KUTSU

Huomio kaikki metsästäjät, metsäilijät, elukoiden tirkistelijät, tirkistelijät ja muut säätäjät: Tänne meidän myymälän pihaan Helsinkiin, Konalaan pärähtää maanantaina 9.7. Hjothin toimesta Suomen maata kiertää parhaillaan Redring & Cesar Guerini esittelyrekka, joka tekee meilläkin maanantain kunniaksi pysähdyksen.

Tervetuloa siis tänne meille Konalaan osoitteeseen Ruosilankuja 3 / Helsinki, Konala. Rekka on paikalla täällä klo 12.00-16.00.
Rekassa on paikalla ihka oikea tuoteasiantuntija joka osaa kertoa ihan kaiken ja vähän enemmänkin Redringin, Cesar Guerinin ja Neverlostin tuotteista.

Kiertueella mukana myös nuo aina niin näppärät Neverlost –metsästystuotteet, jotka hohkaavat vallattoman oransseina metsämaastossa eivätkä näin ollen nimensä mukaan koskaan häviä näkyvistä. Tästä oranssista matskusta valmistettuja kippoja, kuppeja, termoksia, työkaluja ja erilaisia aseenkantojärjestelmiä on nähtävillä ja ostettavissa päivän aikana.

Eikä tässä vielä kaikki, hyvät ystävät. Kun rekka on tuossa aikansa nököttänyt, niin siirrymme yhdessä tuumin TESTAAMAAN tuotteita Sipoon ampumaradalle. Rekka ja sen henkilökunta on valmiudessa Sipoossa siinä klo 17.30 kieppeillä.

12.00-16.00 Rekka varuste.netin pihassa, tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan tuotteista ja tekemään hankintoja.

17.30-19.30 Tuotteiden testausta Sipoon ampumaradalla, ajo-ohjeet tämän viestin liitteenä.

Rekasta ja Varuste.netin myymälästä saa ajo-ohjeita perille ja matkan varrelle on laitettu opasteita helpottamaan perille päätymistä.
Ampumaradalle voi tulla vaikka suoraankin jos haluaa, eli ei ole pakko tulla Varuste.netin kautta. Siinä tapauksessa nähdään siellä n. klo 17.30 aikoihin.

Hienointa tässä tapahtumassa on, että todella pääsee tyyppaamaan erilaisia Cesar Guerini –haulikoita ja toki todistamaan itse omalla kokemuksellaan Redringin miellyttävyyden, tähtäyksen ylivoimaisuuden ja -helppouden. Eikä maksa mitään. Kaikki varusteet, kiekot, paukut ja muu tarvittava löytyy talon puolesta.

Ajo-ohjeet ampumaradalle tästä.


Näytä suurempi kartta


Tervetuloa!
Lisätietoja ja kysymyksiä voi esittää sähköpostitse info@varuste.net.

Tässä vielä vähän näitä puheessa olleita Neverlost -roippeita:


Hinta 6.00 ¤
Neverlost Retkikuppi/kuksa

Tämä taitettava kuksa ei maastoon pääse katoamaan.
Hinta 25.00 ¤
Neverlost Thermos 0,35 l

Termospullon ideana on pitää juoma kuumana. Tämä tuote toimii juuri niin ja kaiken lisäksi oranssin huomiovärin takia sitä on lähe...
Hinta 62.00 ¤
Neverlost Gun Bag Classic

Näkyvä aselaukku. Kaikista kekseliäimmät passimiehet ripustivat tämän aselaukun merkiksi viereiselle. Toiset ostavat sen koska jos...
Hinta 16.40 ¤
Neverlost Ensiapulaukku

Paras henkivakuutus eräillessä. Jokaisen joka käy metsällä on suositeltavaa kantaa ensiapupakkausta mukanaan.
Hinta 136.00 ¤
Neverlost Gun Case Dry Vault

Tilava aselaukku, johon saat kaiken tarpeellisen yhden päivän reissulle aseesi kanssa.-Pehmustettu-Roiskevesitiivis tasku-Task...
Hinta 60.00 ¤
Neverlost Outdoor Axe

Puukko toimii useimmissa tilanteissa, mutta välillä tarvitaan kirvestä. Turhan useilla on kokemusta myös sen hävittämisestä metsän...

Kertaalleen tervetuloa,
Varuste.netin Paukku-Pate

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, www.varuste.net, email: info@varuste.net