Välttämättömimmät kesäroippeet löytyy täältä.

Juhannus oli ja meni, ja nyt alko loma.

Lomalla on kiva lomailla mutta rajansa kaikella lorvailullakin.
Tarjoilemme tässä paria erilaista lähestymiskulmaa kesäilyyn: aktiivinen mökkihöperyyden välttäminen aktiviteettituotteiden avulla tai sitten kannattaa oikeasti panostaa lorvailumukavuuteen ja vähät välittää siitä aktiivisuudesta.

Kas tässä teille kauas lentävä lättynen: Guinnessin ennätysten kirjan mukaan tällä kiekolla on heitetty pituutta maailmanennätysmatka 1333 feettiä eli 406 metriä. Kiekon halkaisija on 13 tuumaa. Jotkut sanovat, että on paras ja helpoimmin heittyvä friba mitä löytyy.

Hinta 13.90 ¤
Aerobie Pro Ring

Sprint Ringin suurempi isoveli. Guinnessin ennätysten kirjan mukaan tällä kiekolla on heitetty pituutta maailmanennätysmatka 1333 ...

Loistava lasten ulkoilusetti. Kätevä ja käytännöllinen retkeilystä tykkäävälle lapselle. Sisältää repun, termospullon, otsalampun ja avaimenperän kompassilla ja lämpömittarilla. Tämä nyt on jossain ihan käsittämättömässä kesätarjouksessa ja voitte uskoa, että näitä ei kauaksi aikaa tällä hinnalla jää lojumaan. Ole siis nopea, sillä sitten kun nämä loppuu, niin ne on kanssa sitten loppu eikä niitä sitten tule lisää. Ainakaan ihan lähimmässä tulevaisuudessa.

Patterit pitää tähän ostaa erikseen (otsalamppuun, syö AAA -patskuja.)

KESÄN KREISITARJOUS 19.90 ¤
norm. 44,90 ¤
Primus Kids Outdoor Kit

Loistava lasten ulkoilusetti. Kätevä ja käytännöllinen retkeilystä tykkäävälle lapselle. Sisältää repun, termospullon, otsalampun ...

Tällä voi viihdyttää itseään ihan yksikseenkin! Ehkä helppoheittoisin muovimalli, kolmilapainen Trimagic tulee takaisin erilaisilla heittokulmilla. Trimagic palaa takaisin, vaikka heitto lipeäisi liian korkeaksi. Koska bumerangi on symmetrinen, tottuu silmä nopeasti sen lentorataan. TriMagicin kiinniottaminen on helpompaa kuin kaksilapaisten mallien painopisteen näkemisen ansiosta.

Hinta 14.90 ¤
Rangs Boomerangs Trimagic

Ehkä helppoheittoisin muovimalli, kolmilapainen Trimagic tulee takaisin erilaisilla heittokulmilla. Trimagic palaa takaisin, vaikk...

Ja jos jostain asiasta on jauhettu paljon, niin se on tämä riippumatto-asia. Siihen on syy: toivomme, että kaikki ymmärtävät, että riippumatto nyt vaan on paras paikka, mihin ihminen voi itsensä laittaa. Piste.

Valinnan varaa on monenlaista, tässä helposti matkalle otettavaa, laskuvarjokankaasta valmistettua kestävää riippistä (saa myös vielä suurempana kokona, jonne voi mennä kaksi) Tarvittaessa saa edukkaasti ostettua myös kiinnitysköydet, niin on helpompi ripustaa itsensä riippumattoineen puuhun.

Sitten on noi Amazonasin tuotteet. Erityisesti tuo Beach -malli on kätevä, koska se sopii myös niille, joilla ei iloa omistaa puita pihalla tahi mökkimaalla.

Hinta 29.00 ¤
Tower Hill Riippumatto XL -yhdelle hengelle

Pieneen tilaan pakkautuva laskuvarjokankainen riippumatto on helppo ottaa mukaan vaellukselle, mökille, ulkomaan reissuille jne....
Hinta 2.90 ¤
Tower Hill Extra Ropes -riippumaton köydet, 2 kpl 2 m

Paksuus 10 mm
Hinta 75.00 ¤
Amazonas Relax / Brazil

Riipputuoli on maailman ihanin kaluste. Siinä pieni kiukkuinen nyytti rauhoittuu äidin tai isän lähellä. Riipputuolissa on ihana i...
Hinta 79.00 ¤
Amazonas Beach Set

Riippumatto, jossa mukana oma runko. Runko on helppo ja nopea koota, eikä sinun tarvitse enää murehtia sopivien kiinnityspuiden lö...

