Moi

Pomo käski mun tehtäväksi myydä ison vuoren palautettua tavaraa. Ei se hinnasta mitään puhunu, joten laitanpa kaikkien hinnaks nolla. Hähää, tyhmä pomo. Tuosta!

En tietenkään jaksa tehdä tätä hienosti, kun on vasta tiistaiaamu eikä homma nappaile muutenkaan edes noina muinakaan viikonpäivinä, joten rahtaan näitä ilmaistavaroita hissukseen tuonne myymälään otettavaksi. Alottelen nyt heti tässä kun saan kahvit juotua ja kuulumiset vaihdettua ja luettua uutiset ja katsottua facebookit ja uutiset ja viimeiset tavarat vien sitten huomena keskiviikkona. Yritän viedä tavaraa tuonne tasaiseen tahtiin, että ihan sama millon tuut. Ja ihan sama muutenkin.

Tavara on lähinnä asiakaspalautuksia eli mitä ihmiset on tilannu ja sitten onkin pätäkkä ollu loppu, kun on tullut postiennakon maksun aika. Suurin osa kamasta on uutta vastaavia tai uusia. Sitten on myös jotain, missä on joku kuluma tai värivirhe tai muu puutostila, mutta ei mitään ihan kauheeta schaissea kehdata tyrkyttää.

Jos nyt joku ao. tavaroista erityisesti kiinnostaa, niin kerro myymälässä, niin annetaan pois, jos on vielä jäljellä. Ja 1 kpl / asiakas, paitsi jos tulee tekoviiksissä, niin voi käydä heti perään toiseen kertaan. Ja ei tarvii ees ostaa mitään. Jos menee homma älyttömäks, niin sitte pitää ostaa jotain, mut siinä tapauksessa tuon kassalle 50 senttiä maksavan jigin että ei oo paha sekään. Kaikille löytyy kyllä jotain ilmaistavaraa, son varma.

Mutta siis tällaset tavarat saa myymälästä nyt sitten aikataululla heti viiva keskiviikkoilta:

Hinta 0.00 ¤
Norm. 32.90 ¤
Retkeilijän sadepuku (master)

Laadukas ja kevyt 2-osainen retkeilijän ja ulkoilijan sadepuku. Takin selän yläosassa hengittävä verkkovuori, edessä taskut sekä h... Pelkkä takki.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 23.80
Lightning ProStyle Medium Golf Bag

Lightningin valmistama frisbeekassi, johon mahtuu noin 10 kiekkoa. Kassin sisällä on kaksi väliseinää joten putterit, lähestymiski... Ainakin 6 kassia tuolla näyttäs olevan.
Hinta 0.00 ¤
Sh. 19.00 ¤
Tarkka 99 kannellinen haulikonpatruunavyö

Tarkka-merkkinen kannellinen kankainen ammusvyö 12 kaliberisille haulikon patruunoille.Vyöhön mahtuu 20 patruunaa. Koko: 125... Ainakin vihreetä ja punasta näkyis olevan.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 37.90 ¤
Ursuit Neopreenikenkä vetoketjulla

6,5 mm:ä paksua neopreenikenkää voi käyttää:- Sukellukseen- Avantouintiin- Uintikengäksi rannoilla, joilla on teräviä kiviä, me... Koko 36, 1 kpl.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 212.50 ¤
Kuusamon Uistin Thermal Pro Takki

Suunniteltu ergonomiseksi istuvaksi puvuksi, jossa asun käyttäjiä on ajateltu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Huolellisten leikka...
Hinta 0.00 ¤
Sh. 129.90
Exped Scout Hammock Combi

Nauti riippumatosta ulkona rentoutuen tai nukkuen. Scout Hammock Combi sisältää suuren riippumaton, hyttysverkon ja katoksen sekä ... Kankaassa pieni repeytymä, 2 kpl.
Hinta 0.00 ¤
Norm. alk. n. 50 ¤
One Way Diamond 940

Kovametallipiikillä ja varustettu laadukas rulla- ja retkiluistelusauva.- Kahvaosa korkkia- Mukava rannenauha tarrakiinnityksel... Paljon erilaisia kävely, rullaluistelu ja skikkaussauvoja!
Hinta 0.00 ¤
Norm. 25.90 ¤
Arena Shores neopreenitossu

