KUTSU HIIHTOKAUDEN PÄÄTAPAHTUMAAN

On lunta tulvillaan ja raikas talvisää - toisena päivänä pikkuplussaa, toisena pakkasta riittävästi.

 

Oikeanlaiset vermeet nousee arvoon arvaamattomaan kelien vaihtuessa. Talvi on kerran vuodessa vaan ja sivakoimaan mennessä toivottavaa on, että suksi luistaa ja pitää kuin unelma.

 

NYT lauantaina, 30.1. klo 10.00-16.00 täällä meijän myymälässämme järkätään jo perinteeksi muodostunut Suksi Konalaan! -tapahtuma, jossa pääset livenä tapaamaan suksimerkkien edustajia ja voiteluässiä. Ja toki paikalla häärii päivän isäntinä Konalan Karpaasi, Suksi-Patte sekä erityishiihtotietäjä Itkosen Timo.

 

Hulinaa paikan päällä alkaen heti kun myymälämme aukeaa, elikäs lauantaina 30.1. klo 10.00. Tuote-edustajat sekä spesiaaliasiantuntijavieraamme ovat tavattavissa klo 16.00 saakka. Muutoin myymälä on auki normaalisti klo 18.00 asti. 


Lauantaina myymälämme on miehitetty omalla mainiolla henkilökunnallamme ja hiihto-osastolla häärii päivän isäntïnä hiihto-ässämme. Päivän erikoisvieraina paikalle saapuu parhaimmat tyypit Fischeriltä, Rossignolilta ja Vauhdilta.

Kaikkien meidän puolesta erittäin paljon tervetuloa kuulemaan viimeisimmät vinkit voiteluun ja suksien hoitoon ja oikeanlaisten lankkujen valintaan. Voit myös jättää suksesi meille huollettavaksi, voideltavaksi tai putsattavaksi, jos tarvetta ilmenee.

 

Nollakeleille ja sen ympärille pikkupakkasille tai keveälle plussalle kävisi esim. Fischeriltä tämä:

 

Fischer CRS Zero+ Vasa NIS 2016

Perinteisen tyylin helposti hoidettava suksi kaikkiin olusuhteisiin myös vaativalle hiihtäjälle. Kolmiosainen Zero+ -pitopohja on ...
Tarjoushinta 229.00 €

-14%
Fischer CarbonLITE ZERO+ MEDIUM NIS

Tarjoushinta 389.00 €
(Suositushinta 529.00 €)

-26%


KAIKKI PITOPOHJASUKSET FISCHERILTÄ

KOKO FISCHER-TUOTEVALIKOIMAMMEPitokarvasukset ovat olleet tämän kauden mielenkiintoisin puheenaihe. Tokihan Fischeriltä löytyy oma vastine tämän uutuusinnovaation nimissä. Se olisi tämä Twin Skins. Suksi pääsee erityisesti oikeuksiinsa kohtalaisen aktiivisen hiihtäjän monojen alla.

Fischer Twin Skin NIS

The skin ski for extremely sporty cross country skiers. Two separate skin strips arranged in slightly offset positions and with va...
Hinta 299.00 €
(Suositushinta 329.00 €)FISCHERIN PITOPOHJASUKSET

 

FISCHERIN VOIDELTAVAT PERTSASUKSET

 

FISCHERIN LUISTELUSUKSET
Rossari on messissä mukana ja alla pominta vastaavan tyylisistä vermeistä kuin yllä. Tuo X-IUM Classic on erinomainen pitopohjasuksi peruspertsailuun ja Rossignolin versio karvasuksesta on tuo R-Skin. Tervetuloa ihmettelemään koko Rossarin valikoimaa livenä tuote-edustajan johdolla lauantaina!

