Mitähän ihmettä tällä kertaa.

Tossanoinniin mietittiin yhtenä päivänä ihan porukalla, että aikalailla laidasta laitaan meillä on kaikkea värkkiä täällä myynnissä. On uutuutta, on erikoisuutta, on kaikenlaista suorastaan häröä ja erittäin spesifiä tuotetta.

Mitäpä sitä turhaan enempi jaarittelemaan tässä alkuun, antaa tuotteiden puhua puolestaan. Ylpeänä esittelemme tämän viikon mielivaltaisen TOP10 -listan, olkaa hyvät! (joka ei perustu kylläkään mihinkään erityiseen listaukseen. Ihan arvalla nostettiin hatusta)


1. Nyt meillä uutuutena: Waterproofin hullunsiisti kuivis kaikilla herkuilla:
Kiristämättömät, sään ja kemikaalien kestävät silikonimansetit kaulassa ja ranteissa, reilut vahvikkeet haaroissa ja polvissa sekä kiinteätilavuuksisen 3D verkosta kudottu eristekerros. Neopreeninen lämpökaulus, laajennettavat reisitaskut (voit valita ison tilavan taskun tai hoikemman ja virtaviivaisemman välillä helposti vetoketjulla), mansettien pikavaihtorenkaat ranteissa, Schoellerin Keprotec kevlar vahvikkeet polvissa, D-renkaat taskuissa varusteiden kiinnittämistä varten. Lisättävää?
Waterproof D1 Hybrid ISS

Kuivapuku kiinteätilavuuksisella vuorella ja silikonimanseteilla. Kolmen vuoden selvittelyn jälkeen Waterproof sai selville res...
Hinta 1799.00 ¤
(Suositushinta 1999.00 ¤)

-10%

2. INJINJI! Erikoinen nimi, aivan mahtavat sukat.
Tekniset sukat kaikkeen urheiluun ja tietenkin erillisten varpaille tarkoitettujen ulokkeidensa ansioista sopivat tietty myös varvasjalkineisiin (esim. FiveFingers)

Injinji Performance Lightweight

Tekninen sukka esim. Five Fingers-kenkiin. 75% CoolMax 22% Nylon 3% Lycra
Hinta 14.90 ¤


3. SUP Tuo Havaijin tunnelmaa meille tänne Härmään.
Stand Up Paddle Boardista varmaan monet on tämän kesän aikana kuulleetkin. Tai jos ei ole kuullut, niin nyt on korkea aika! Meiltä löytyy näiden SUPpien lisäksi monenlaista vehjettä melailuun ja surffailuun. Vielä on lämpimiä pintavesiä jonninaikaa - ja saa meiltä lämpimiä märkä- ja kuivapukujakin viileämpiikin keleihin, vink-vink.

BIC 12'6 Wing ACE-TEC SUP

Kuntomelomiseen ja retkille tarkoitettu lauta, joka soveltuu parhaiten tyynelle, tai pieneen aallokkoon. Suunniteltu nimenomaan he...
Hinta 1250.00 ¤


4. Suojaa rakkaasi maailman kolhuilta ja roiskeilta.
Griffinillä on monenlaisia suojakoteloita i-puhelimiin. Alla oleva malli on suunniteltu kestämään kaikista eniten, jopa vettä aina kolmeen metrin syvyyteen saakka.

Griffin Survivor Waterproof+Catalyst, iPhone 5

Griffinin uusin Survivor suoja on täysin vedenpitävä 3 metriin saakka. Suoja täyttää IP68 vaatimuksen vedenpitävyydessä, eli voit ...
Hinta 69.00 ¤
(Suositushinta 79.90 ¤)

-13%

5. No NYT. Itsestään lämpiävää retkiruokaa.
Hotcan on ihmeellinen innovaatio, kertakaikkiaan. Kuulostaa varmaan epäilyttävältä, mutta ei sitä ole. Idea perustuu siihen, että purkkeja on kaksi päällekkäin ja yksinkertainen (myrkytön) lämpöä tuottava reaktio tapahtuu ruokapurkin ulkopuolella. Kreisiä.

Hotcan Chicken Curry with Rice - Kanaa ja riisiä currykastikkeessa

Hotcan on ainutlaatuinen itsestään lämpiävä säilyke, joka tarjoaa sinulle lämpimän aterian muutamassa minuutissa missä vain milloi...
Hinta 9.00 ¤


6. FORE! Pelit pystyyn vaikka omalla pihalla.
Meiltä löydät hyvän varaston frisbeegolf -koreja. Laadukkaat, tukevat, ihka oikeen kisakorin tuntuma kevyessä ja liikuteltavassa muodossa.