Snorklaamaan! Suomen vesistä löytyy taatusti ja jopa ihan paljonkin mielenkiintoista nähtävää vesien eliöistä kiinnostuneelle lomalaiselle. Ja kerran kun olet omat, laadukkaat snorkkelointikamppeet hankkinut, niin ei ulkomaan matkallakaan tee mieli palata enää niihin rantabasaarien halpisrimpuloihin. Aqua Lungin snorkkelointipaketit tulevat sitä paitsi kätevissä kantokasseissa, joissa on helppo raahata kamppeita rannan ja hotellin väliä.

Hinnat ALKAEN 29.90 ¤
Snorklauspaketit

Laadukkaita snorklauspaketteja kaiken ikäisille ja -kokoisille. Paketteihin sisältyy maski, snorkkeli ja snorklaamiseen soveltuvat räpylät.

Helposti melomaan. Advanced Elementsin Convertible on tavallisen standardi-kajakin ja puhallettavan kajakin välimuoto.
Sekä keula- että peräosat ovat varustettu alumiinimuotein ja puhallettava runko on vahvaa ja kestävää PVC:tä. Keula leikkaa veden kuin veitsi ja sen vedenvastuskyky ja suuntavankkuus ovat samat kuin perinteisen kovan kajakin. Peräosa toimii evänä, joka antaa ainutlaatuisen suuntavakauden.

Convertible on valmistettu erittäin vahvoista materiaaleista ja "high-end" rakenneosista. Säilytys- ja jalkatilaa on runsaasti, joten pidemmätkin matkat taittuvat mukavasti. Kajakin saa käyttöön parissa minuutissa ja sitä on helppo kuljettaa mukana. Vaihtoehtosilla kuorilla voit muuttaa kajakin yksipaikkaiseksi tai kaksipaikkaiseksi muutamassa minuutissa. Vaihtokuoret tulevat paketin mukana.

Hinta 1089.00 ¤
Advanced Elements Advancedframe 2 Convertible + täyttöpumppu (sis. molemmat aukkomallit)

Convertible on tavallisen standardi-kajakin ja puhallettavan kajakin välimuoto.Sekä keula- että peräosat ovat varustettu alumiin...

Erimittaisia onkivapoja, -settejä ja muuta kesäkalasteluun liittyvää välineistöä löytyy yllin kyllin. Tässä nyt esimerkkinä yksi hyvänsorttinen vapa.

Hinta 9.90 ¤
Ahti Teleskooppionkivapa 3 m


Aivan ihastuttavia Crocseja koko perheen kesäjalkineiksi! Pikkuprinsessalle ihanan ihQut vaaleanpunaiset prinsessakengät - ovat siis aivan välttämättömät.

Crocsin Chameleonsit on siitä vänskät kengät, että ne vaihtavat väriä, kun ne saavat vähän aurinkoa. Takuuvarma hitti lasten keskuudessa! Kameleonttikenkiä löytyy limen värisenä ja pinkkinä.

Crocskinit? No ne nyt on aikas päheet. Krokodiilinahan jäljennöstä, eli ei tarvitse olla huolissaan, että oikeet krokot olisi vahingoittuneet näitä kevytjalkineita valmistettaessa. Eli ihan ovat pehmeää Crocs -materiaalia.

Hinta 25.00 ¤
Sh. 34.95
Crocs Princess Dreams

Clog -kengän ominaisuuksiin kuuluu: - Kehittynyt kengän kärjen ilmastointi - Liukumattomat ja väriä päästämättömät pohjat - Haj...
Hinta 29.00 ¤
Sh. 40.00
Crocs Chameleons

Väriä vaihtava Kameleontti-kenkä, joka vaihtaa väriä tultaessa sisältä aurinkoiselle pihalle. Takuuvarma hitti lapsille. - Liuk...
Hinta 29.00 ¤
Sh. 49.95
Crocs Crocskin Classic

Aikas päheet Crocsit, krokodiilinahan jäljennöksellä joka ei kuitenkaan ole nahkaa vaan pehmeää Crocs materiaalia.

Vallan ihanata kesää kaikille toivottaa:
Varuste.netin Kesä-Esa.

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, www.varuste.net, email: info@varuste.net