Lajit» Kiipeily» Kiipeilykengät» Tarranauhalliset» Tenaya Mastia»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tuomas J. 17.9.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukavat kengät, joiden sisäkangas kuitenkin repesi melko nopeasti. Tämä ei käyttöä ole haitannut, mutta laskee yleisarvosanaa. Istuu kuin sukka ja hookit tarraa. Kengät olleet mieleiset.
Anonyymi 11.8.2021
Yleisarvosana
Lähdin testaamaan Miuroja, Miurat miesten koossa loppu ja osaava myyjä tuumasi että testaappas noita, kun isointa koko Five Tenin Hianglesta ei saanut edes vedettyä jalkaan. Uskomattoman mukavat jalassa heti ensikoestuksella. Päkiät itsellä hieman leveät, joten senkin puolesta kenkä tuntui mukavalle jalassa. Testasin vertailuksi Mundakaa mutta puristi ikävästi juuri päkiän seudulta. Sopiva koko Mastiaan löytyi pienen seulonnan jälkeen, arkikenkä normaalisti 47 ja vanhat La Sportivan Tarantulat 45,5. Näissä päädyin 44 kokoon, olisi varmaan vielä ollut hyvät puoli numeroa pienempänäkin (arvostelut maailmalla kertoo että 3,5 pienempi ollut se spot-on kun hakee vielä mukavaa mutta napakkaa istuvuutta), testattava kunhan nämä kiivetty ensin loppuun. Kengät pysyy jalassa useamman tunnin sessionkin ajan joten istumamukavuus ei ole vain myyntipuheita. Myyjälle tokaisinkin että uskomaton kenkä kun tuntuu kuin olisi suoraan omille varpaille tehty, kantapään istuvuus myös napakka. Yhdestä remmistä en huonoa löytänyt, en tiedä toisiko toinen remmi jalkapöydän päällä paljoa lisäarvoa. Kantapään paikkeille jää sivulle kuitenkin pieni tyhjä pussi, samaten jalkapöydän päälle, mutta en ole huomannut vaikutusta suorittamiseen. Ehkä jos alkaisi kokoa pienentämään niin viimeisetkin löysät jäisi pois. Venymistä en muutaman viikon käytön jälkeen ole huomannut, enemmänkin vain jalka tottunut uuteen kenkään. Kenkä toimii uskomattoman hyvin etenkin pienillä jalkaotteilla, todella tunnokas. 30-50 asteen hänkillä kuin kotonaan. Testattu vasta sisäseinillä, ulkoa ei vielä kokemusta. Hintaa hieman on, mutta niin saa ollakin kun voi olla tyytyväinen kenkään ja siihen mitä antaa omalle suorittamiselle.
Anonyymi 26.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 31.3.2021
Yleisarvosana
Oma jalka on leveämmästä päästä joten nämä istuu todella hyvin. Käyttöikä tosin vielä lyhyt 1kk.