Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Anatomiset » Miesten / unisex-mallit » Exped Lightning 60 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ali L. 26.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Onpa hyvä kantolaite. Oikein hyvä selkään, eikä paina juuri mitään.

Taina E. 17.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt ja monipuolisesti säädettävä reppu päiväreissuille ja yön yli reissuille. Grammanviilaajille sopiva myös pidemmille reissuille. Yksi yhtenäinen ylhäältä avattava tila asettaa vaateita pakkaamistavalle.

Jukka T. 25.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin kevyt ja silti erinomainen kantojärjestelmä. Melkolailla unelmapeli. Tuli kieltämättä vähän tyhmä olo, kun tätä painavampia ja mukavuudeltaan sekä käytöltään paljon huonompia on selässä tähän asti kantanut. Lähellä olin liittyä Kajka-klaaniin, mutta onneksi tulin järkiini ;) Olin vakuuttunut jo ennenkuin edes luin Tania Noakesin 82 päivän hiihtovaelluksesta Norjan läpi tämä selässään.

sus...@...om 17.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin istuva ja säädettävä, roll top on toimiva molemmin päin, vaikka kerääkin vettä joskus sateella. Mukava, toimiva ja hinnan väärti! Miinuksena se, että en ole saanut reppua säädettyä sellaiseksi ettei se narisisi kävellessä hartiaremmien kiinnityksen säätöpalkissa hiukan joka askeleella.