Westside Discs Black Basket

Viimeinkin kevyehkö ja liikuteltava, mutta silti tukeva ja oikean kisakorin kaltainen fribamaali. -12 galvanoitua ulompaa ketju...
Hinta 139.00 ¤
(Suositushinta 149.00 ¤)

-6%

7. Nyt varaslähtö talveen ja tilaa ennen kun nää taas myydään loppuun:
Mobikick on suomalainen erityisen nerokas lumella- ja jäälläliikkumisväline. Myimme näitä viime talvella ihan ekaa kertaa, ja olivat kyllä toden totta suosittuja.

Idea on simppeli: Mobikick on teline, joka kiinnitetään laskettelusuksien siteisiin, yhtä vaivattomasti kuin laskettelumonotkin on tapana. Sitten vaan nauttimaan skimbojen tuomasta edusta: kantit purevat alustaan, laite liukuu hienosti eteenpäin ja koko aparaatti potkuttelijoineen ei tärise niin paljoa. Tämä on hyvä.

Mobikick Potkuteline, Säädettävä malli

MOBIKICK HELPPOA LIIKKUMISTA TALVISESSA LUONNOSSA Talven tullessa Pohjolaan, on mukava päästä laskettelemaan ja luistelemaan. ...
Hinta 205.00 ¤
(Suositushinta 215.00 ¤)

-4%

8. Äiskät, iskät, vekarat ja kakarat liikkeelle!
Chariot -urheilukärryjä löytyy moneen makuun ja tarpeeseen. Monille polkupyörän perässä vedettävä kärry ja siellä istuva pikkusintti on jo ihan tuttua, ja siihen tämäkin peli on todella passeli. Se, mikä tekee Chariotista niin kivan on se, että lajivalikoima ei rajoitu ainoastaan pyöräilyyn, vaan sen voi valitsemallaan lisätarvikesarjan avulla muuntaa hiihto-, juoksu-, kävely-, vaelluskärryksi.

Alla oleva CX -malli on lisäksi koko Chariot -malliston lippulaiva huikeine ominaisuuksineen: Madalletut penkit, aerodynaaminen ulkoasu ja lisää askellustilaa pitkille vanhemmille. CX-mallit on varustettu levyjarruilla, säädettävällä CAS™ jousituksella ja mm. kevyillä, alumiinipintaisilla, ruostumattomilla renkailla. Miellyttää tarkemmankin laatutietoisen hifistelijän makuhermoja tämä, sano.

Chariot CTS CX2

CX2 yhdelle tai kahdelle lapselle. CX -urheilusarjan lippulaiva ja erinomainen aktiiviselle liikkujalle. Madalletut penkit, ae...
Hinta 1095.00 ¤


9. Paistit suikaleiksi
Noin alkuun voisi ihmetellä, että miksi meillä olisi suikalekoneita tarjolla. Nooh. Metsästykseen liittyy olennaisesti liha ja sitä kautta lihan käsittely jne, jne. Mutta siis jos meillä on suikalekone myynnissä, niin sen on oltava todella hyvä sellainen. Eli jos ihan asiaksesi käsittelet lihaa ja haluat oivan pelin sen silppuamiseen, niin tässä olisi varsin pätevä vaihtoehto harkintalistalle. On muuten ihan överitarjouksessakin.

Premium Suikalekone

Erinomainen tehokone lihan suikaloimiseen. Laadukas hankinta ammattilaisille sekä kotikäyttöön. Kompakti rakenne, helppo käyttää j...
Poistohinta 599.00 ¤
(Suositushinta 999.00 ¤)

-40%

10. Näy pimeässä - metritavarana näkyvyyttä melkein mihin vaan.
SOLAS -hyväksytty heijastintarra kaiken maailman tarkoituksiin. Taattua 3M -laatua, muutens. Teippaa pihatolpat pimeällä näkyväksi, niin ei tule niin suurta puskuriremppaa piemän tullen. Kokeile myös harrastevälineiden merkkaamiseen ja näkyvyytesi lisäämiseen!

3M Heijastintarra SOLAS 50mm

SOLAS-hyväksytty itseliimautuva heijastintarra.
Hinta 9.90 ¤

No olihan tossa jo aika lailla asiaa, ja katotaan mitä seuraavaksi keksitään. Tämä sanottuna, vetäydymme takaisin tänne meidän pimeään toimistoluukkuun, pöydän alle piiloon, huolellisesti maastoutuneina suunnittelemaan uusia kujeita.

Mukavaa syyskuun alkua kaikille innokkaille reippailijoille. Sienestäjille erikoisterveiset.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, www.varuste.net, email: info@varuste.net