Lajit‪» Vaellus‪» Puukot ja veitset‪» Puukot‪» Retkeily- ja partiolaispuukot‪» Juha Perttula Tumma Sormisuojapuukko‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 3.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 8.8.2022
Yleisarvosana
Kompakti laadukas tuote-käy ykköspuukosta pitemmilläkin vaelluksilla.
ken s. 17.5.2022
Yleisarvosana
Se voidaan leikata paloiksi saapuessaan.
Teoh L. 13.5.2022
Yleisarvosana
kevyt ja terävä. tumma kahva on erittäin viehättävä. Reuna leikkaa puolikovaa puuta kuten leikkausvoita. En ole pahoillani, että omistin niin upean veitsen. Varuste tarjoaa erinomaista palvelua kokonaisuudessaan; nopea toimitus, kilpailukykyinen hinta ja useat ulkoiluvarusteet.
Paulo A. 11.3.2022
Yleisarvosana
Yksi parhaista käyttämistäni kaula-/EDC-veitseistä. Yksinkertainen muotoilu... erittäin vahva... leikattu kuin japonesan miekka... pieni ja erittäin kevyt. Upea nahkainen tuppi. Todella upea veitsi! Ainoa vähemmän tai ei... on hiiliteräs, joten se ruostuu jos et välitä siitä...kuivaa ja öljyä! Jos voit ostaa sellaisen!!!!!
Luis S. 14.1.2022
Yleisarvosana
Pieni ihme, poikkeuksellinen työkalu kooltaan ja hillityllä painolla, leikkauskapasiteetti, joka pelottaa. Katsotaan kuinka se terävöityy niin korkealla teräksen kovalla reunalla. Toistaiseksi iloisesti yllättynyt. Muuten, laadukas nahkatuppi on veitsestä asti. ehkä missasin vyönlenkin siltä varalta, ettet halua käyttää sitä kaulassa.
Petri V. 11.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 31.7.2021
Yleisarvosana
Kahva sopii käteen ja on erittäin helppokäyttöinen. Näyttää myös siistiltä. Se on suositeltavaa.
Anonyymi 29.7.2021
Yleisarvosana
Kun otin tämän veitsen, muistin Higonokami-veitsen, jota käytin lapsena. Valmiiden veneiden sijaan se on kaunis veitsi, jota haluat jatkaa luonnossa ja jokapäiväisessä elämässäsi.
Santtu R. 15.2.2022
Mielestäni yksi parhaista puukoista jonka hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Terän viimeistely on huippuluokkaa, vastaavaa jälkeä on tullut vastaan useamman sadan euron veitsissä. Kahva on todella mukava kädessä, omaan L-kokoiseen käteen ei tule väsymistä eikä niinsanottuja "hotspotteja". Itse laitoin tuppeen värikkään paracordin, jonka saan helposti roikkumaan vyölle sekä kaulalle. Täydellinen puukko erähommiin retkikirveen taikka sahan kanssa.