Lämpötossut turvallisella kitkapohjalla joka ehkäisee liukastumisia. EVA/TPR pohja pitää myös liukkaalla alustalla. Suunniteltu av...
Hinta 0.00 ¤
Norm. 37.50 ¤
Crocs Mary Jane

Naisille suunniteltu tukeva mutta sirompi crocs -jalkine.Crocs -jalkineiden ominaisuudet Kenelle Crocs-kengät Crocs voitti arvos...
Hinta 0.00 ¤
Sh. 33.00 ¤
Hammock Nomad's Land Riippumatto XL -yhdelle hengelle

Riippumatto on valmistettu parhaasta hyvin hengittävästä laskuvarjokankaasta. Riippumaton mukana on kiinnityskoukut ja säilytyspus... Ainakin 5 kpl.
Hinta 0.00 ¤
Sh. 35.50 ¤
Tower Hill Riippumatto XXL -kahdelle hengelle

Pieneen tilaan pakkautuva laskuvarjokankainen riippumatto on helppo ottaa mukaan vaellukselle, mökille, ulkomaan reissuille jne.... Ainakin 5 kpl.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 8.90 ¤
Innova Valkyrie

Valkyrie on kaikille taitotasoille sopiva alivakaa ja suosittu perusdraiveri. Tämän kestosuosikkikiekon erinomaisista liito-ominai... En ehtinyt laskea montako näitä on tuolla kasassa, mut uusia näyttäs olevan :)
Hinta 0.00 ¤
Norm. 8.90 ¤
Innova Aviar Putt & Approach

Jo pitkään tuotannossa ollut Aviar-putteri on yksi maailman suosituimmista puttereista. Taitaapa tämä olla tällä hetkellä maailman... 3 kpl, uusia.
Hinta 0.00 ¤
Norm 8.90 ¤
Innova Leopard

Leopard soveltuu aloittelijan ensimmäiseksi draiveriksi erinomaisesti. Leopard on riittävän alivakaa ja helppo hallita. Kokeneemma... Ainakin 3 kpl, uusia.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 10.90 ¤
Dive Rite Baseball Cap

Laadukas ja istuva Baseball -lippis. Näitä on iso kasa. Olisko 100 kpl tai jotain(?)
Hinta 0.00 ¤
Norm. 4.90 ¤
Coghlans Kananmunakotelo

Kotelo kuudelle kananmunalle. Tämän avulla pystyt ottamaan esim. aamiaiskananmunat mukaan vaellukselle. Uusi.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 24.90 ¤
Tower Hill 3-D Camohuppu ja hanskat

Ainakin 5 pakkausta, uusia.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 7.90 ¤
Abu Garcia Hairy Killer

Heittoperho, joka sopii heitettäväksi nomaalilla virvelillä. Perho painaa märkänä noin 21 g. Kalastetaan pysäytystaktiikalla. Vieh... Erilaisia vieheitä ja perhoja. Joitakin kymmeniä erilaisia. Uusia.
Hinta 0.00 ¤
Ahti Kilpaonkilaite (2 kpl)

Siima ja koho valmiina, kiinnitä vain vapaan.Kaksi kappaletta 1 g ja 2 g. Uusia, kymmeniä pakkauksia jaossa.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 13.00 ¤
Skike varustelaukku

Skikkar du? Jag Skikkar! Tarvikelaukku, jonne mahtuu mukavasti vaikka 2 paria Skike-luistimia ja muutakin tarpeellista kuten kyynä... Näitä on kymmenittäin - olisko lähemmäs sata(?) Uusia.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 19.90 ¤
Tower Hill 3D-Naamioverkko 300 x 150 cm

Ainakin 3 kpl, uusia.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 16.50 ¤
Buff Original

Buff® ”The Original” on tuotenimi, joka tyhjentävästi kuvaa tämän monikäyttöisen tuotteen. Se on 100 % polyester-mikrokuituinen, s...
Hinta 0.00 ¤
Norm. 23.00 ¤
Seacsub Set Marina S/KL

Laadukas lasten snorklaussetti, pakettiin kuuluu Set Marina maski ja perus snorkkeli. Maskin materiaali silikoni.
Hinta 0.00 ¤
Norm 42.00 ¤
Seacsub Set Tris Sunsea AD

