Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Putkikassit» Ortlieb Rack-Pack -putkikassi M 31L»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Alejandro A. kirjoitti 20.7.2020:
Yleisarvosana
Excellent quality ! When combined with the panniers you can actually carry quite a lot of things!
Päivi P. kirjoitti 21.8.2018:
Yleisarvosana
No nyt tilasin oikean kokoisen ja sitä käyttänyt rätkäreissuilla. Keltainen hyvä huomioväri takaritsalla. Ja keltaisesta löytyy paremmin mustat tavarat, kuin mustasta...
Jyri M. kirjoitti 8.10.2019:
Yleisarvosana
This Ortlieb rack-pack was just the latest addition to my current collection of bike pannier bags, which I feel are the best around for bike touring.
kou...@...om kirjoitti 22.8.2019:
Yleisarvosana
Tukeva Ortliebin kassi, niin kun lähes kaikki heidän tuotteet. Ei niitä halvimpia markkinoilla, mutta hyvista ja tukevista materiaaleista valmistettu. Kokemusta useammasta Ortlieb tuotteesta (säkkejä, kasseja, pyörälaukkuja, ...) ja yhtään ei ole hajonnut vuosienkaan käytön jälkeen. Hyvä kestävä tuote.
Joni P. kirjoitti 9.8.2019:
Yleisarvosana
Taattua Ortlieb-laatua. Laukku tuli itselle rangebagiksi ammuntaan, mihin se soveltuu kokonsa puolesta mainiosti ja on mukava heittää olalle. Rullasulkua ei tarvitse aina sulkea, vaan päällä olevien remmien klippaaminen kiinni sulkee laukun riittävästi kuivan kelin kanniskeluun.
Maximiliano M. kirjoitti 30.3.2019:
Yleisarvosana
Todella kestävä ja laadukas laukku. Näyttää tilavammalta kuin 31lt.
Mikko P. kirjoitti 25.6.2017:
Yleisarvosana
Erinomainen kassi moottoripyörä reissuun. Paksu ja kestävä materiaali.
Petri S. kirjoitti 3.6.2017:
Yleisarvosana
Toimiva. Helppo täyttää ja purkaa koko sivun mittaisen aukon ansiosta (vertaa päästä täytettävään). Kassissa saisi olla erilliset kiinnityspisteet vaikka kyllä kahvojen altakin kiinnitys onnistuu luotettavasti: kiinnityksen joutuu vain purkamaan aina kun avaa kassin. TA-Petu