Hanak Competition H310BL Heavy Buzzer, 25 szt.

Hanak Competition H310BL Heavy Buzzer, 25 szt.

Hanak Competition H310BL Heavy Buzzer, 25 szt.

Cena
4.90 + koszty dostawy
Zawiera VAT 24 %


Ilość
opakowanie


Kolor
Black Nickel


Rozmiar
10
14
16Wybierz wszystkie atrybuty.
Dostępność
Ten produkt nie jest obecnie w sprzedaży.

Dostępność w magazynach


Opis produktu

Hanak H310BL Heavy Buzzer Nymph on väkäsetön ja kaareva koukku larvoihin ja buzzereihin. Erittäin vahva lanka kestää suuremmatkin kalat.

  • Erittäin vahva lanka
  • Pitkä koukunkärki
  • Musta nikkeliviimeistely
  • Kemiallisesti teroitettu
  • Erittäin terävä kärki
  • Väkäsetön

Kilpakalastajat ympäri maailmaa ovat pitkään suosineet Hanakin huippulaadukkaita väkäsettömiä perhokoukkuja ja nyt ne ovat suosiossa myös alan harrastajien keskuudessa.

Hanak-koukkujen innovatiivisen muotoilun ansiosta kalat tarttuvat paremmin ja pysyvät paremmin kiinni. Korkeahiiliteräksestä valmistettujen ja kemiallisesti teroitettujen koukkujen kärjet on tehty normaalia pidemmiksi minkä ansiosta kalat pysyvät paremmin kiinni.

Väkäsettömien Hanak koukkujen käyttö helpottaa kalojen ja kalastajan elämää. Ne vähentävät merkittävästi vapautettaville kaloille aiheutunutta vahinkoa ja samalla nopeuttavat huomattavasti kalan vapauttamista. Kalastajakin kiittää kun mahdollisesti vaatteisiin ym. varusteisiin tarttuneet koukut on helppo irroittaa.

Tsekkiläiset HANAK Competition -tuotteet ovat pitkäaikaisen ammattilaistiimin tuotekehityksen tulosta.

Tsekit ovat tunnetusti kovan luokan perhomiehiä ja he ovat dominoineet perhokalastuksen MM-kisoja lähes koko viimeisen vuosikymmenen ajan. Tsekin perhokalastuksen MM-joukkueen jäsenet ovat olleet vuosia mukana kehittämässä Hanak -kilpaperhokalastustuotteita ja nyt tämä osaaminen on kaikkien kalastajien saatavilla.


Waga
0,05 kg(Wraz z wagą opakowania, jeśli jest obecne)


Komentarze
Dodaj komentarz

Marka