Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Sukset‪»

OAC Wap 127 UC + EA 2.0 - siteet

OAC Wap 127 UC + EA 2.0 - siteet


Black Friday Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Kampanja on voimassa 29.11.2021 asti.
Normaalihinta 360.58 $
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pari


Toimitusaika arviolta 21 - 40 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 paria
Netistä toimitettavissa heti0 paria


Saatavuus
Arviolta 21 - 40 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

OAC metsäsukset, joissa on integroitu nousukarva. Nämä sukset yhdistävät lyhyet metsästyssukset ja lumikengät uudella tavalla. Todella lyhyet sukset nousukarvalla ovat hyvät kaikenlaiseen eräilyyn. Leveytensä ansiosta sukset kantavat hyvin lumessa. Lyhyytensä ansiosta sukset kulkevat kätevästi reissussa mukana ja ovat helppo säilyttää. Paketissa mukana valmiiksi tehdasasennettuna EA siteet. Nämä sukset yhdistävät suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet.

Uusi UC-pohja on kestävämpi ja helppohoitoisempi.

Kaikki OAC karvapohjasukset on voideltu tehtaalla ja ne ovat täysin käyttövalmiit myyntipakkauksessa. Mitään käyttöönottovoitelua ei tarvita.
OAC on testannut voiteluraudan käyttöä UC-pohjalle. OAC ei suosittele voiteluraudan käyttöä UC-pohjalle, sillä UC-pohja voi palaa aivan kuten P-Tex-pohjakin, mutta UC-pohja voi reagoida liian kuumaan voitelurautaan pullistumalla. UC-pohjaa voidellaan tarvittaessa neste- tai pasta- pikavoiteella. Suksen karvaosuudelle suosittelemme tarvittaessa käyttämään vesipohjaista nousukarvakyllästettä.
  • EA-Binding: kengän pohja 24 cm - 38 cm
  • Unicoat pohja
  • Nousukarva
  • Kestävä mutta joustava rakenne

Pituus: 127cm
Leveys: kärki 135mm, vyötärö: 120mm, kanta 132mm

Toimitetaan siteiden pohjalevyt kiinnitettynä. Kantaosa, kärkiremmi ja kärkipala ovat erillisessä laatikossa. Siteen kiinnittäminen pohjalevyyn on helppoa.

OAC EA 2.0 -siteet

EA 2.0 on uudistettu versio helppokäyttöisestä OAC:n EA-yleissiteestä. Toiminnallisuudeltaan side on pitkälti sama kuin edeltäjänsä, mutta tehtyjen parannusten ja muutosten myötä side toimii entistä paremmin. Valkoinen signature-väri ja päivitetty muotoilu antavat siteelle uuden ilmeen.


Kantaosa ja jousi: Kantaosan säätövipua on paranneltu siten, että uusi vipu peittää jousen liikkeessä, mikä estää lumen kertymisen siteeseen. Kantaosan paksuutta on kasvatettu, jotta on saatu enemmän jousivoimaa. Uusi kumijousi on myös aiempaa helpompi vaihtaa.

Remmit:
 Uusi kärkiremmi antaa paremman sivuttaistuen, kun taas nilkkaremmi joustaa ja muotoutuu paremmin jalkaan sopivaksi. Remmeissä on käytetty uusimpia muovi-materiaaleja, joissa on aiempaa parempi pakkaselastisuus. 

Soljet:
 Siteen käyttömukavuutta parantavat uudenlaiset soljet. Uusissa soljissa on erilainen mekanismi, joka estää soljen aukeamisen itsestään.

Pohjalevy:
 Nilkkaremmien mitta EA 2.0 - siteessä on eri kuin edeltäjällään, mistä johtuen uusi pohjalevy on jämerämpi ja antaa laskuissa enemmän tukea. Muutoin siteen säädöt ja pituus ovat säilyneet samana. 

Sopii kengille, joiden pohjan pituus on 24-38 cm. Kuten edeltäjänsä, side sopii vain joustavapohjaisille, päkiästä taipuville kengille. 

Siteen kaikki osat ovat tehty EU:ssa. Jokainen osa on tarvittaessa helppo vaihtaa uuteen, sillä EA 2.0:ssa mitään osaa ei ole niitattu kiinni. Kiinnitys tapahtuu ruuveilla.


Eräsuksien valitseminen


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1300 x 150 x 150 mm.

