuksestamme, että tilasimme vielä kaksi paria!
Ariane F. 5.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Olemme vakuuttuneita konseptista, emme ole pahoillamme ostostamme. Kuitenkin laskeutuminen ei näyttänyt lainkaan selvää meille, (me vuorollaan yrittää 2 aikuista ja 2 hyvä hiihtäjä lasta, iältään 9 ja 11) ja sitoutuminen yleensä irtoaa pudotessaan alamäkeen (mielestäni jää esti sitä asianmukaisesti harjoittamaansa alku).
Jani H. 29.12.2020
Yleisarvosana
Mahtavat lumilaitteet. Mitä enemmän lunta sen mukavampaa puuhaa.
Peter S. 3.12.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Nämä sukset ovat ilo käyttää. Asumme mäkisellä maatilalla ja halusimme jotain, joka hoitaisi karuita, hoitamattomia polkuja. Mikä unelma on mahdollisuus hiihtää omalla takapihallamme. En usko, että pystyn nousemaan jyrkille mäillemme, mutta se on yhtä helppoa kuin kesäretki OAC-suksilla. Sitova toiminta on myös loistava. Kauniisti muotoiltu. Vuoden paras osto ja rakasti heitä niin paljon mieheni osti parin.
salla t. 19.11.2020
Yleisarvosana
Catrin P. 28.10.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
sukset oli erittäin helppo koota, sidonta toimi hyvin myös käsineillä. Olen täysin tyytyväinen
Samuel h. 15.4.2020
Yleisarvosana
Siteet ovat todella hyvät ja helpot säätää. Rautankantin puuttuminen kevään kovilla hangilla laskiessa pieni miinus
Benoist L. 23.3.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Reagoiva sivusto, hyvä hinta, nopea toimitus ja hyvä pakkaus, OAC Wap 127 UC + EA -sidosukset ovat upeita, hyvin viimeisteltyjä, näyttävät kiinteiltä ...
Katri M. 31.1.2020
Yleisarvosana
Näppärät ja kevyet hankisukset. Oon tykännyt tosi paljon.
Kari S. 24.1.2020
Yleisarvosana
Aivan verrattomat Lapin lumilla.
Leena-Kaija K. 8.1.2020
Yleisarvosana
Hyvin toimivat wapit Lommol tunturissa Muoniossa pehmeässä lumessa sekä noustessa että laskussa.Ketterät metsässä.Siteet ovat helpot ja nopeat laittaa ja säätää. Edellisenä päivänä tunturin laella oli kovempaa hankea, joten silloin vaihto lumikenkiin alas tullessa oli tarpeen, koska kantit puuttuvat wapeista.
Reijo P. 7.1.2020
Yleisarvosana
Mainiot masunvajuuttimet lähes 40vee sitten hiihdon alimpaan kastiin kironneelle, helposti jalkaan melkein mihin vaan kenkään, ei upota eikä kulje liian kovaa, mäkien nousu helppoa kun ei lipsu, piiklen perässä ei aivan pysy mutta hangen pinnalla pysyy :).
Anssi S. 6.1.2020
Yleisarvosana
Tosi hyvät ja kätevän kokoiset
Sisko O. 17.12.2019
Yleisarvosana
Teija P. 30.11.2019
Yleisarvosana
Katri M. 9.4.2019
Yleisarvosana
Mahtavat menopelit. Olleet käytössä parisen viikkoa ja takana jo 100 km... Ketterät käsitellä ja laittaa jalkaan, tasaista etenemistä ihan missä vaan. Hankikelillä rinteitten laskut eivät pääty enää puunkylkeen kuten tavallisilla metsäsuksilla. Kulkeminen ei rasita jalkoja niin paljon kuin tavalliset lumikengät. Pitkään jatkunut kantapäänkipu katosi näillä kulkiessa kokonaan. Ainut miinusasia oli tuo kallis hankintahinta. Toivottavasti nyt sitten kestävät todella pitkään. Suosittelen lämpimästi.
Jyri A. 23.3.2019
Yleisarvosana
Karvapohjamenimet täyttävät kaikki odotukset. Laatu hyvä, siteet kätevät ja kantokyky uskomaton suksen lyhyydestä huolimatta.
Leena R. 6.3.2019
Yleisarvosana
Ossi C. 27.2.2019
Yleisarvosana
Seppo H. 2.2.2019
Yleisarvosana
Kokemuksia on vielä vähän,mutta ekakerralla paksussa lumessa tuntuivat melko mukavilta.
Jouko N. 24.1.2019
Yleisarvosana
Lyhyet on kätevät todella hankalissa paikoissa.
teijo s. 31.12.2018
Yleisarvosana
Lumikenkäilyn ja metsöhiihdon parhaat puolet yhdessä muodossa. Hauska liikuntamuoto. Sukset siteineen helppo ottaa käyttöön.
pet...@...om 7.12.2017
Yleisarvosana
Huomattavasti paljon kätevämmät kuin perinteiset metsäsukset puhumattakaan lumikengistä. Hyvä pito ylämäkeen ja mäen lasku onnistuu. Suosittelen!
Nimimerkki Matukka 12.2.2018
Ensihiihtelyn jälkilämmöissä pakko tulla hehkumaan. Täydelliset sivakat minulle, vastaavat kaikkiin tarpeisiin lumiretkeilyä ja liikuntaa ajatellen. Ketterät käsitellä, helpot huoltaa ja laittaa jalkaan, tasaista etenemistä liki missä vaan. Suksen leveys ja oman kengän käyttö poistivat kokonaan jalkaterien säryn, joka on estänyt latusuksien ja monojen käytön. Ihan huippupelit!