Lajit » Hiihto » Erähiihto » Eräsiteet » Finngrip Easy-retkisidepari (Finngrip) »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hasse Ö. 22.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Produkten är mycket väl genomtänkt. Lätt att ta på och även kliva ur. Enkel att montera tack vare bra beskrivning. Sedan får framtiden visa hur det är med hållbarheten men jag tror inte det blir några problem för bindningen är rejält gjord.

Petri K. 19.02.2019:
Yleisarvosana

Christer H. 21.11.2018:
Yleisarvosana

Teemu P. 05.09.2018:
Yleisarvosana

sam...@...fi 06.06.2018:
Yleisarvosana

pet...@...om 07.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Lätt att kliva i och ur. Skon sitter bra. Perfekt bindning på jaktskidor.

tuo...@...om 07.02.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Palvelu oli hyvä ja toimitus nopea. Tuote myös vastasi odotuksiin. Testaan käytössä tuotetta ensi kertaa 10.2.-18

Seppo H. 23.09.2017:
Yleisarvosana

ant...@...fi 13.06.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Johan onkin älyttömän näppärä idea. Toimii niin Rokan kuin varsikengänkin kanssa. Siis tosi kätevä.

Pasi K. 03.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Vähäisen käytön jälkeen vaikuttaa ihan ok siteeltä. Yleisolemus hiukan rimpula ja kestävyys arveluttaa. Ei sovellu kaikkein massiivisimpiin talvisaappaisiin.

Nimimerkki Erkki 29.01.2016:
Minulla on nuo nyt kaksissa metsäsuksissa ja olen kovin tyytyväinen. Hiihtelen koirien kanssa umpihankea helpossa maastossa, teen päiväreissuja vaihtelevassa metsämaastossa ja riistalaskennatkin vähän vaikeammissa paikoissa ovat menneet ilman ongelmia. Kannattaa katsoa että siteen säädöt sopivat omalle jalkineelle. Jalkineina olen käyttänyt Suvi-Rokkaa, Kairaa ja Sievin Arktista.

Nimimerkki SavonMosku 30.01.2015:
En suosittele. Hankalassa maastossa ja pehmeässä lumessa ei pysy kenkä siteessä. Pettymys.

Nimimerkki Hattukaaperi 05.02.2014:
Tähän päivään saakka, eli hiukan kolmatta talvea kestivät. Viime ja sitä edellisenä talvena kärkikupin koukut irtosivat kupista ja tänään 5.2.2014 meni viimein jalan alta kulkeva rautalanka irtipoikki. En voi kyllä suositella ko. välineitä kenellekkään yli 50 metriä talvessa hiihtävälle. Karvas pettymys joka nyt yksin on kärsittävä. Kengätkin tuli hankittua ilman hiihtoranttia, joten paluu vanhoihin toimiviin siteisiin ilman kenkäinvestointia ei onnistu.

Nimimerkki John Walker 19.04.2013:
Hiihtovaelluksella Ropi tunturin maastossa metsasuksilla vaimoni onnistui rikkkomaan molemmat siteet- Pitkät tukiraudat jotka menevät kantapään ympäri katkesivat. Ensiapua narulla viimeiset 10 km vaikeassa maastossa. Retki maaliskuu 2013

Nimimerkki Jukka P 26.03.2013:
Kaksi vuotta sitten ostin latvalintureissuun ja kesken kierroksen tuo saranassa oleva lukkomutteri irtosi. Ensin kaverilta ja sitten itseltä. Mutteri tietty hukkui. Onneksi oli jesseä matkassa ja päästiin kämpille. Kiristys oli tehtaan jäljiltä ja näköjään olisi pitänyt tarkistaa, mutta ei tullut mieleen. Vuosi sitten, kun olin lenkillä ja lapsi rinkassa selässä niin etukuppia kiinni pitävä metallikoukku katkesi. Onneksi olin jo saapunut kovalle tielle. Jatkossa olisi kiva, jos tehdas itse maksaisi protoilunsa.

Asiakaspalvelija Lasse R. 19.02.2013:
Pitäis mahtua, ellei saapas ole todella iso. Kaira 47:t on kuulemma mahtuneet vielä, naalista uskoisin, et ainakin 46 menee.

Nimimerkki Metsämies 19.02.2013:
Mahtuuko noihin siteisiin kärkisaappat, joita käytetään "inttisiteissä"?

Asiakaspalvelija Lasse R. 15.02.2012:
Muckboot sopii hyvin tähän siteeseen.

Nimimerkki Opa 10.02.2012:
Onko kukaan sattumoisin kokeillut sidettä Muckboot Tay sport saappaan kanssa? Sukset ja kengät jo löytyy, pitäisi vaan saada pariin sopivat siteet.

Nimimerkki joo 06.02.2012:
Kärkikupin koukku repii toisen jalan kengän aika ruman näköiseksi jos toinen jalka hipaisee toista hiidettäessä. Typerästi suunniteltu kun se koukku on juuri sopivasti ensimmäisenä ottamassa viereiseen kenkään kiinni.. Kannattaa käyttää jotain halpoja kenkiä niin ei tarvi kalliita pilata.

Nimimerkki Seppo 07.01.2012:
Oikein hankalassa maastossa jos tuntuu irtoilevan niin nahkaremmillä nilkan ympäri voi varmistaa pitävyyden.

Nimimerkki kokemusta on. kaksitalvea testissä 04.12.2011:
kyllä pysyy ja kulkee mukana. on renkattu ja remuttu ummessa ja ladulla. kenkänä parkanon talvikas. nokian huopa ja naali kovilla keleillä, viikingin vaelluskenkä pikku pakkasilla ja toimii. ei purista eikä hierrä, turha pitää kireällä. ei väännä kenkää kippuraan niinku vanha inttiside. pitää uskaltaa mennä rennosti kun se iisillä on mahdollista. hiihdettiin umpihangen mm 2011. ongelmia yksien paksukärkisten ja kovapohjasten vaelluskenkien kans.

Asiakaspalvelija Lasse R. 02.12.2011:
Asiakaspalautteen ansiosta Kuusamon Uistin on nyt kehittänyt tuotetta siten, että kärkikappale on pidempi. Eli nyt se pysyy hyvin jalassa lähes kaikkien kenkien kanssa.

Nimimerkki kokeiltu on 01.12.2011:
Eivät pysy kengässä kiinni pehmeällä pohjalla yhtään! Kokoajan irtoaa. Kovalla pysyy jotenkin, mutta ummella ei tee mitään. Normi inttisiteet hakkaa nämä 100 - 0

Nimimerkki vapaa on vain umpinhanki 06.09.2011:
Yhden talven käyttääneenä pelkään, että kantarauta pikkuhiljaa suoristuu ja silloin kenkä ei ehkä enää pysy kiinni. Pikkuhiljaa olen joutunut säätämään siteitä tiukemmalle ja tiukemmalle. Mahdollisimman löysänä olen niitä kuitenkin kokoajan pitänyt - eli liian tiukkuuden takia rauta ei ole suoristunut. Toinen mysteeri on, että välillä kenkä ei millään pysy paikallaan ja sitten yhtäkkiä taas kestää. Voi liittyä kengän tai siteen jäätymiseen. Ongelma on aina ratkennut säätöjä muuttamalla, yleensä kiristämällä. Palaan asiaan ensivuonna, mutta tällä hetkellä mietin testimielessä paluuta vanhaan inttisiteeseen, ehkä asennan toiseen sukseen sen ja toiseen jätän tämän, niin pääsen testaamaan eroja hiihdettävyydessä.