Pohja
Pitokarva


Paino
2.5 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.00 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Timothy L. 25.11.2021
Yleisarvosana
Yleissidottu OAC wap 127 on erittäin hyvin tehty, laadukas HOK-suksi. Varuste toimitti ne tänne Kanadaan nopeasti, ilman hälinää, maksoimme normaalit gst/hst ja ne saapuivat postiin. Useiden retkien jälkeen paikallisilla vuorilla, neitini rakasti niitä, mutta päätti vaihtaa nnnBC-käynnistys-/sidonta-asetuksiin. SUURI parannus mukavuudessa ja hallinnassa, hän huomaa, että ne pidentävät paljon matkoja, joita hän voi matkustaa takamaahan verrattuna lumikenkiin. Hyvän hallinnan ansiosta mäkeä ylös ja alaspäin niitä on todella hauska käyttää. Minulla on samat asetukset 147:ssä, olen yhtä tyytyväinen ja suosittelen niitä, jos etsit HOK-suksia. Kiitos Varuste erinomaisesta palvelusta ja tuotteesta.
RITVA P. 21.10.2021
Yleisarvosana
Lunta odottelen että pääsen testaamaan
Anonyymi 26.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä pito ja kätevät käyttää tiukassakin pusikossa. Hyvät siteet. Ei kanna kovin hyvin puuterilumessa, mutta eihän siellä kanna mikään.
Anonyymi 22.3.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset kulkuvälineet. Hyvå huomioida, että lyhyemmillä suksilla kantavuus on pienempi kuin pidemmillä. Siteet tuntuvat tukevilta ja kestäviltä.
Anonyymi 13.3.2021
Yleisarvosana
Ihan hyvin pelittää, mutta jos haluaa hiihdettävämmät lumiliukukengät kannattaa ostaa pidemmät. Näillä tosiaankin kävellään hiukan liukumalla. Ihan kaikilla keleillä en oo kokeillu. Umpihangessa pellolla ja metsässä mukava käppäillä. Moottorikelkkauralla, jossa hiukan lunta tuli retkihiihtofiilistä. Jäisellä oli hyvä pito myös. Pluskelin kokeilu puuttuu...
Anonyymi 10.3.2021
Yleisarvosana
Nämä ovat todella hyvät! Siteet ovat helppo naisihmisenkin asentaa itse paikoilleen ja kätevät myös käyttössä. Polvivaivaiselle oivat menopelit! Näillä matka taittuu paljon helpommin kuin lumessa kahlaten.
Tiina S. 10.3.2021
Yleisarvosana
Tosi mukavat, varsinkin kun on satanut pakkaslunta ja alla kova pinta. Jäisellä alustalla on vaikea liikkua noilla, koska ei ole kantteja eli luisuivat sivulle päin. Hyvä ostos!
Matti S. 5.3.2021
Yleisarvosana
Metsässä loistavat pituutensa vuoksi. 85 kg kaipaisi ehkä enemmän kantoalaa. Lisäksi teräskantit voisivat tuoda kovemmalla lumella laskuun hieman tukevuutta. Liukuvat yllättävänkin hyvin ja pito on kohdillaan. Hyvä valinta metsässä touhuamiseen, lyhyille retkille, pilkille jne, mutta pidemmille retkille tarvitaan lisää pituutta....
Anonyymi 4.3.2021
Yleisarvosana
Kantavat hyvin paksulla puuterilla. Tasamaalla paksulla puuterilla suksiin verrattuna raskaat, kun jalka pitää nostaa joka askeleella hangen päälle. Kovalla pinnalla sivuttaispito lähes olematon eli toimii parhaiten kun pinnalla on edes ohut kerros pehmeää. Siteet ovat kuukauden ajan toimineet hyvin.
Anonyymi 3.3.2021
Yleisarvosana
Lumikenkiä paremmat puolen metrin upottavassa umpihankikäytössä, ei eteneminen silti kevyttä ole. Paluumatka samoja jälkiä lähes hiihdellen. Tampatulla baanalla vielä kokeilematta. Sivuttaispitoa ei juurikaan, mutta koiran kanssa nämä teräskantittomat Wapit on turvallisemmat. Helppo säätää, hyvin mahtuu autoon.
Näytä kaikki (67) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

-20%
OAC MF Skinwax Rub-on
 
OAC MF Skinwax Rub-on
Tarjoushinta Captcha$
(2)
Heti saatavilla


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

-20%
Peltonen Metsä Sauvat
 
Peltonen Metsä Sauvat
Tarjoushinta Captcha$
(51)
Heti saatavilla


Blogi

Eräsuksien valintaopas ja varustevinkkejä

Mitä ovat eräsukset, metsäsukset, tunturisukset ja liukulumikengät? Suksien valintaan vaikuttaa pääasiassa maastotyyppi, jossa suksia tullaan käyttämään. Metsäsukset Metsässä ja tasamaalla suksen on kannateltava hiihtäjää lumessa. Tämän vuoksi metsäsukset ovat yleensä...