Kaikille kaikkea

 

Tiedoksi kaikille ihan heti näin ensikärkeen, että mainio myymälämme on auki tässä joulun alla myös kahtena sunnuntaina: Lucian päivänä, sunnuntaina 13.12. klo 12.00-18.00 sekä sunnuntaina 20.12. samoihin kellonaikoihin elikäs 12.00-18.00.


Itsenäisyyspäivät on juhlittu ja arki valkenee taasen vaihtelevissa säissä. Meillähän on täällä Suomessa suorastaan ilo todistaa monenlaisia vuodenaikoja ja -olosuhteita eikös juu.

 

Tällä hetkellä diversiteettiä on jopa niinkin paljon, että paneudumme erikseen mudassa rämpivän etelän ihmisen jalkinetarpeisiin ja pohjoisen lumessa tallaajalle suosittelemme ihan jotain muuta.

 

Kas tässä. Meiltä löytyy märkiin ja mutaisiin olosuhteisiin oivaa jalkinetta laajalti Muckbootilta. Ihastuttavan kevyt ja eristävä, vedenpitävä saapikas kaikenlaiseen tekemiseen. Kelpaa koiralenkkeilystä vaativaan märässä metsässä tallusteluun, eikä kastu sukat ja pysyy varpaat lämpimänä.

 

Tuo Muckbootin Arctic Excursion Ankle -nilkkamalli on meillä kohtuullisen uusi, ja sitten on lisäksi toki muita malleja puolipitkällä ja pitkällä varrella. 

 

Tuo viimeisenä listassa jäpittävä Muckbootin Arctic Sport on jo ihan kelpo talvisaapas, se on huomattavasti jykevämpi kuin nämä muut mallit.

 

Muckboot Arctic Excursion Ankle


Naisten talvisaapas tyylillä Tästä saapas vaikka mäenlaskuun tai lounaalle tyttöjen kanssa. Varpaat pysyy lämpimänä tyylistä ti...

Hinta 99.00 €
Muckboot Arctic Sport MID Ladies

Naisten talvisaapas tyylillä HUOM! Tuotteen kokomitoitus tiukka eli kannattaa valita normaalia koko yhden koon isompi jalkine.
Hinta 129.00 €
Muckboot Arctic/Tay Sport Mid

Arctic Sport on lämpimin ja vuoratuin Muckin saapasmalleista. Saapas, joka kestää kylmempää kuin itsepäisinkään metsästäjä. Varres...
Tarjoushinta 105.00 €
(Suositushinta 139.00 €)

-24%
Muckboot Derwent/Chore

VAPAA-AIKAAN JA JAHTIINKunnollinen yleissaapas täydellisellä istuvuudella. Jousoistuva varren yläosa mahdollistaa mukavan lämmön, ...
Hinta 99.00 €
Muckboot Arctic Adventure

Naisten talvisaapas tyylillä Tästä saapas vaikka mäenlaskuun tai lounaalle tyttöjen kanssa. Varpaat pysyy lämpimänä tyylistä ti...
Tarjoushinta 99.00 €

-28%
Muckboot Arctic Sport

Arctic Sport on vuorattu ja lämmin talvisaapas, joka kestää kylmempää kuin itsepäisinkään metsästäjä. Varressa lisäeristys, pohja ...
Tarjoushinta 99.00 €
(Suositushinta 139.00 €)

-28%

MUCKBOOT VALIKOIMAMMENojuu, kas tässä vaihtoehto lumisempaan menoon. Lumikenkäily on aivan supersiistiä puuhaa, varsinkin jos on lunta maassa. Jos ei ole, niin eihän siinä sellaista samanlaista mielekkyyttä ole.


Pohjoisessa alkaa olemaan jo ihan kenkäilykelit, joten tässä vaan sitten uutta läpsytintä jalkaan ja menoksi. Toivottavasti saadaan täällä Konalan kääntöpiirin tuntumassa nauttia tästä aktiviteetista myös piakkoin. 

 

Lumikengän valintaan vaikuttaa käyttäjän koko. Juju näissä kengissä on se, että kun omaa elopainoa saadaan jaettua laajemmalle alueelle, niin mahdollisuudet kellua lumen päällä ovat paremmat. Mallista riippuen asiantuntijataho Suomen Latu on laatinut allaolevat viitteelliset koot lumikenkiin: 

Lapsille 18/19”, Naisille 21-25”, Miehille 25-36”.

