TERVETULOA

Huollattamaan varusteitasi tai hankkimaan uusia.

Torstaina 14.6. Varuste.net / Ruosilankuja 3, Kånala, Helsinki. Sutinaa ja pöhinää alkaisi olemaan siinä puolen päivän aikaan eli klo 12.00 eteenpäin.

Tällaista nyt ainakin tapahtuu:

SUUNNON KONEESTA PATTERIT LOPPU?
Eipä hätää. Kun tulet koneesi kanssa tänne meille saat vaihdon (jonosta riippuen) heti tai välittömässä lähitulevaisuudessa. Me tarjoamme vaihtotyöt ja itse asiassa osan huoltokitin hinnasta. Kun kerran reiluja ollaan, niin koko homma kustantaa vain kympin pär tietskari.

PITÄS SIIMAA SAADA?
Sufixin siiman ostajalle muutens erittäin kalauskottava, hyvän onnen Sufix-lippis kaupan päälle. Eikä tässä vielä kaikki: Kun ostat siimaa torstaina, niin meidän Janne on luvannut puolata siiman omaan kelaasi jos haluat. Eli jos siimaostoksille mielit ja haluat siimat käyttövalmiiksi, niin ota oma kela mukaan! Jos ei ole vielä kelaa, niin niitäkin saa muuten meiltä. Lippiksiä riittää 50 ekalle, joten jos sellaista mielit, niin olehan ripeä!

MEINDLIN KENGÄT RUVELLA?
Meindlilta tulee ihan oikea asiantuntija tänne paikalle kertomaan kenkien huollosta tarvikkeista. Jos omaat Meindlin kengät, niillä on maili jos toinenkin lompsittu ja niille tarttis jotain tehdä, niin popot kassiin, messiin, mukaan ja meille huoltoon.

PUUKOSTA PUUTTUU KAIVERRUS / TARVITSEN PUUKON JOHON HALUAN KAIVERRUKSEN.
Nonniin! Jos tilanne on tämä, niin onni on puolellasi. Marttiinin puukkoihin saa torstaina asiantuntevan Marttiini –kaivertajan, ihanan Emman toimesta kaiverruksen. Sama tietty, jos ostat päivän aikana Marttiinin minkä tahansa puukon / veitsen: jos siihen tarvitsee jotain kaiverrella, niin onnistuu. Kait me keksitään noidenkin ympärille jotain ihan OK tarjoustelua.

MAGLITE HUOLTO.
Myymälässämme on kanssa torstain ajan suosittu Maglite huolto. Suosiota on meillä lisännyt se, että tarjoamme huollot teille ihan ilmatteeks. Muista ottaa oma legendaarinen Maglite valaisimesi mukaan tai saahan meiltäkin niitä, jos ei omaa vielä ole. Mikä tahansa malli kelpaa huollettavaksi!

TOKO -HUOLTOAINEET
Vaatteiden huolto TOKO - vaatteidenhoitovälineillä. Tuote-esittely!

TÄH! ONKS VARUSTE.NETISSÄ JOKU WAX STATIONKIN?
No on! Eli tuo ihmeessä Fjällrävenin G-1000 matskusta valmistettu asusi meille vahattavaksi, niin on sitten taas ihan uuden oloiset. Meidän Waxmaster-Late tosiaan päivystää Fjellun osastolla työpisteensä ääressä.

LEMPPARIPUUKKONI EI OLE MIKÄÄN LAATIKON TERÄVIN VEITSI.
Mastermarkbrandsilta Ville on luvannut torstaina teroittaa melkein mitä vaan. Puukot, veitset, kirveet ja linkkarit hoidetaan hyvään terään. Samalla esittelyssä Vulkanuksen ja Chef’s Choicen teroitusvälineet. Tule katsomaan ja hämmästymään (ja hoitamaan veitset terään, tietty.) Ville on täällä n. Klo 18.00 saakka.

Kamppeet on kyllä kunnossa, mutta keho voisi kaivata jotain huoltoa.
Liikunta- ja terveysguru Anne Majuri on täällä tarjoaa mm. verenpaineen mittausta ja samalla sitten vinkkejä / konsultaatiota siihen liittyen, käytä tilaisuus hyväksesi ja tuu jauhaa ravinnosta & liikunnasta! Samalla on mahdollisuus hommata itselleen edukkaasti 30 min. Detox-hoitoa hintaan 25 egeä¤. Jos ei ole aikaa jäädä poistamaan kuona-aineitaan meitin myymälään, niin torstaina kun varaa samaan hintaan saa buukattua itsensä Annen hoitoon Stadikalle. Kesäksi kuntoon/ kesällä kuntoon? Personal Trainer –lahjakortteja saa kanssa hommattua samalla. Nyt tekosyyt syrjään ja se tärkein harrastusväline kuntoon!

Nämä kertakaikkisen hyvät hinnat ovat voimassa vain torstaina 14.6. ja VAIN meidän myymälässä. Tuotteita on rajallinen määrä, että jos loppuvat päivän aikana, niin loppu on, eikä lisää tule. Meindlin kengät voitte tilata myös netin välityksellä, mutta tuohon hintaan AINOASTAAN torstaina, 14.6.

SKIKE-PAKETTI, Myymälätarjous
Skike-paketin saat myymälästä torstaina, 14.6. hintaan 179 ¤.
Skike-pakettiin saat mukaan:
• Aikuisten Skiket normaalisti 185 ¤
• Rex Astra -Sauvat normaalisti 59 ¤
• Sauvoihin rullaluistelupiikit normaalisti 5 ¤
• Skike -varustekassi normaalisti 25 ¤
• Skike-lippis normaalisti 7,90 ¤
• Skike avainnauha arvo: mittaamaton.
• NORMAALISTI ERIKSEEN OSTETTUNA SIIS 281,90 ¤
Säästä 102,90 ¤!

TORSTAIN HINTA MYYMÄLÄSTÄ! 15 ¤ ¤
normaalisti 44,90
1 tuotepaketti / asiakas
Primus Kids Outdoor Kit

Loistava lasten ulkoilusetti. Kätevä ja käytännöllinen retkeilystä tykkäävälle lapselle. Sisältää repun, termospullon, otsalampun ...
TORSTAIN HINTA MYYMÄLÄSTÄ! 39 ¤ ¤
normaalisti 49 ¤
1 tuote / asiakas
Primus Classic Moonlite

Primuksen Classin Moonlite -messinkinen lyhty tuo tunnelmaa hämärtyviin kesäiltoihin, verannalle ja mökille. Lyhty toimii Primukse...
TORSTAIN HINTA MYYMÄLÄSTÄ! 15 ¤
normaalisti 26,90
1 tuote / asiakas
Primus C&H Vacuum Bottle "Limited Edition" (0,5l)

- 18 / 8 ruostumatonta harjattua terästä- Kannessa 'quick-stop'-tiiviste- Muki toimii termospullon kantena- Erinomainen eristys...
TORSTAIN HINTA! 179 ¤
normaalisti 199 ¤
Meindl Kansas GTX

Hyvän hinta-laatusuhteen omaava Meindlin uutuusmalli 2010. Jalkineessa on keskijäykkä B-pohja (A = vapaa-aika ... D = jääkiipeily)...
TORSTAIN HINTA! 179 ¤
normaalisti 199 ¤
Meindl Kansas Lady GTX

Hyvän hinta-laatusuhteen takaava Meindl uutuusmalli naisille. Jalkineessa on keskijäykkä B-pohja (A = vapaa-aika ... D = jääkiipei...
TORSTAIN HINTA MYYMÄLÄSTÄ! 5 ¤
normaalisti 7,90 ¤
1 tuote / asiakas
Rapala Original 7cm F-7

Maailmankuulu alkuperäismalliRapala Original on se kuuluisa Lauri Rapalan kehittämä alkuperäismalli, josta koko Rapala-tarina al...

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, www.varuste.net, email: info@varuste.net