Lajit‪» Leijasurffaus‪» Leijat‪» Tarvikkeet‪» Pumput‪» Flextailgear Max Pump Plus‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Matti N. 29.7.2021
Yleisarvosana
Aivan loistava tuote. Tuli tosiaan tarpeeseen. Vinkin sain uimarannalla herralta, joka kehui tuotetta ja esitteli käyttöä. Siinä se, nyt on minullakin ja toimii!
Anonyymi 27.7.2021
Yleisarvosana
Muuten loistotuete mutta ei aivan täytä kanoottia täyteen.
Anonyymi 22.7.2021
Yleisarvosana
Melko hyvät työt paketissa kestää noin 2 minuuttia tuplaamme. . Sinun on vielä lisättävä pakkaus suun kautta tai käsipumpulla. Todella hyvä hyttyskaudella, koska se nopeuttaa veteen pääsyä.
Anonyymi 8.7.2021
Yleisarvosana
Tällä saa packraftin ja kelluntarenkaan erittäin nopeasti lähes täyteen. Lopputäyttö täytyy tehdä joko puhaltamalla tai erillisellä pumpulla.
Anonyymi 6.7.2021
Yleisarvosana
Ladattavaksi vehkeeksi uskomaton. Paineet ei tietenkään riitä vaativimpiin pumppauksiin mutta paljon tällä säästää omia fyysisiä vaivoja.
Anonyymi 28.6.2021
Yleisarvosana
Tehokas pumppu, jonka akku kestää useita MSR:n täyttöjä.
Joni P. 11.5.2021
Yleisarvosana
Yllätti positiivisesti - täyttää ison packraftin tasan minuutissa, ja tyhjennysominaisuus on kätevä mm. packraftin kanssa, koska lautan saa siten pakattua todella pieneen. Yönyli- ja päiväretkille aika kätevä, ja täyttäähän tällä rantalelut ym. myös helposti, ja makuualustat, joten monikäyttöinen. Ei vaellukselle lähtisi mukaan, mutta arjessa hyödyllinen, hintakin ok. Ei oikeastaan huonoa löydy, latauspistoke voisi toki olla jo USB-C, tässä nyt edelleen vanha Micro-USB.