Joulun pyhien aukiolot:

• ti 22.12. normaalisti klo 09-20
• ke 23.12. normaalisti klo 09-20
• to 24.12. sulki, samoin 25.-27.12. ollaan kiinni.
• ma 28.12. normaalisti klo 09-20
• ti 29.12. normaalisti klo 09-20
• ke 30.12. normaalisti klo 09-20
• to 31.12. lyhennetty aukiolo klo 09-18!!
• pe 1.1. sulki
• la 2.1. normaalisti klo 10-18
• su 3.1. sulki
• ma 4.-5. normaalisti klo 09-20
• ke, loppiainen 6.1. sulki
• siitä eteenpäin normaalisti aina arkisin klo 09-20, lauantaisin 10-18!

Terveeks, kaikki reippaat joulun odottajat.

 

Meijän myymäläpiälikkö halusi erityisesti tässä viestissä henkilökohtaisesti toivottaa kaikki tervetulleeksi mahtavaan kauppaamme myös tänä sunnuntaina, elikäs 20.12. 

 

Elikäs auki ollaan sunnuntaina klo 12.00-18.00. Tervetulot!

 

Sitten vielä toinen tiedotus, tällä kertaa tiedottajana aito ja alkuperäinen, Hän Itse, eli Varasto-Rami:

 

Viimeinen päivä laittaa lahjat sun muut jouluksi ennättävät paketit Postin/ Matkiksen kyytiin on perjantai 18.12. Eli perjantain aikana kun tilaa, niin jouluksi kerkiää pukin reen kyytiin ja sitä myötenniin kuusen alle ajallaan.

 

 


Nojuu. Sittenpä näihin kaikkiin ihastuttaviin tuotteisiin, mitä meillä on tarjottavana:


Lahjavinkki nro. 1 on tietenkin Varuste.netin lahjakortti. Tämä sähköinen lahjakortti on siitä hyvä, että sen voi tilata suoraan vastaanottajan sähköpostiin ja se tulee hänelle välittömästi. Ensiarvoisen hyvä idis viimehetken muistamiseen. Ja onko kallis? No ei välttämättä tai voi hyvin ollakin: lahjakortin summan saat määrittää aivan vapaasti itse mille tahansa summalle.

 

Sähköinen lahjakortti

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkos...
Hinta Vapaa
On meillä on toki tarjota myös tälläistä analogista mallia olevaa lahjakorttia, jonka visuaalinen ulosanti on luvalla sanoen melko tyylikäs. Lahjakortin mukana tulee myös kirjekuori, jonne kortin voipi sujauttaa.


Näitä saa ostettua niin verkkokaupasta kuin myös myymälässämmekin. Ja sama laulu kuin tuossa digitaalisessa versiossa: summa on täysin vapaasti valittavissa itse.

 

Lahjakortti

Uusi tyylikäs lahjakortti kirjekuoressa. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti. Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassam...
Hinta Vapaa

Täydellinen laite kaikenlaiseen seikkailuun

 

Uskomattoman hyvä ja kompakti kamera kaikkiin ulkoilmahaasteisiin: jylhät vuoristomaisemat pakkasessa, kaatosateet, lumi- ja hiekkamyrskyt, pimeät ja vaikeakulkuiset metsät, vedenalaiset mielenkiintoiset maisemat. Älykkään tiivistejärjestelmän ansiosta TG-4 toimii ääriolosuhteissakin ympäri maailmaa.

 

Valovoimaisen objektiivin suurin aukko on peräti 1:2.0, joten sen avulla voit ottaa henkeäsalpaavia kuvia sukellus- ja snorklausretkiltäsi eloisine väreineen ja kirkkaine merimaisemineen (vie kamera aina max 15m saakka ilman erillistä koteloa. Kokeiltu on, toimii aivan järjettömän hyvin!)

 

Tai kun olet keskellä luontoa, sinulla ei ole aina mahdollisuutta mukauttaa kuvausaihettasi. TG-4-mallin 4x laajan optisen zoomin ansiosta sinun ei tarvitsekaan. Yhdessä nopean automaattitarkennuksen kanssa voit zoomata 25 mm:stä 100 mm:iin (kinovastaavuus) ja taltioida häikäisevän teräviä kuvia etäältä. Tai voit olla entistä luovampi hyödyntämällä luonnon vaikuttavan laajoja näkymiä.

 

Tämä kamera on meijän miehiä. Syvyyksistä huipulle, kirjaimellisesti. Emme voi muuta, kuin suositella! Huomioithan, että tähän ultimaattiseen tarjouspakettiin kuuluu myös 4000mAh PowerBlock -varavoimalähde, jolla voit ladata lennosta lisää jerkkua kameraasi, missä ikinä sitten oletkin.

