Valot päälle.

Varustautuminen syksyyn rupeaa käymään kuumana, koska illat pimenee, ilmat kylmenee ja mitä näitä syksyn merkkejä nyt olikaan. Pieni ja näppärä tehokas valaisin on jokaisen ulkonaliikkujan luottovaruste. Tai siis laajennetaan kohderyhmää: valaisin on tuote kaikille, jotka joskus tykkää poistua kotioven ulkopuolelle näinä vuodenaikoina.

Kunnioittaaksemme pimeään vuodenaikaan laskeutumista olemme laatineet vähän asiaa, vinkkiä ja inspiraatiota koskien valaismien valintaa.

utoon, taskuun, reppuun ja muihin kriittisiin paikkoihin kannattaa viljellä valaisimia, koska se on satavarmaa, jotta silloin kun valaisinta tarvitsisi, niin se luultavimmin on jossain muualla kuin missä sinä olet.

Pidemmittä puheitta siirtykäämme viikon käsivalaisinkatsaukseemme.
Alla olevasta bannerista pääset katsomaan toimitusken valinnat ja mielenkiintoisimmat poiminnat.
Valot päähän kaikille valopäille.

On tilanteita, jossa ei huvita pitää lamppua taskussa tai ei ole ylimääräisiä käsiä, jolla pidellä fikkaria kädessä.
Erinomainen ja iänaikainen kikka on liittää valaisin eräänlaiseen pantaan ja pukea se pään ympäri, ja käyttää valasinta ns. 'händs friinä'.

Otsavalaisimet on klassikko, jollainen pitäisi jokaiselta löytyä mieluummin monta kuin ei yhtään.

Valikoimaa löytyy niin Led Lenseriltä, Petzliltä kuin Black Diamondiltakin. Näistä kamoista löytänet aivan varmasti sen sortin vermeen, kuin mikä omaan tekemiseesi istuu parhaiten. Mallistosta löytyy ihan perusvalaisimia, joilla pääsee jo tosi pitkälle. Jos monipuolisempaa käyttöä haluaa, niin eroja löytyy lähinnä valotehosta, säädettävyydestä ja kiinnitysratkaisuista. Mitäs saisi olla? Pääset smyygaamaan meidän otsavalaisimia näpsäkästi alla olevasta linkistä:

Lyhdyt mökeille, pihoille, telttoihin sun muihin kivoihin paikkoihin.

Lyhtyjen tuoteryhmä on aika monenkirjava. Löytyy laitteita, jotka toimivat polttoaineella (kaasu, lamppuöljy jne), paristokäyttöisiä telttalyhtyjä ja aurinkopaneelein ladattavia pikkuvalaisimia.