HIRVEÄ päivä.

Hirville kuluva kausi tulee olemaan aikas hirveä ja metsästäjille kausi taas meinaa sitä että on hirveä nälkä ja täytyy saada sitten sitä hirveä pakkaseen ja lautaselle. Vähän niin kuin sama asia, mutta ei sitten kuitenkaan ollenkaan.

Sikseen mukahauskat sanaleikit ja itse asiaan: Hirvenmetsästys alkaa lauantaina 29.9. Järjestämme täällä edeltävänä torstagina 27.9. Varustautumistapahtumaa, jossa pääset fiilistelemään parhaita mahdollisia aiheeseen liittyviä tuotteita ja hankkimaan kaikkia vermeksiä jotka nyt sattuu vielä puuttumaan.

Mukana päivässä mm.

ZEISS (n. klo 12.00 – 19.00)
Zeissilta esillä laaja valikoima huippuoptisia kaukonäkimiä. Zeiss-Juhana tuo nähtäväksi kaikenlaista ja vähän muutakin sekä kertoo kyseisistä kamppeista teille ihan mitä vaan haluattekaan niistä tietää.

Tässä virtuaalihipelöintiä varten ehdottomat suositukset kauteen, hirvimetsälle erityisesti suunnitellut tuotteet. Tsekkaa ja hämmästy:

http://www.varuste.net/tuotetiedot2.php?_id=45727&nimi=Zeiss+Victory+HT+1,1-4x24,+ristikko+60

http://www.varuste.net/tuotetiedot2.php?_id=46158&nimi=Zeiss+Victory+Diavari+1,5-6x42+T

SASTA (n. klo 12.00 – 19.00)
Kun maastoutuu tehokkaasti elukoilta ja häivyttää itsensä ihan metsän näköiseksi, niin esimerkiksi justiinsa hirvet eivät kiinnitä metsämieheen niin paljoa huomiota, elikäs ne ei lähde niin hanakasti karkuun. Juuri tästä on kyse, kun verhoat itsesi Sastan Optifade –kuosiin.

Osui valintasi sitten Hirvas, Peura, Mehto taikka Wolf –pukuun, niin se on saletisti saatavilla myös Optifade –kuosissa. Tsekkaileppa lisäksi myös päähineet, hanskat ja huput. Optifadessa tietty.
http://www.varuste.net/etsi.php?hakusana=optifade&x=0&y=0

Sasta-Jussa tavattavissa henkilökohtaisesti, varaudu esittämään kiperiä kysymyksiä ja Jussa kertoo, miksi valintasi osuisi nimenomaan edellä mainittuihin tuotteisiin, jos nyt edes olit muuta harkinnutkaan.

LAFAYETTE, PELTOR (n. Klo 12.00 – 19.00)
Kaksi tärkeää asiaa, erilaisiin tarkoituksiin. Peltorit päässä suojataan korvia pamauksilta kun taas radiopuhelinten tarkoitus on tuoda metakkaa korviin toiselta puolelta metsää.

Nyt näitä kiistattomia oman tuoteryhmänsä huippuja pääsee hypistelemään ja fiilistelemään – Lafayette-Timo on luvannut tarjota aiheesta kiinnostavaa täsmätietoa, niin että tervetuloa vaan tämänkin asian puitteissa.
http://www.varuste.net/tuotteet2.php?_id=7817

Seurailkaa vaikka Naamakirjaa elikäs sitä feisbuukkia. Ohjelmapäivityksiä laitetaan sinne ja / tai sitten tänne. Jokatapauksessa varuste.netin metsästysosastolla on torstaina hirvimiesten ja –naisten vuoden tärkeimmät kinkerit, nähkäämme siis Konalassa 27.9. Moi!