 

Olympus Tough TG-4 + 4000mAh PowerBlock

Tekniset tiedot Kuvakenno Tehollisten pikselien määrä 16 Megapikselimäärä Suodatus Perusvärisuodatin (RGB) Täysi tarkkuus 1...
Tarjoushinta 399.00 €Valikoimamme kaikki kamerat

 

Kaikki kameratarvikkeetHestra on hanskojen kingi

 

Hestran valikoimasta löydät niin messevät alushanskat kuin järeät laskuhanskatkin kaikkeen talven touhuihin. 

 

Noi Nordic Wool Mittit on herkullisen näköiset, lisäksi tuntuvat siltä, kuin olisi kätöset laitettu talven kylmyyttä ja pimeyttä vastaan käpäliä suojaavaan turvalliseen, lämpimään pesään.

 

Heli Ski, Gauntlet ja Loke edustavat Hestra -malliston klassikkoja, jotka passaavat mäkeen ja vaativammallekin talviolosuhteissa säätäjälle kuin rukkanen käteen.

 

Hestra Nordic Wool Mitt

85 % villaa / 15 % polyamidia
Hinta 51.90 €
(Suositushinta 59.00 €)

-12%
Hestra Army Leather Heli Ski

Hestran suosituimmat lasketteluhanskat, joissa on vedenpitävä ja kestävä kangas, Army Leather vuohennahka -kämmen, irrotettava vuo...
Tarjoushinta 99.90 €

-19%
Hestra Gauntlet
Pitkävartinen hanska lasketteluun ja lumilautailuun. Irrotettava vuori.
Hinta 54.90 €
Hestra Loke

Hinta 65.00 €


Kaikki meidän lapaset

 

Kaikki lasketteluhanskat

 

Sormikkaat

 

Koko hämmästyttävän laaja käsinevalikoimammeParhaat rukkaset


Swiss Wool: Samaa tekniikkaa käytetään ilman muuta lasten kuin aikuistenkin rukkasiin. Ihanan eristävä täyte, kunnon otteen takaa kämmenen nahkavahvikkeet ja ihana villasisus pitää huolta käsistäsi, vaikka jostain syystä kastelisitkin rukkasesi. Ihana tuote.

 

Toi Army Leather on tässä listauksessa mukana siksi, että se on ansaitusti yksi suosituimmista rukkasistamme jota meillä täällä kaupan hyllyllä notkuu.

 

Perustelut ja syyt / Army Leather:

Vedenpitävä ja kestävä kangas, Army Leather vuohennahka -kämmen, irrotettava vuorikangas, pitkät varret lumilukolla, karabiinikiinnikeet ja ranteeseen kiinnitettävät lenkit. 

Ei lisättävää.

 

Hestra Swiss Wool Merino Loft - Mitten

Hinta 99.90 €
Hestra Swisswool Merino Loft mitt / KIDS!

Hinta 74.90 €
(Suositushinta 85.00 €)

-11%
Hestra Army Leather Gore-Tex - Mitten

Tarjoushinta 139.00 €

-12%


Kaikki rukkaset


Kaikille fiilistelijöille suosittelemme.


Jos ei hotsaa istuskella tulen loimussa näinä ihastuttavina joulukuisina iltoina ulkosalla, eikä omaa kerrostaloyksiötä / -kaksiota, -kolmiota, -jne. tai muuta asumusta ole siunattu tulisijalla, niin tämä on oiva valinta juuri Sinulle.

 

Villasukat jalkaan ja soffan perukoille nauttimaan takkatulen väpäjävästä, hypnoottisesta ja tunnelmallisesta vaikutuksesta. 

 

Sisäkäyttöön soveltuva turvallinen sisustustakka palaa hajuttomalla ja myrkyttömällä bioetanolilla. Bioetanoli ei sisälly pakkaukseen.

HUOM: Bioetanolia on saatavilla hyvinvarustetuista rauta- ja taloustavaraliikkeistä. Huoltoasemien myymä bioetanoli ei sovi sisustustakkoihin sen alhaisen etanolipitoisuuden vuoksi.

 

Paloaika n. 1.5 tuntia

 

Sisustustakka

Hinta 49.00 €
(Suositushinta 58.50 €)

-16%Eikä tässä vielä kaikki

 

Täydennä sisustustakkakokemuksesi tyylikkäällä ja taatusti pehmoisenlämpimällä fleece-torkkuhuovalla.

 

Huopa on talvi-illan lempeä ystävä ja kaunis sisustuksen viimeistelijä. Luonnollisesti lämmittävät ja hengittävät materiaalit tuntuvat iholla miellyttäviltä. Tähtikuvioitu huopa tarjoaa ihastuttavaa lämpöä kotisohvan ja hyvän kirjan (ja sisustustakan!) kumppanina tai kelpaa toki mainiosti, ellei jopa paremmin mökillä varpaiden lämmikkeenä.

 

Fleecehuopa tähtikuviolla 130 x 70 cm Hinta 45.00 €
(Suositushinta 52.50 €)

-14%UKKO.

 

Täydellinen lahjaidea tyylitietoisille henkilöille ja erinomainen idea mm. ulkomailla asuville ystäville, joille halutaan esitellä kotimaista designia isolla D:llä. Täysin kokonaan Pohjanmaalla valmistettu tuote. Ukkomatti on yhdistelmä huipputason koneistusta ja pohjalaista käsityötä.
Ukkoschnapps Ukkomatti

Hinta 69.90 €
(Suositushinta 74.90 €)Koko taskumattivalikoimammeKylmästä lämpimään?


Jotkut pistää ihan ranttaliksi ja pakkaa matkalaukkunsa suunnatakseen talven viettoon jonnekin, jossa aurinko paistaa ja lämmintä piisaa. Ei se väärin ole - ihan oikein, itseasiassa.

 

No mutta: 70% maapallon pinta-alasta on vettä, joten pinnan alle kurkkiminen avartaa huomattavasti lomadestinaation tarjoamia luontonähtävyyksiä. Ihmisen silmät on suunniteltu sillain, että ne ei oikein ilman maskia tahdo nähdä veden alla mitään kovin selkeästi. Ratkaisu: osta maski. Snorkkeli on maskin kanssa oiva kumppani, koska ei tarvitse nostaa päätään vedestä hengittääkseen, vaan kalojen ja korallien katselua voi jatkaa tauotta niin kauan kuin jaksaa ja nahka kestää.

 

Räpsät on kanssa hyvät, niin pääsee sutjakasti lipsuttelemaan etiäppäin vedessä, paljon tehokkaammin kuin omilla jaloilla.

 

Kas tässä muutamia ihan vartavasten snorklaamista ajatellen koottuja peruspaketteja:

 

Seacsub Set Capri, Hinta 25.00 €
Aqua Lung Men Snorkeling Pack

Laadukas snorklauspaketti miehille. - Säädettävissä - Koot S, M, L
Hinta 44.90 €
Seacsub Set Tris Easyfin

Ladukas snorkkelisetti, jossa mukana maski, umpikantaräpylät ja snorkkeli tyhjennysventtiilillä.
Hinta 39.50 €


Kaikki snorklauspaketit

Kaikki maskit (pääsivu)

 

Kaikki snorkkelit (pääsivu) 

 

Kaikki räpylät (pääsivu)

 

Aurinkoon menijät! Katsastakaahan vielä meidän UV -suoja-asujen/ rashguardien valikoima, joilla voitte vastustaa ärsyttäviä UV-säteitä ja muita vedessä lilluvia pikkupistiäisiä:

 

Rashguardit ja muut vesiurheiluun liittyvät aluspaidat

 

UV-suojavaatteet ja -tarvikkeetAlla luetellut tuotteet sopivat seuraaville:


1) Kaikki reippaat ulkoilu- ja urheilumieliset aktiivi- ja amatööritreenaajat

2) Kaikki ylläoleviksi haluavat

3) He, joilla on aikomus toteuttaa klassinen uuden vuodenlupaus, eli kohdan 1.

 

Valikoimaa on mistä valita, sano. Valitse oma treenimotivaattorisi, kehityksen seuraamisen avustajasi tai elektroninen personal trainerisi (pempulle potkija) mm. alla olevista vaihtoehdoista.

 

Polarin Loop on suosittu, tyylikäs perusmallinen aktiivisuuden mittaaja. Loop2:sen uutuus on sen mukavampi rannekemateriaali ja mahdollisuus ottaa käyttöön älytoiminnot, jolloin esim. ilmoitus saapuvista puheluista ja tekstiviesteistä näkyy rannekkeen näytöllä.

 

Alla luetellut Garmin -tuotteet sisältävät myös GPS -paikantimen, jolloin matkan seuraaminen on mahdollista ja erittäin kätevää. Garmin osaa meinaan nämä gepsijutut.

 

Polar Loop

Sinulle, joka haluat tietää todellisen aktiivisuutesi vuorokauden aikana ja saada vinkkejä, joiden avulla saavutat aktiivisuustavo...
Tarjoushinta 79.90 €
(Suositushinta 100.00 €)

-20%
Polar Loop2

Pehmeä silikoniranneke on mukava 24/7 käytössä ja värinähälytys huomauttaa, kun on aika lähteä liikkeelle. Laitteeseen voi otta...
Hinta 105.00 €
(Suositushinta 120.00 €)

-12%
Garmin Vívoactive
GPS-älykello aktiiviseen elämään   Erittäin ohut GPS-älykello, jossa on auringonpaisteessa helposti luettava, tarkka värikosketus...
Tarjoushinta 199.00 €
(Suositushinta 269.00 €)

-26%
Garmin Forerunner 610 + sykevyö

Todella viileä kosketusnäytöllinen GPS-urheilukello josta eivät ominaisuudet lopu ihan heti kesken. Forerunner 610 näyttää tark...
Tarjoushinta 248.90 €
(Suositushinta 329.00 €)

-24%
Garmin Forerunner 230 Paketti (Premium HRM sykevyöllä)
  HUOM: MUSTAKELTAISEN TOIMITUKSET ALKAVAT JOULUKUUSSA 2015.   Mukauta kelloa ja harjoitteluasi Kaikki juoksijat ja heidän tavoitt...
Hinta 319.00 €


Kaikki aktiivisuusmittarit

 

Kaikki askelmittarit

 

Kaikki Garminin kuntoiluun tarkoitetut rannetietokoneetSuunto Ambit -sarja on ollut pitkään seikkailijoiden ja muiden seikkailumielisten liikkujien suosiossa. Haluamme erityisesti nostaa nämä kaksi kaunokaista esille, sillä kauniin muotoilunsa lisäksi näiden funktionaalisuus harjoittelussa ja muussa tekemisessä lyö ällikällä.

 

Tutustukaa toki tuotteiden tarkkoihin spekseihin, mutta pähkinään tiivistettynä tärkeimmät jujut on tässä:

 

Sports Black HR on harjoittelukaveri niin polulle, veteen kuin pyörän selkään. 

Kello auttaa sinua edistymään ja kehittymään tekemisessäsi mittaamalla ja analysoimalla suorituksesi. 

 

Traverse on taas vaeltajalle, luonnossa liikkujalle McGyver -tasoinen erikoishärveli. Mittaa matkaa, korkeutta, sykettä (sykevyö myydään erikseen), suunnista, suunnittele reittejä ja mitä kaikkea muuta. Kello lisäksi varoittaa sinua uhkaavista myrskyistä ja onpa siinä taskulamppukin. Hämmästyttävä vehje. 

 

Suunto Ambit3 Sports Black HR (mukana sykevyö)

Kokeiletpa rajojasi sitten lenkkipolulla, pyörän päällä tai vedessä, Suunto Ambit3 Sport -GPS-kello on korvaamaton harjoituskaveri...
Tarjoushinta 290.00 €
(Suositushinta 399.00 €)

-27%
Suunto Traverse White

Uusi Suunto Traverse sopii vaeltajalle ja aktiiviselle liikkujalle.    Tärkeimmät ominaisuudet - Integroitu GPS ja GLONASS navigoi...
Tarjoushinta 329.90 €
(Suositushinta 399.00 €)

-17%


Vaellukseen suunnitellut rannetietokoneet

 

Kaikki Suunto Ambit -sarjan tuotteetTyylikäs Polar A360 -rannesykemittari on tyylitietoisen fitnesskissan / -kollin ehdoton valinta. Sopii kaikkeen kuntoiluun ja ihan normaalin, liikkuvaisen elelyn ja touhuilun mittaamiseen
 

Tämä vedenpitävä fitnessmittari on ensimmäinen laite, joka sekä mittaa sykkeen ranteesta, että antaa Polarin henkilökohtaisia harjoitusohjeita ja seuraa ympärivuorokautisesti aktiivisuutta. Siinä on myös älykellotoimintoja, kuten älykkäät ilmoitukset ja värikosketusnäyttö.

 

Polar A360 -rannesykemittari

Hinta 194.90 €
(Suositushinta 200.00 €)


 

No olihan siinä jo kaikenlaista. Viikonlopuksi on luvattu muuten ihan säällistä ulkoilusäätä, joskaan Suomen etelän lämpötilat nyt ei ehkä ole ihan perinteiset ja joulukuulle sopivat. Mutta mitäs sitten. Sillä mennään mitä on ja nautitaan siitä, mitä saadaan eiks niin juu.

 

 

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin joulutonttu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net