HUOM: Olemme Loppiaisena 6.1.2016 suljettuna:
torstaista 7.1.2016 alkae olemme normaalisti avoinna aina arkisin klo 09-20, lauantaisin 10-18!

Talvi on tullut eteläänkin

 

Joko on kinkut karistettu ja mässyt mässäilty? Vielä olisi viikonlopun kiepereillä vuoden vikat/ ensi vuoden ekat juhlat tiedossa, että ehkä pitää siinä kohti vielä kertaalleen hullutella. Sitten varmaan saa riittää ja alkaa kunnollisuuskamppanja itsekullakin. Tuosta Uudesta Vuodesta puheen ollen sitä vaan, että ollaan auki aattona pikkasen lyhyemmän aikaa: avaamme normisti klo 09.00, mutta pistämme putiikin poseen eli kiinni vuoden viimeisenä päivänä jo klo 18.00. 


Ollaan täällä oltu niin riemuissaan koko tästä vuodenaikamuutoksesta, että päädyttiin juhlistamaan tätä pakkasentäyteistä auringonpaistetta tarjoilemalla Oakleyn aurinkolaseja kannustavaan hintaan. Aurinkolasien lisäksi myöskin irtolinssit kuuluvat tarjoukseen. Laskulasit/ gogglesit on normihintaisia tästä erikoishinnoittelusta huolimatta. Tarjous on voimassa niin kauan kuin aurinkoa on luvattu piisaavan, elikäs koko tämän viikon loppuun saakka.
Tarjous on päättynyt sunnuntaina 3.1.2016.

 

Miesten aurinkolasit normilinssillä (Oakley)

 

Miesten aurinkolasit / POLARISOIDUT (Oakley)

 

Naisten aurinkolasit normilinssillä (Oakley)

 

Naisten aurinkolasit / POLARISOIDUT (Oakley)

 

Tarvikelinssit (Oakley)


 

No nyt.

Aurinkolasiasioista avaruus-asioihin. Nyt näitä tuli, ja ihan maittava kokoelma vieläpä.

Älkää antako populistisen ulkomuodon hämätä, vaan nämä ovat erittäin asiallisesta kuosistaan huolimatta taattua Stance-laatua. Käsittämättömän hyvät, käsittämättömän makeet.

 

Kaikki valikoimamme sukat ovat tällä hetkellä kokohaitarissa 43-46.

Olkoon puuvillasekoitesukat kanssanne.

 

  

Stance Vader - Star Wars, L (43-46)

Hinta 19.90 €
Stance Trooper - Star Wars, L (43-46)

Hinta 24.90 €
Stance Force - Star Wars, L (43-46)

Hinta 19.90 €
Stance Droid - Star Wars, L (43-46)

Hinta 19.90 €
Stance Chewie - Star Wars, L (43-46)

Hinta 19.90 €
Stance Bounty - Star Wars, L (43-46)

Hinta 19.90 €


Kaikki Stance-tuotemerkin sukat


Meteorologi-Jorma täällä hyvää iltaa.

Vuorossa ensi viikon sää:


Monet asiantuntijat (lähde puuttuu) ennustavat lumentuloa ensi viikolla koko maahan, iltapäivälehti / -lehdet hehkuttaa lumikaaosta. No mikäpä siinä. Lumikaaoksessa on parasta edetä läpsyttimin, eli lumikengin.

 

Lumikenkien valintaan vaikuttaa mm. omat makumieltymykset kengän ulkonäön suhteen kuin myös, että mihin käyttötarkoitukseen on lumikenkäänsä hankkimassa. Painavat ihmiset tarvitsevat leveämpää pinta-alaa maallisen massansa lumella kelluttamiseen kuin pienemmät tyypit. Yhtä kaikki, jos minulta kysytään, niin mieluummin isompi ku liian pieni. Muista myös ynnätä omaan normimassaasi mahdollisesti käyttämäsi vaatteet ja reput/ rinkat, eväät sun muut oheistarvikkeet. 

 

TSL 227 Escape, Camo (talvinen maastokuvio)

Retki-lehden lumikenkätestivoittaja 1/2012. Yksi tunnetuimmista TSL:n lumikenkämalleista sopii hyvin vaativampaankin käyttöön. ...
Hinta 169.00 €
(Suositushinta 239.90 €)

-29%
Jeti Lumikenkä 30", Valkoinen / Hopea

Helposti säädettävä sidejärjestelmä mahdollistaa vaivattoman kiinnityksen kengästä riippumatta. Mukana kanto- ja säilytyspussi.
Hinta 109.00 €
Tubbs Mountaineer 36", Harmaa

Tubbsin laadukkain alumiinirunkoinen lumikenkä. - �€�Kansinahka�€� erittäin vahva ArcTec+ / Nylon materiaalia. Ainoa materiaali, jo...
Tarjoushinta 216.90 €
(Suositushinta 390.00 €)

-44%
Tubbs Wilderness 36", 36"

Seikkailu alkaa oikean lumikengän valitsemisesta. Tämä lumikenkä on täynnä hienoja ominaisuuksia, joissa yhdistyy tekniikka ja muk...
Tarjoushinta 199.00 €
(Suositushinta 254.00 €)

-21%

 

Komposiittirunkoiset lumikenkämme

 

Metallirunkoiset lumikenkämme

 

Puurunkoiset lumikenkämme, erityisesti fiilistelijöille


 

No mutta. Jännätään tämä vuosi loppuun saakka ja ihmetellään mitä uutta vuosi 2016 tuo tullessaan. Vuotta 2015 on tätä viestiä kirjoitettaessa rapiat 50 tuntia aikaa, joten otetaan siitä ilo irti.

 

Seuraavaan kertaan, ystävät.

 

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net