Uutuuksia ja muita houkutuksia.

No nyt on kaikenlaista kivaa uutuutta ja tarjousta. Meillä olisi nyt monen moista mielenkiintoista tarjoomusta meneillään.

Nyt olisi mainio aika poistaa ittelleen malliston viimeisiä vermeksiä poikkeuksellisen erikoiseen hintaan. Ole nopea, sillä nopeat syö hitaat. Sitten kun nää on loppu, niin ovat sitten kanssa totisesti loppuunmyyty, eikä lisää tule – paitsi ensi vuonna muttaovat varmasti vähän erilaisia kuin nämä. Alla on koottu linkkien taakse parhaimpia tarjouksia:

Crocseja alkaen 11.34 €

T-paitoja naisille alkaen 9.80 €

Shortseja alkaen 5.58 €

Miesten urheilupaitoja alkaen 22.96 €

Katso kaikki poistotuotteemme: POISTOTUOTTEET

Tästä linkistä näet kaikki tarjoustuotteeme: TARJOUSTUOTTEETUutta meillä:

Viestin alussa tuli luvattua, että olisi uutuustuotteita tarjolla. Ja voi pojat, että ovatkin hyviä juttuja:

Northern Light Scuba -valaisintuotteet ja lämmitysjärjestelmät ovat laadukasta kotimaista tuotantoa. Nämä kaverit ovat valmistaneet hurjan hyvän valikoiman mm. erilaisia sukellukseen tarkoitettuja valaisimia moneen eri käyttöön, moneen eri tarpeeseen. Meillä on ilo esitellä kauttamme tilattavan järisyttävän tykin uutuuden vedenalaisten videokuvausten valaisuun:

Supernova videovalo. Todennäköisesti maailman tehokkain sukelluskäyttöön tarkoitettu videovalo! Muuta yö päiväksi tällä yli 32 000 lumenin valolla. Valo voidaan toimittaa E/O johdoilla tai sitten astetta järeämmällä kiinteällä liitännällä ja lukitusrenkailla. Valossa on kaksi tehoasetusta, 100% ja 50%. Kytkin sijaitsee valopäässä. Paloaika täydellä teholla on reilu tunti. Kreisiä.

Northern Light Scuba Supernova

Supernova videovalo. Todennäköisesti maailman tehokkain sukelluskäyttöön tarkoitettu videovalo! Muuta yö päiväksi tällä yli 32 000...
Hinta 3500.00 €


Katso tästä myös muut Northern Light Scuban tuotteet!

Nonni. Ja sitten päästään meidän suke-valikoiman toiseen uutuushelmeen, uuteen alumiinirunkoiseen, varsin kohtuuhintaiseen sukellustietokoneseen. Saammeko esitellä: Divesoftin monivärisellä Oled-näytöllä oleva tietskari!

Divesoft Freedom

Uusi alumiinirunkoinen sukellustietokone moniväri Oled-näytöllä. Speksit: - ZHL-16 air, nitrox, oxygen, full trimix and heli...
Alk. 509.00 €


Aivan päällikkö analysaattori: Pieni ja näppärä laite O2/He-mixin analysoitiin. Helikan mittaus perustuu äänennopeuteen eli laitteeseen ei ole tarvetta vaihdella He-anturia. Etuina tietenkin se, että mittaus on nopeaa, sekä tarkkaa.

Divesoft O2/He analysaattori

Divesoft on pieni ja näppärä laite O2/He-mixin analysoitiin. He-mittaus perustuu äänennopeuteen eli laitteeseen ei ole tarvetta ...
Hinta 699.00 €


Seacin nepparikuivis on kanssa hyvä uutuustuote kuivapukuvalikoimassamme. Kohtuuedullinen ja erittäin hyvä, konstailemattoman tyylikäs kuivari.

Seacsub Warmdry

Lämmin ja edullinen neopreenikuivis Seacsubilta. Paksuus 4mm. Polvissa sekä olka- ja kyynärpäissä suoja kulumista vastaan.
Hinta 589.00 €
Sittenpä maallisiin, pinnan päällisiin asioihin:

Skullcandy lanseerasi pitkään odotetun uuden CRUSHER-mallin. Crusher on bassolla iskevä tyylikäs ja trendikäs Supreme Sound -sarjan uutuus. Ollaan täällä kokeiltu noita, ja voimme kyllä kertoa, että kun nämä luurit laittaa päähän, niin ei kyllä kuulokkeiden ulkopuolinen maailma enää tunnu missään. Esimerkiksi just meidän toi "markkinointi" "henkilö" hankki itselleen tällaiset ihan vaan toimistokäyttöön ja on siitä lähtien nauttinut työrauhasta. Ei pöllömmät vehkeet siis. Himmee bassobuusti. Ja hei! Jos kuuntelet muziikkia puhelimesi kautta, niin näitä pystyy käyttämään mikrofonin ansiosta handsfreenä. Kuin hianoo? No tosi hianoo.

Skullcandy Crusher, mikrofonilla

Skullcandy lanseerasi pitkään odotetun uuden CRUSHER-mallin. Crusher on bassolla iskevä tyylikäs ja trendikäs Supreme Sound sarjan...
Hinta 99.00 €Kosketusnäytöt on siitä ärsyttäviä, ettei niitä kaikkia ainakaan voi käyttää hanskat kädessä. Paitsi tällaisilla hanskoilla. aivan loistavaa:

Oakley Avenue Touch-Tip Base Glove

Mukavat sormikkaat naisille. Sormikkaissa Touch-tip-materiaali, joka mahdollistaa älypuhelimen käytön myös hansikkaat kädessä.
Hinta 18.90 €Okei. Nyt meille on tosiaan saapunut taas uusi erä Stancen sukkia ja on suuri epäilys, että ne muuttuvat kuukausi kuukaudelta, vuosi vuodelta erikoisimmiksi. Mutta ei se haittaa! Jos joku pystyy tekemään niin tylsästä aiheesta kuin sukat mielenkiintoisen, niin sehän on vaan hyvä asia.

Stance Zippo Purple

Hinta 22.00 €

Stance Cloak

Hinta 10.00 €

Stance Triple Threat

Hinta 14.00 €

Stance Rigby

Hinta 16.00 €

Stance Stevie

Hinta 22.00 €

Stance Lelaina

Hinta 16.00 €


Kiitokset kaikille mielenkiinnosta ja palaamisiin. Nauttikaahan hyvät ystävät syksystä. Viikonloppunakin on ennusteiden mukaan kaunista ilmaa tarjolla, jotenka menkäähän pihalle!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, www.varuste.net, email: info@varuste.net