Kyllä nyt kelpaa... Toivottavasti.

Ajateltiin omaksi ja muiden riemuksi osallistua kanssa näihin valloillaan oleviin talvialehärdelleihin laittamalla talvikampetta enemmän tai vähemmän tarjoukseen. Nyt täytyy kyllä sanoa, että suurin osa on mieluumminkin enemmän tarjouksessa. Mutta menkööt. Aika nopeesti nämä varmaan myydään, niin että tarkista ihmeessä tilatessasi netistä, että haluamaasi tuotetta on saatavilla haluamassasi koossa/ värissä.

Lumikenkäily on hauskaa puuhaa, ja varsinkin täällä etelässä tulee taivaalta nyt aika paljon sellasta valkoista nöyhtää, millä kävellä. Kaikki meidän läpsyttimet on nyt siis alessa -20%. Että siitä vaan valkkaamaan itelle sopiva.

Talvialetarjous 159.20 €
sh. 235 €
TSL 227 Escape Easy

Vaativimmankin käyttäjän toiveet tyydyttävät komposiittilumikengät 6:lla teräspiikillä monipuoliseen käyttöön tasaiselta mäkiseen ...
Alennus 20 %
Kaikki lumikengät


Näillä hinnoilla sopii suksia kuuseen, ladulle tai minne nyt ikinä haluatkaan sivakoida menemään. Luistelusuksitarjoukset löydät tästä alta. Hienoisena nostona erityisesti noi Madshusin Megasonic Skatet, joka on peruskuntoluisteluhiihtäjälle suhteellisen varma valinta:

Talvialetarjous 149.40 €
Sh. 329 €
Madshus Megasonic Skate

Aktiivisen kuntohiihtäjän suuntavakaa ja helppohiihtoinen luistelusuksi. Uusi 3D-rakenne ja kennoydin. - Sivuleikkaus 44-41-4...
Alennus 33% - 40%
Kaikki luistelusukset


Jos suksien voitelu ja lumen- ja ilmaston lämpötilan neuroottinen tarkkailu ei kiinnosta, niin pitopohjasukset voisi olla Sinulle se juttu. Näitähän on kaikenmoisia. Lapsille, aikuisille, miehille ja naisille. Sunnuntaihiihtäjille ja jokapäivähiihtäjille. Poista omasi vielä hyvän sään aikana - joka tässä tapauksessa on sellainen sää, että lunta on.

Talvialetarjous 86.30 €
Sh. 199 €
Madshus Intrasonic Classic Zero

Intrasonic classic on suksi, joka on tehty vastaamaan aktiivihiihtäjän tarpeisiin. - Pohja: P-Tex 2000 ja IntelliGrip - Nis-l...
Alennus 13% - 51%
Kaikki pitopohjasukset

Ja sitten viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä suksiryhmänä on nämä voideltavat sukset. Elikäs jos päinvastoin kun edellisessä todellakin kiinnostaa optimoida pidot ja liukastukset, niin näitä sitten saa voidella siten, kun itsestä tuntuu parhaalle.

Talvialetarjous 99.00 €
Sh. 199 €
Madshus Intrasonic Classic

Intrasonic classic on suksi, joka on tehty vastaamaan aktiivihiihtäjän tarpeisiin. - Sintrattu P-Tex 2000 pohja - Nis-levy ...
Alennus 29% - 47 %
Kaikki voideltavat sukset


Untuvatakit. Kaikki olisi nyt ihan reippaassa tarjouksessa tai jopa ihan poistohinnoin. Osassa malleissa on enää hajakokoja jäljellä, joten katsohan ennen ostoskoriin lisäämistä, että haluamasi rotsia todella on vielä jäljellä.

Talvialetarjous 197 €
Sh. 299 €
Millet Expert Down Jacket

Todella lämmin untuvatakki. Milletin laatua. - Huppu kiristyksillä - Vahvistetut olkapäät ja kyynärpäät - Läpälliset, vetoket...
Alennus 11% - 42%
Kaikki untuvatakit


Kuitutäytteiset takit on kanssa tarjouksessa. Ainakin melkein kaikki, mitä meidän valikoimasta löytyy. Kattokaahan näidenkin kohdalla, että haluamaanne tuotetta löytyypi vielä haluamassanne koossa ja -värissä, ni ei sitten ehkä harmita ihan niin paljoa.

Talvialetarjous 299.00 €
Sh. 489 €
Fjällräven Yupik Parka

• Reilu, lämmin talvimaihari • Supreme Micro Loft -toppaus • Irrotettava huppu, jossa on keinoturkisreunus ...
Alennus jopa -33%
Kuitutäytteisiä talvitakkeja


Notta tokkiinsa. Tässä kaikki mitä meillä on tällä erää, katsellaan, josko saadaan tähän hinnoittelupyörremyrskyyn jotakin lisää vielä lähiaikoina. Kannattee muutenkin olla hököllä noista meidän tarjouksista ja poistotuotteista, niitä meinaan lisäillään aina sitä mukaa kun siltä alkaa tuntumaan.

Kaikki tarjoustuotteet
Kaikki poistotuotteet

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu