Lajit » Vaellus » Makuualustat » Ilmatäytteiset » Therm-a-Rest NeoAir™ XLite™ Large »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jari P. 17.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuttua Thermarestiä. XLite on todella kevyt, mukava ja lämmin. Muut valmistajat eivät oikein pääse lähelle samassa painoluokassa. Ainoa mikä Thermarestistä puuttuu on nykyaikainen yksisuuntainen venttiili pikatyhjennyksellä. Alustan lämpöarvo ja kevyt paino menevät minulla ainakin toistaiseksi täyttämisen ja tyhjentämisen käytännöllisyyden edelle.

Mika R. 31.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Perinteisiä puhallettavia vakaamman tuntuinen ja siten mukavampi. Rapisee varsinkin heti täytön jälkeen pienestäkin liikkeestä (kuten hengitys), mutta tähän tottuu niin että se ei haittaa itseä, ja tokkopa se muillekaan on kuorsausta pahempi häiriötekijä. Lämpimyyttä en ole päässyt vielä tosissaan testaamaan, mutta luotan valmistajan ilmoittamaan. Täyttyy ongelmitta ja tyhjenee ok. Kiva kantaa. Selkein kilpailija tälle lienee ensi vuodelle lupailtu vielä kevyempi kesämalli, mutta kolmen vuodenajan käytössä tämä lienee tällä hetkellä ykkösvaihtoehto.

thj...@...om 04.11.2017:
Yleisarvosana

Rauno H. 28.05.2017:
Yleisarvosana