Nyt olisi töitä tekijälle

 

Varasto-Rami tarvitsee jeesiä.
Ahkera, tarkka ja fiksu tyyppi saa paikan. Duunihomma käsittää Varuste.netin varaston työtehtävät, ykköshommana tavaran vastaanotto ja pakkaustyöt.

 

Jos tunnette sopivan tyypin, niin ilmiantakaa, vinkatkaa, jakakaa tai ilmoittautukee itte, jos osu ja upposi. Työt alkavat sopimuksen mukaan eli mahdollisimman pian

 

Perusvaatimuksina ulkoilulajituntemusta, ATK-perusteet, suomen ja englannin kirjallinen ja suupuolinen käyttötaito, tarkkuus, järjestelmällisyys ja hyvä keskittymiskyky. Lapsellisen / yksinkertaisen huumorin sietokyky plussaa.

 

Hakemukset, muut perustiedot ja lisätiedustelut voi pikapuoliin lähettää osoitteeseen työhakemukset@varuste.net. Puhelimeen emme uskalla vastata.

 


Boulderointia

Jos ei noi työhommat sittenniin kiinnosta, niin olisi meillä juttua vapaa-ajastakin.

Kaverimme Henna tosta naapurin Boulderkeskukselta (n. 35m meidän ulko-ovelta heidän ulko-ovelle) laittoi pikku motivaatiopuheen, että miksi kaikkien kannattaa per välittömästi aloittaa boulderointi. Tai jos boulderoi jo, niin miksi kantsuu boulderoida enemmän. Kuunnelkaa Hennaa, hän on oikeassa:


Tekiskö mieli olla kunnossa kaiken ikää? Toiset lupailee pääsyä rantakuntoon kesäksi ja tipatonta tammi- ja välillä helmikuutakin. Me taas voidaan laittaa paremmaksi. Kiipeilyyn jää koukkuun kuin ahven Rapalan Fat Trappiin. Ja sekös vasta mahtavaa on, kun kalaonni suosii. Kiipeily sopii myös kaikille, myös sinulle. Jos olet vanha salijermu tai et koskaan ole käsipainoa nähnytkään, kiipeily sopii sinulle siltikin. Yleinen harhakäsitys on se, että ensin pitää mennä salille, että pystyy kiipeilemään - katin kontit. Luontaiset painot (jenkkakahvat käy hyvin) pitävät painovoiman kanssa siitä huolen, että kunto paranee ja kahvat katoaa - kyljistä ja seiniltä. Ota riski - kokeile kiipeilyä.

 

Tykkäätkö samoilla pihalla ja nauttia ihanasta Suomen luonnosta. Suomessa on aivan mielettömät kiipeilymahdollisuudet ympäri metsiä, joka puolella maata. Käyt vaan ensin sisällä treenaamassa perusasiat, katot kartat ja reitit 27Cragsistä ja oot valmis valloittamaan lohkareita.

 

Kyllästyttääkö se salilla pumppaaminen? Onko vaikea motivoitua lähtemään lenkille loskaan? Kokeileppas kiipeilyä! Ei meinaan kyllästytä. Joka päivä on ihan fiiliksissä, että milloinka pääsee! Jaa miksi? Tää on helppo. Minäpä kerron.

 

Tykkääkkö ratkoa ongelmia? No tää on sun juttu. Jokainen reitti on ongelma, kiipeilyhaaste, jonka jokainen kiikkuja ratkaisee omalla tavallansa. Toiset on pitkiä ja ylettää joka paikkaan, toiset on niin nokkelia, ettei tarvii kurotella, kun keksii helpomman tavan. Kolmas tulee ja hyppää täysiä! Ja ne on kaikki valmiita auttamaan toisiaan, jos tuntuu, ettei just tähän sopivaa kikkaa itsekseen keksi. Ja kaikilla on ihan mielettömän kivaa.

