Jahtihommia ja muita metsäaiheita


Polowanie, Newsletters by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 20.9.2023

Jos eräilyn sijaan juoksu on sinun juttu, niin ensi viikon kirjeessä fiilistellään lisää lauantain 30.9.2023 Salomon x Varuste.net -syksyn parasta juoksupäivää. (Merkkaa kalenteriin!)  Lue tapahtumasta lisää TÄÄLTÄ.


Se on se aika vuodesta

Kausi käy kuumimmillaan kun sadat tuhannet eräharrastajat keräävät eväsreppuja sun muita lippaita kokoon ja painelevat metsään, kairalle tai muulle jänkhälle. Pöpelikköön, puskaan, pellon laidalle tai kaislikkoon. 

Syyssäät ovat tunnetusti vaihtelevat, ja jahtimuodot monimuotoiset. Tästä syystä onkin äärimmäisen tarkkaa, että metsästykseen vihkiytynyt harrastaja on pukeutunut oikein tilanteen- ja sään vaatimalla tavalla. Onni on, että laajasta metsästysvarustevalikoimastamme löydät varmasti parhaat tuotteet siihen, mitä ikinä oletkaan menossa tekemään.

Tuotekatselmuksemme alkaa metsästykseen soveltuvista takeista. Valittavana on takkeja kalvolla ja ilman. Tweed-takkeja, öljykangastakkeja ja passitakkeja.

Huomaa: 
Vaikka allolevat rotsit löytyvätkin tuotekategoriasta "metsästystakit" niin ei nämä päällä ole pakko metsästää. Näistä suurin osa toimii nimenomaan mitä parhaimpina eräilyvermeinä sienimetsässä, makkaranpaistossa ja lintubongauksessakin.
Tarjoushinta voimassa 27.9.2023 08:30:00 asti.
332,10 €
 (norm. 369 €)Tarjoushinta voimassa 27.9.2023 08:30:00 asti.
296,10 €  (norm. 329 €)


Housut tyylin- ja tarpeen mukaan.

Härkilan Angus -housut ovat legenda. Housut ovat sen verran täyttä tavaraa, että jos onnistuu normaalilla aktiivikäytöllä kuluttamaan Angukset puhki, niin saa kyllä jonkinsortin palkinnon. Nahkahousut isolla N:llä.
 
Olemme lisäksi nostaneet Fjellun metsästyshousujen klassikot, elikäs Drevit. Housut on valmistettu kestävästä G-1000 Silent -kankaasta ja liikkuvuutta lisäävät stretch-kaitaleet polvitaipeissa ja vyötäröllä.


Tarjoushinta voimassa 27.9.2023 08:30:00 asti.
359,10 € (norm. 399 €)Tarjoushinta voimassa 27.9.2023 08:30:00 asti.
OUTLET-HINTA: 161,07 € (-19%)  (norm. 199 €)Vanhan liiton eleganssia
Breeksit ovat ajaton ja tyylikäs klassikkovaate, joidenka tulisi kuulua jokaisen metsästäjän vaatekaappiin. Lähde tyylillä radalle, lintumetsään, After Huntiin tai muihin jahtipuuhiin.


Tarjoushinta voimassa 27.9.2023 08:30:00 asti.
OUTLET-HINTA: 132.48 €
  (-20%)  (norm. 164,99 €)Hirveän hyvät liivit
Tarkista, että löytyyhän sinulta hyvät ja ehjät:
1) huomioliivit
2) jos huomioliivi löytyy, niin tarkasta onko se vielä ehjä ja vieläpä oranssi
3) jos ei löydy tai jos ei ole, niin kannattaa hommata uusi

Tarjoushinta voimassa 27.9.2023 08:30:00 asti.
Kampanjahinta 170,10 € (norm. 189,00 €)


LUVAT KUUSAMON- JA POSION YHTEISMETSIEN ALUEILLE
Vielä on ihan hyvin lupia jäljellä päällä olevalle kaudelle!

(HUOM! Maa- ja metsätalousministeriö voi asetuksella kieltää tai rajoittaa riistaeläinlajien metsästystä. Tarkista metsästysajat aina ennen metsästykseen ryhtymistä. Lisätietoja www.riista.fi tai www.mmm.fi.)

Metsästysosastomme on auki siinä missä koko meidän muukin kauppa eli arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Toivotamme kuluvalle syksylle kaikille upeita eräelämyksiä, oli sitten ohjelmassa metsästystä, sienestystä, korpijoogaa tai sammaleen silittelyä.
Pääasia on, että menee metsään ja viihtyy.

Ensi viikkoon, hyvät ystävät.

Juoksijat HUOM: ensi viikolla fiilistellään lisää lauantaista (30.9.2023) Salomon x Varuste.net -syksyn parasta juoksupäivää. Lue tapahtumasta lisää TÄÄLTÄ.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]

Mogą Ciebie zainteresować również

Kiipeilyviikon loppuhuipennus

Varsinaiset apinanpäivät Syksy tuo edetessään enenevissä määrin epämääräistä säätä jolloin märät kivet ja kalliot tuppaa ajamaan kiipeilymielisiä apinamiehiä, -naisia ja -henkilöitä sisäkiipeilyhalleihin nauttimaan stabiileista ilmasto-olosuhteista. Sisäkiipeilyha...

Syysretkelle tarjoushinnoin

Syksyn huumaa Alkusyksyn lämpö höllii, mutta kyllä tässä alkaa olla jo pirtsakampiakin tuulahduksia. Raikas ilma liikuttaa joutuisammin, eikä tule touhutessa niin hirvittävä hiki. Oli metsäreissu sitten tunnin, vuorokauden tai viikon mittainen, niin retken sujuv...

Poistomyyntihommia syksyn kunniaksi

Kausi vaihtuu Hyvää alkavaa syyskuuta kaikille. Syyskuu meinaa meidän maailmassa pimeneviä ja viileneviä ulkoilukelejä, erinomaista aikaa sienien sun muiden marjojen kanssa metsässä ja kauden vaihtoa myymälässä. Nyt on asetettu aika roimalla kädellä ...