Rossignol X-IUM Classic WCS-C2 R-Grip

Tarjoushinta 469.00 €
(Suositushinta 629.00 €)

-25%
Rossignol R-Skin Tarjoushinta 279.00 €
(Suositushinta 399.00 €)

-30%


ROSSIGNOLIN PITOPOHJASUKSET

 

ROSSIGNOLIN VOIDELTAVAT PERTSASUKSET

 

ROSSIGNOLIN LUISTELUSUKSET
Ei hiihtoa ilman monoja. Valikoimassamme on maittava määrä erilaisia monoja, ja parhaiten oman monon löytää sovittamalla. Alla olevassa ehdotelmassa on peruspertsaan sopivaa hyvän hintaista ja erinomaislaatuista monoa.

Tyylinäyte pertsamonoon Fischeriltä:

Fischer XC Touring My Style SILVER T4

Retkikenkä rentoon luminautintoon. Maksimaalinen suojaus kylmältä ja kosteudelta. Kevyt ja helppo hallita.
Hinta 79.00 €
Fischer RC3 Classic

Hinta 139.00 €


KAIKKI FISCHERIN PERINTEISEN TYYLIN MONOT

 

KAIKKI FISCHERIN LUISTELUTYYLIN MONOT
Rossignolilta vastaavan hintaluokan/-käyttötarkoituksen monot, olkaaps hyvät:

Rossignol X-6 Classic

Tarjoushinta 129.00 €
(Suositushinta 179.00 €)

-27%
Rossignol X-10 Classic

Hinta 259.00 €KAIKKI PERINTEISEN TYYLIN MONOT ROSSIGNOLILTA

 

KAIKKI LUISTELUTYYLIN MONOT ROSSIGNOLILTA


VAUHDILLA LADULLE

Näillä on niin järkyttävän laaja valikoima meillä, että nostojen valitseminen tähän viestiin on sula mahdottomuus: löytyy pitoa, liukastetta, pinnoitteita, fluoreja, tahnoja, välineitä, harjoja, pulvereitä, mömmöjä ja muuta kampetta. Huh. Katsokaa itse, jos ette usko: Allaolevasta kuvasta pääset klikkaamaan itsesi koko tuotekavalkaadiin JA lauantaina täällä on Vauhdin edustus paikalla, joten säästäkää kiperimmät voitelukysymykset vahauksen erikoismestarille.

 

 


Harjoittelu mahdolliseksi vuoden ympäri.

 

Jos ei aina jaksa hiihtää, vaan välillä kehittää itseään juoksemalla, niin sekin on ihan OK. Näillä keleillä perustossu saattaa lipsua fataalisti, ja toisaalta ylivarovainen sipsuttelu ei tee kropalle kovinkaan hyvää. Nastalenkkarit on aivan päällikkötason keksintö kaikille innokkaille hikiurheilijoille, jotka haluavat vetää poluilla ja tienvarsilla vuoden ympäri liukkaista välittämättä. 

 

Mietsen mallit:

Icebug Pytho3 BUGrip

Vakaa ja erinomaisen juoksutuntuman tarjoava jalkine kaikille liukkaille alustoille. Matalan välipohjan ansiosta tuntuma alustaan ...
Tarjoushinta 132.90 €
(Suositushinta 185.00 €)

-28%
Icebug DTS2 BUGrip

Mukava ja hyvin vaimentava tilavalestinen talvijuoksukenkä aktiiviseen lenkkeilyyn. Pinta on vettähylkivä ja tuulenpitävä. Jalkaho...
Tarjoushinta 147.00 €
(Suositushinta 199.00 €)

-26%

KAIKKI MIESTEN NASTALENKKARIT JUOKSUUNNaisille on omat mallinsa naisellisemmilla mitoituksilla ja lestillä.


Icebug Pytho 3 BUGrip Lady

Vakaa ja erinomaisen juoksutuntuman tarjoava jalkine kaikille liukkaille alustoille. Matalan välipohjan ansiosta tuntuma alustaan ...
Tarjoushinta 132.90 €
(Suositushinta 185.00 €)

-28%
Icebug DTS2-L BUGrip

Mukava ja hyvin vaimentava tilavalestinen talvijuoksukenkä aktiiviseen lenkkeilyyn. Pinta on vettähylkivä ja tuulenpitävä. Jalkaho...
Tarjoushinta 147.00 €
(Suositushinta 199.00 €)

-26%

KAIKKI NAISTEN NASTALENKKARIT JUOKSUUNTyyli ennen kaikkea.