 

 

Haluutko olla hyvässä kunnossa? No miksipä et. Tänäkin vuonna on taas joulu ja viis muuta ruokajuhlaa. Oishan se kiva olemassa, sellainen harrastus, että vois lapata herkkuja naamariin niin paljon kuin napa vetää, eikä tuntuis missään. Ja se rantakunto. Se alkaa lähestyä ihan samalla varmuudella kuin omppu aikoinaan Einsteinin päätä. Ja painovoima hoitaa molemmat. Et tarvii muuta.

 

Onko hankalaa aikatauluttaa perhe, työ, kaverit ja harrastukset? No ei meillä. Kaikki vuosijäsenet pääsee sisään joka halliin 24/7. Kiipeet kuule just silloin kun huvittaa. Pääasia, että kiipeet. Ja tuot ne kaveritkin kiipeemään, niin saat niiden kanssa uutta hauskaa yhteistä tekemistä. Ja perheen kanssa, niin saatte vietettyä yhdessä laatuaikaa ja tuutte vielä parempaan kuntoon yhdessä. Mikäs sen mahtavampaa? En tiiä.

 

Et vaan voi olla väärän ikäinen. Meidän nuorimmat kiipeilijät osaa just ja just kävellä. Tarttumisrefleksi käyttöön kato. Meidän vanhin jäsen on nyt 81 ja kiipee muuten lujasti. Jos oot vanhempi, niin mahtavaa. Tuu rikkoo rajoja. Nyt ne lukee tästä, että raajoja, mutta lukekaa sitten, rontit, kunhan kiipeette. Ja ei, se kaveri ei aloittanut villissä nuoruudessaan ellei sitten ollut snadisti myöhäisempi teini-ikä, joka sen villitsi tuossa pari vuotta sitten. Ja sitä paitsi esim. Ranskassa ja Espanjassa on tälläkin hetkellä metsät pullollaan pappoja, jotka sellaisessa tikissä, että passaa.

 

Niin tähän liittyy myös matkustaminen! Eikö oo mahtavaa. Sehän on aina upeeta, kun pääsee näkemään maailmaa. Ja kiipeilyn kautta pääsee helposti. Kiipeilykavereita, eli ns. lajitovereita on joka puolella. On aina tuttuja, jotka on lähdössä reissuun, eikä tarvii miettiä, että mitä sitä matkalla tekisi tai tuleeko reissusta missä kunnossa takaisin. Esim. siellä Ranskassa on sellainen Fontainebleaun taikametsä, jossa voi ihminen aivan veloituksetta kiivetä päivästä toiseen. Aloittaa aamunsa rouskuttamalla parasta patonkia mitä mistään voi saada. Siemailla kupposen makoisaa kahvia. Tehdä eväät ja vilistää koko päiväksi metsään ulkoilemaan ja liikkumaan. Aivan timanttista settiä. Vuodesta toiseen, voin kertoa.

 

Tule siis hakemaan avaimet onneen! Ne on nyt tarjouksessa. Uuden vuosijäsenyyden 29.2. mennessä hankkiva saa 2 kuukautta ja karkauspäivän verran ilmaista kiikkuaikaa! Liity siis joukkoon. Täällä on ihan sikakivaa. Nähdään kiikuilla!

 

Boulderkeskus Konala, Ruosilantie 1, 00390 Helsinki

Boulderkeskuksen kotisivut

 

Sitten on vielä Pasilassa ja Hetrsikassa toiset mokomat:
Boulderkeskus Pasila, Tallikatu 4, 00520 Helsinki
Boulderkeskus Isatis, Mekaanikonkatu 15A, 00880 Helsinki

 


Sellasta tällä kertaa, eli työasioita ja harrastusjuttuja. Mikäpä siinä - näitä asioita aika monen meidän arkeen kuuluu vaihtelevassa suhteessa.

 

Seuraavalla kerralla paneudutaan enempi noihin ulkoilujuttuihin, mutta kaikille kyllä tämä tälläinen sisäilykin on välillä paikallaan.

 

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu & Boulderkeskus Konala(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net