Laadukas snorklauspaketti, koot: 38-47. Pakettiin kuuluu: - Sunsea umpikantaräpylät - Salina maski - Snorkkeli tyhjennysventti...
Hinta 0.00 ¤
Norm. 6.20 ¤
Mammut Chalk Container

- Uudelleen täytettävä mankkapurkki 100 g (paloina). Vähintään 3 purkkia.
Hinta 0.00 ¤
Norm. 4.50 ¤
Coghlans Myrskytulitikut

Rasia Myrskytulitikkuja, jotka ovat sään kestäviä. Näitä kannattaa ottaa mukaan mökille ja reissuille. Rasiassa keskimäärin 40 tik... 30 rasiaa.
Hinta 0.00 ¤
Sh. 72.00
Fjällräven Campus Ace 40 L

- Tilavuus 40 L- Korkeus 55 cm, leveys 37 cm, syvyys 19 cm- Anatomisesti hyvin suunniteltu alumiinivahvisteinen reppu- Selkäosa...
Hinta 0.00 ¤
Norm. 102.00 ¤
Vihe vaellus Loue I Vihreä

- Kahden henkilön loue- Pystytettynä runsas puoliympyrä- Leveys edestä 290 cm, halkaisija 320 cm, syvyys 160 cm- Takasaumoihin ...

... + kaikenlaista muuta kuten footbalance pohjallista, sadevaatetta, märkäpukua 1 kpl (Aqualung naisten shorty 3mm, koko M), otsalamppua, UK:n sukelluslamppuja, ruokailuvälinesettiä, vedenpitävä dokumenttitasku, logopaitoja (Mercury, Ursuit), logolippiksiä (Mercury, Discraft), telttakeppejä, kuitutähtäin, Fjällräven rinkan sadesuojusta, avaimenperäkaulanauhoja, tuppeja (Leatherman, Marttiini), muutama hassu vyö, kirveen teräsuojuksia, seam sealereita jne, jne, jne ... tuolla on vaikka mitä ...Sumppitarjoilua

Kahvit ja teet tarjoaa tässä samassa tilassa oleva Cafe Corelli, jos osaa sanoa sinne tunnussanan, joka on "Mä ottaisin tässä tätä kahvia". Jos on tulossa puolen päivän aikoihin, niin kannattaa syödä samalla, koska heillä on hyvä seisova pöytä. Tänään ti siellä on bratwurstikeitto, bbq-possua ja kasvispata. Ke on tomaattikeitto, paistetut silakat ja currybroileri. Lounas maksaa siinä himppasen alta 8 euroa. Corelli menee kiinni 4n aikoihin. Sen jälkeenkin saa kahvia, jos osaa pyytää nätisti.Ongintaa

Ja lapsille yritän järkkää ongintaa. Siitä tulee tietysti aika viritelmä kyllä, mutta lapset on onneks vähään tyytyväisiä. Pitää kyllä keksiä jotain spesiaalia, jos joku pettyy pahasti, koska lapsethan on tulevaisuuden aikuisia. Kas, lähti aforismi.

Onginnasta saanee jomman kumman näistä:


Possuvalo

Sikatehokas 2-ledin valaisin. Ulkonäöltä sopii lapsille, valovoimakkuudeltaan myös aikuisille. Paristot (3 * LR1130) sisältyy hint...

Flashlight Keychain

- Vesitiivis kuori- Todella kirkas ja energiatehokas valkoista valoa tuottava LED- Valoteho 22.000 mcd- Erinomainen avaimenperä...Ja loppuun piristystä

Se on syksy ny. Koittakaa ihmiset kuitenkin jaksaa. Yritän parhaani piristää, mutta kun ei oikeen jaksa itekkään, kun aamuisin nukuttaa ja lapset ja kissat huutaa kaiken päivää korvan vieressä.

Tässä kuitenkin video, joka auttaa tilanteeseen. Tää on kyl viime viikon juttu, mut voi kattoo jo uudestaan.(tämä video blokataan aina välillä pois, mutta siinä tapauksessa eti youtubesta "Jeesus ja panssarivaunu". On todellakin vaivan arvoista! Eikä meillä ole sitten mitään todellakaan mitään uskontoja eikä ylipäänsä mitään muutakaan vastaan vaan tää on 1n*isesti ja rehellisesti vaan meijän mielestä hauska.)Erittäin ystävällisin terveisin,
Varuste.netin Toimisto-Jorma

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, www.varuste.net, email: info@varuste.net