Oli tyylisi sitten luistelu tai pertsa, niin pukeutumistyyli kannattaa pitää asianmukaisena. Vaatteet tekevät miehen/naisen. No ei vaan, mutta hyvillä kamoilla on hyvä vetää, ja nämä on niitä paljon puhuttuja hyviä kamoja.

 

Muutama hyvä poiminta miehille takeista, toki valikoimastamme löytyy eri paksuisia, eri materiaaleista valmistettuja takkeja eri käyttötarkoituksiin.

Nämä passaa niin hiihtäjälle kuin juoksijallekin. Kaikille, jotka aikoo edetä nopeasti etiäppäin ja hikoilla samalla.

 

Salomon Momemtum Softshell Jacket Men

Aktiivihiihtäjän tai kilpailijan lämmittelytakki. Sopii erinomaisesti myös viikonloppulenkeille. 
Hinta 139.00 €
(Suositushinta 150.00 €)


Odlo FREQUENCY Jacket Men
Urheilullinen, laadukas ja tuulenpitävä hiihto-/juoksutakki miehille. Materiaalina Micro 800 Stretch, joka soveltuu erinomaisesti ...
Hinta 169.00 €
(Suositushinta 199.00 €)

-15%

MIESTEN HIIHTOTAKIT (passaa myös juoksuun)Naisille kanssa. Valikoimaa piisaa niin väreissä kuin materiaaleissakin. Valitse omasi!


Salomon Escape Jacket Women

Lämmin harrastajan kevytvanullinen takki. Selässä PowerStretch
Tarjoushinta 49.90 €
(Suositushinta 130.00 €)

-61%
Salomon Momemtum Softshell Jacket Women

Aktiivihiihtäjän tai kilpailijan lämmittelytakki. Sopii erinomaisesti myös viikonloppulenkeille. 
Hinta 139.00 €
(Suositushinta 150.00 €)KAIKKI NAISTEN HIIHTOTAKIT (passaa mainiosti myös juoksuun)Takin lisäksi on kohteliasta pukea ylle myös housut. Myönnettäköön, että varsinkin talvisaikaan meno on huomattavasti mukavampaa, kun on koko vaatekerta päällä. 


Housuja/trikoita on valikoimassamme monelta valmistajalta, ja sama homma kuin takeissa: jos tykästelee leppoisemmasta meiningistä, niin valitsee pikkasen paksummat housut ja jos menee ihan tuulispäänä hiki päässä ympäriinsä, niin sitten kevyemmät. Pointtina on, että valitsee sopivan kokoiset housut, joissa on mukava liikkua eikä liikaa hiosta tahi haittaa liikkumista.

Inov-8 Race Elite Racepant Men

Erittäin pehmeät ja joustavat urheiluhousut miehille. Housut ovat kevyet ja vedenkestävät ja ne on suunniteltu kylmiin keleihin. P...
Hinta 149.00 €
Löffler WS-Trikoot

Juoksuun, hiihtoon ja muuhun ulkoiluun loistavat windstopper softshell warm housut.
Hinta 129.00 €
Löffler WS-Trikoot Naisten

Juoksuun, hiihtoon ja muuhun ulkoiluun loistavat windstopper softshell warm housut.
Hinta 129.00 €
Salomon Superfast Pant W

Kevyet ja istuvat urheiluhousut tuulenpitävillä etupaneeleilla ja hengittävällä takamuksella. Lämpimät mutta silti hengittävät pök...
Tarjoushinta 49.90 €
(Suositushinta 109.00 €)

-54%

KYLMÄN KELIN URHEILUHOUSUT MIEHILLE

 

KYLMÄN KELIN URHEILUHOUSUT NAISILLE

 


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net