Craghoppersin käyttämät teknologiat


Na powietrzu by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 27.06.2022

Craghoppers on englantilainen, vuonna 1965 perustettu ulkoiluvaatteiden valmistaja, joka tunnetaan nykyään maailmanlaajuisesti vaativiin olosuhteisiin valmistetuista vaatteista. 

Craghoppers luo ja jalostaa monia erinomaisia ​​tekniikoita vaatteisiinsa, jotka on suunniteltu parantamaan liikettä, hallitsemaan kosteutta, ylläpitämään raikkautta, taistelemaan likaa vastaan, puolustautumaan hyönteisiltä, ​​helpottamalla vaatehuoltoa ja suojaamaan käyttäjäänsä vallitsevilta sääolosuhteilta ympäri vuoden.

Alla esiteltynä muutama erikoisteknologia, joita myymissämme Craghoppersin vaatteissa käytetään. 

Lähde ja lisätiedot:
Craghoppers.com / technologies MITÄ NOSIBOTANICAL ON?
NosiBotanical on Eucalyptus citriodora -puista saadusta sitruunaeukalyptusöljystä valmistettu kasvipohjainen kankaankäsittelyaine, joka suojaa tehokkaasti purevia hyönteisiä vastaan. Materiaalin valmistamista varten lehtien ja oksien kerääminen toteutetaan kestävästi: keräyksen yhteydessä varmistetaan, että puu saa jatkaa kasvuaan normaalisti ilman pysyvää haittaa. 

NosiBotanical tarjoaa myös antibakteerisia etuja, joten vaatteet säilyvät raikkaana pitkään hikisemmässäkin menossa.

KÄSITTELYN KESTO
NosiBotanical-hoito kestää jopa 15 pesukertaa.

KÄYTTÖTARKOITUS
NosiBotanical karkottaa tehokkaasti hyttysiä, kärpäsiä ja mäkäräisiä.

MITÄ NOSILIFE ON?
NosiLifella käsitellyt tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu ennen kaikkea matkustamiseen. Hyönteistentorjuntamekanismi on rakennettu kankaan sisään suoraan kuitujen sekaan ja tarjoaa tehokasta puolustautumista useimpia purevia/ pistäviä hyönteisiä vastaan. NosiLife -tuotteet on testattu riippumattomassa laboratoriossa jossa on voitu todentaa, että käsittely kestää tuotteessa sen elinkaaren ajan.
Tuotteista on havaittu liukenevan pesussa minimaalisesti, jos ollenkaan käsittelyainetta huuhteluveden mukana.

NosiLifella käsitellyt tuotteet puolustavat käyttäjäänsä tehokkasti hyttysiä sun muita muita purevia hyönteisiä vastaan vähentämällä puremia ja pistoksia jotka voivat aiheuttaa hengenvaarallisia sairauksia, kuten esim. malariaa.

NosiLifen vaikuttava ainesosa on permetriini, joka on biosidi ja näin ollen käyttöä on erittäin tiukasti säädelty.

Miten se toimii vaatteissa?
Heti kun hyönteiset koskettavat kangasta, ne lähtevät siitä pois. MITÄ NOSIDEFENCE ON?
NosiDefence tarjoaa erikoisvalmisteisten kuitujensa ansiosta vankan suojan esim hyttysiä vastaan sillä se estää hyönteisiä tunkeutumasta kankaan läpi. 
NosiDefence-kangas auttaa suojautumaan hyönteisten puremilta, joten voit nauttia seikkailuistasi huolettomasti.


SOLAR SHIELD UPF40+ AURINGONSUOJAVAATTEET
Lähde ulos ja nauti auringosta ottamatta riskejä.
SolarShield on Craghoppersin aurinkosuojakangassarja, jonka UV-suoja on testattu UPF40+

Aurinkosuojan antaa kolmen asian yhdistelmä:
1) kankaan rakenteen tiheys
2) käytettyjen lankojen tyyppi
3) väri

SOLARSHIELD-LUOKITUS: ERINOMAINEN
UPF INDEKSI: 40+
ESTO UVR: 97,5%+
UV-SÄTEILY: 2,5 % tai vähemmän


Mogą Ciebie zainteresować również

Petzl Nao RL: Tehokas lamppu monipuoliseen ulkourheiluun

Petzl Nao RL on kevyt ja tehokas otsalamppu esimerkiksi polku- ja ultrajuoksuun, vaelluksille sekä hiihtoonPetzlin tuore Petzl Nao RL on suunniteltu käyttöön, jossa otsalampulta vaaditaan yhtä aikaa keveyttä, mukavuutta sekä suorituskykyistä valotehoa. Parhaimmillaan otsalamppu y...

Sadehame on täydellinen varuste helppokäyttöisyyttä ja keveyttä arvostavalle vaeltajalle

Erityisesti pidemmillä vaelluksilla retkeilijän täytyy varautua siihen, ettei keli ole aina täydellisen aurinkoinen. Mikäli taivaalta alkaa ropista sadetta, on vaatteet tärkeää saada pysymään kuivana, sillä märissä varusteissa vaeltaminen on kylmää ja ankeaa.Kenties tavanomaisin ...

Fjällräven x Specialized: Exchange Project

Hiking, biking & bikehiking! Adventure is just a bike ride away. Introducing the next phase of ambitious products created by Fjällräven and the Californian bicycle experts at Specialized, bringing even more functionality, durability and timeless design into the world of hikin...