Lajit» Ulkoilu» Moottorikelkkaluvat» Kuusamon yhteismetsän alue»

Kuusamon yhteismetsä Freeride-moottorikelkkalupa, VUOROKAUSILUPA KEVÄT 2021, Maaningan palsta

Kuusamon yhteismetsä Freeride-moottorikelkkalupa, VUOROKAUSILUPA KEVÄT 2021, Maaningan palsta


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Päivämäärä
(valitse)
(valitse)
1.4.
2.4.
3.4.
4.4.
5.4.
6.4.
7.4.
8.4.
9.4.
10.4.
11.4.
12.4.
13.4.
14.4.
15.4.
16.4.
17.4.
18.4.
19.4.
20.4.
21.4.
22.4.
23.4.
24.4.
25.4.
26.4.
27.4.
28.4.
29.4.
30.4.


Luvanhaltijoiden nimetSaatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Kuusamon yhteismetsän Freeride- moottorikelkkailulupa: Maaningan palsta noin 4 600 ha.

Lupa on henkilökohtainen. Lupa-alueen rajat saa ladattua mm. Tracker ja b-bark sovelluksiin Oma riista -tunnuksilla, jotka näkyvät lupakartassa. Kelkkailijoiden määrä on rajoitettu vuorokausikohtaisella myyntikiintiöllä.

Lupa-alueella on monipuoliset erämaiset maisemat moottorikelkkailuun. Alueelta löytyy monenlaista metsää nuorista taimikoista vanhoihin metsiin. Alueella on paljon myös avosoita ja rinteitä. Tarkempia säänkestäviä matkailukarttoja, joissa lupa-alueet näkyvät, saa ostaa Kuusamon yhteismetsän toimistolta arja.mustonen@kuusamonyhteismetsa.fi tai puhelimitse 040 750 0026.

Freeride-luvalla saa ajaa myös muualla kuin merkatuilla reiteillä ja ajourilla, kuitenkin siten, että vahinkoa luonnolle ei aiheuteta. Erityistä varovaisuutta kelkkaillessa tulee noudattaa puuston ja eläinten suhteen; esim. taimikoissa ajaminen on ehdottomasti kielletty. Taimikot ovat nuoripuustoisia metsiä, joiden puun pituus on alle 7 metriä. Pieni taimikko voi olla hangen pinnan alapuolella näkymättömissä, jolloin se on erityisen herkkä vahingoittumaan ja näissä ajaminen on ehdottomasti kielletty! Taimikoiden, kuten muunkin puuston taloudellinen merkitys on maanomistajalle erittäin suuri, joten kunnioita maanomistajan omaisuutta. Taimikon tai muun metsänomistajan omaisuuden tuhoamisesta seuraa korvausvastuu.

Kaikkien eläinten ajattaminen on ehdottomasti kiellettyä eikä poronhoidolle saa aiheuttaa haittaa. Lupa-alueella on tiestöä, joka on talvisin satunnaisesti aurattu.

Kuusamon yhteismetsä harjoittaa metsätaloutta alueillaan ympäri vuoden ja kelkkailijan tulee pysäköidä autonsa aina siten, että puutavararekalla pääsee autosta ohi. Mikäli kelkkailija aiheuttaa toiminnallaan vahinkoa maanomistajalle tai kolmannelle osapuolelle on hän vahingosta henkilökohtaisesti vahingonkorvausvastuussa.

Moottorikelkkailu lupa-alueella tapahtuu aina kelkkailijan omalla vastuulla. Lupa-alueella on monipuolista maastoa, joten siellä on myös monenlaisia mahdollisia vaaranpaikkoja moottorikelkkailijoille. Vaaratilanteita voi aiheutua esimerkiksi jyrkänteistä, heikoista jäistä ja lumen alla olevista kivistä tai kannoista ja muista esteistä. Pidä ajonopeudet maltillisina, käytä kypärää ja muita suojavarusteita, seuraa sijaintiasi kartalla ja pyri kelkkailemaan aina kaverin kanssa! Varaa lumikengät, lämmintä vaatetta ja eväät mukaasi kelkan rikkoutumisen varalle.

Luvattomasta kelkkailusta tehdään aina ilmoitus poliisille. Lupa on pidettävä mukana maastossa kelkkailtaessa.

Mikäli lupa-alueella havaitaan epäasiallista käyttäytymistä, voidaan luvan myynti alueelle lopettaa kokonaan ja alue sulkea kelkkailulta.

OHJEITA LUPIEN OSTAMISEEN

  • Laita "määrä" -kohtaan kuljettajien lukumäärä ja valitse haluamasi päivä.
  • Kirjoita ajoluvan haltijoiden nimet (etu- ja sukunimi) "Luvanhaltijoiden nimet" -kohtaan. Luvanhaltijoiden nimiä tulee olla yhtä monta kuin on moottorikelkan kuljettajia.
  • Jos haluat ostaa luvat useammalle kuljettajalle usealle päivälle, lisää "määrä" -kohtaan kuljettajien lukumäärä ja valitse päivä.

Ajolupa on sähköisessä muodossa ja se lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö (ajankohta, alue ja luvanhaltijoiden nimet).

Tilausvahvistus toimii ajolupana, joten tulosta se ja ota lupa mukaan ajoon.

HUOM. Kelkkaluvat varautuvat vasta, kun olet painanut Lähetä tilaus -nappia kassalla. Mikäli luvat on myyty loppuun ostoskorissasi olevien tuotteiden osalta sillä aikaa, kun valmistelet tilausta, ei luvat tule ostetuksi.

Huomioithan, ettei ostetuilla luvilla ole palautus-, muutos- eikä vaihto-oikeutta. Myöskään luvanhaltijan nimiä ei voi vaihtaa jälkikäteen.


Tämän tuotteen voi maksaa vain näillä maksutavoilla:
- Luottokortti

Liitetiedostot
FreeRide Maaninka 2021.jpg(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)
Kuusamon yhteismetsän Freeride 2021.docx(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)
FreeRide Maaninka 2021 (indeksi).pdf

Kommentit
Lisää kommentti