Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Putkikassit‪» Savotta Keikka 30L‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 31.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 1.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 12.2.2022
Yleisarvosana
Yksinkertaisesti täydellinen
Anonyymi 21.12.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 9.11.2021
Yleisarvosana
Arvuuttelin pitkään 30L ja 50L version välillä. Laukku on jämäkkää tekoa ja saumat ensiluokkaista. Tähän kokoon päädyin, koska halusin laukun olevan näppärän kokoinen. Laskennallisesti valmistajien antamien mittojen mukaan tämä on 30L, mutta esim Ospreyn erääseen vanhempaan 30L duffeliin verrattuna tämä on paljon isompi (vertailin survomalla samat tyynyt molempiin). Ja sitten vielä tuo sivutasku on vielä lisänä tilavuudessa. Sivutasku on tosiaan reilun kokoinen. Laukun saapuessa oli vaikeuksia saada sivutaskun vetoketjua kunnolla toimimaan, koska kangas on jäykkää ja kestävää. Survoin laukun täyteen tyynyjä ja sivutaskuun sain mahdutettua tuhdin koristetyynyn. Näin sain laukkua oikeaan muotoon ja vetoketjun käyttökin sujuvoitui. Tämä on ollut sopivan kokoinen viikonloppureissuille ja menisi tänne helposti omaan käyttöön viikon vaatteet ja hieman tarvikkeita. Suuri näkymä laukun sisälle on helpotus organisoinnissa ja tavaroita ottaessa laukusta. Välillä olen miettinyt ja ehkä kaivannutkin sivutaskun sijaintia laukun päätyyn, kuten 50L versiossa.
Bebek T. 9.11.2021
Yleisarvosana
Huipputuote, Huipputyöstö, Paras toimitusaika (7 päivässä) Yöt on Keikka 50L
Anonyymi 27.10.2021
Yleisarvosana
Loistava palvelu ja tavara. Kiitos!
Aki K. 21.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 20.8.2021
Yleisarvosana
Olen käyttänyt Minijääkäri (Jääkäri S) -reppua 4 vuotta ja olen vaikuttunut laadusta ja mukavuudesta. Ostin siis Keikka 30L päivittäiseen työ-kuntosali-kotirutiiniin. En ole löytänyt valitusta tästä reppusta. Ensin ajattelin, että 30L voi olla liian pieni, mutta itse asiassa siinä voi olla enemmän kuin monia 35-40 litran reppuja valtavirrasta. Materiaalit näyttävät erittäin kestäviltä ja pitävät muotonsa hyvin. En usko, että se katkeaa ennen eläkkeelle jäämistäni :) Ostin myös hihnat ja 4 riipuspussia. Reppu on mukavampi kantaa kuin luulin. Voisin harkita sen käyttöä myös pidempien päiväretkien aikana. Pidän Keikasta eniten siitä, että se on mukautettavissa Trinket Pouchesin kanssa. Koska minulla on paljon pieniä tavaroita (avaimet, kortit, lompakko, puhelin, pyörälamput, käsineet, sadevaatteet, ...), pussit pitävät kaiken kunnossa. En ole löytänyt toista tähän tarkoitukseen sopivaa reppua. Suunnittelu on yksinkertainen ja neutraali, ei liian hieno, mutta ei myöskään ruma, mikä varmistaa, että se ei näytä vanhentuneelta muutaman vuoden kuluttua. Ostin myös tämän repun eettisistä syistä: se ei ole lapsen tekemä kolmannen maailman maassa. Rahasi menee ihmisille, jotka todella tekivät tuotteen, eikä sponsoroimaan julkkiksia, jotka eivät todennäköisesti maksa vastaavia veroja. Laadukas ammattilaisten tekemä. En ainakaan halua tukea varjoisia yrityksiä. Nopea toimitus Saksaan.
Thomas L. 13.4.2021
Yleisarvosana
Pasi T. 20.2.2021
Yleisarvosana
Unelmien laukku. Jämäkkä, pysyy muodossaan tyhjänäkin. Hyvät kahvat ja hihnat, ei mitään turhaa.
Teppo K. 21.12.2020
Yleisarvosana
joona t. 14.12.2020
Yleisarvosana
Toimiva, laadukas, erittäin hyvä.
Anonyymi 4.12.2020
Yleisarvosana