 

Luvut ovat tosiaan viitteellisiä ja tärkeintä on valita kenkä sopimaan omaan käyttöön.

Täällä meillä aika monella on ollut käytössä tuo TSL:n 227 Escape, ja passaa aivan mainiosti yleiskengäksi jopa vaativaan käyttöön. Valmistaja lupaa kengän kelluttavan lumesta riippuen 80-140 kg lumikenkäilijää, mutta ollaan huomattu, että ei ole liian raskas käyttää, vaikka olisikin reilusti alle 80 kg. Jos on hyvin hoikka ja pieni tai lapsi, niin kantsuu silloin valita toki pienempi kenkä.

 

Tubbsin ja Jtin 30" kengät on hyvät ja järeät ja passaa aikuisen kokoiselle läpsyttelijälle.

 

TSL 227 Escape


Retki-lehden lumikenkätestivoittaja 1/2012. Yksi tunnetuimmista TSL:n lumikenkämalleista sopii hyvin vaativampaankin käyttöön. ...

Hinta 169.00 €
(Suositushinta 239.90 €)

-29%

Jeti Lumikenkä 30"


Helposti säädettävä sidejärjestelmä mahdollistaa vaivattoman kiinnityksen kengästä riippumatta. Mukana kanto- ja säilytyspussi.

Hinta 109.00 €
Tubbs Wilderness 30"

Seikkailu alkaa oikean lumikengän valitsemisesta. Tämä lumikenkä on täynnä hienoja ominaisuuksia, joissa yhdistyy tekniikka ja muk...
Hinta 189.00 €
(Suositushinta 199.00 €)KOMPOSIITTIRUNKOISET LUMIKENGÄT

 

METALLIRUNKOISET LUMIKENGÄT

 

PUURUNKOISET LUMIKENGÄTSporttaajat ja muut hikoilijat HUOM.


Nyt jos koskaan on sporttitietskareiden valikoima sellainen, että kaikentasoisille kuntoilijoille löytyy oma malli. Erityisesti tässä kirjeessä on esittelyssä sekä kauden uutuutta Garminin suositusta Forerunner tuoteperheestä, että jo myöskin vakiintuneeseen suosioon nousutta Suunnon Ambit -malliston poimintoja. 

 

Voisi kyllä sanoa, että osuipa valintasi mihin tahansa näistä, niin ei se pieleen mene.

Garmin Forerunner 230 Paketti (Premium HRM sykevyöllä)


Mukauta kelloa ja harjoitteluasi Kaikki juoksijat ja heidän tavoitt...

Hinta 319.00 €
Suunto Ambit3 Sports White HR (mukana sykevyö)

Kokeiletpa rajojasi sitten lenkkipolulla, pyörän päällä tai vedessä, Suunto Ambit3 Sport -GPS-kello on korvaamaton harjoituskaveri...
Hinta 290.00 €
(Suositushinta 399.00 €)

-27%
Suunto Ambit3 Peak Black HR (mukana sykevyö)

Tärkeintä on matka �€� olipa sen päämääränä vuorenhuippu tai itsensä voittaminen. Suunto Ambit3 P...
Tarjoushinta 379.00 €
(Suositushinta 499.00 €)

-24%


RANNETIETOKONEPAKETIT

 

GARMININ RANNETIETSKARIT

 

Sports mallisto: GPS-kello edistynein juoksu-, pyöräily- ja uintitoiminnoin, älykäs mobiiliyhteys.

SUUNTO AMBIT3 SPORTS -TUOTESARJA

 

Peak mallisto: GPS-kello edistynein outdoor- ja multisport-toiminnoin ja älykkäällä mobiiliyhteydellä.

SUUNTO AMBIT3 PEAK -TUOTESARJA

 

 


 

Näitä ajattomia ja ihastuttavia Kånkeneita on todellakin saatavilla taas pitkästä aikaa ja uusissa raikkaissa ja mielenkiintoisissa väreissä. Fjällräven Kånken

Fjällrävenin legendaarinen ja kestävä Kånken on säilynyt ennallaan jo usean sukupolven ajan. - Tilavuus 16 L - Päällysmateriaa...
Tarjoushinta 64.90 €
(Suositushinta 75.00 €)

-13%


Tsekkaa ihmeessä koko yleisreppuvalikoimamme. Kånkeneita saat myös erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ulkoilumielistä pisnes- / opiskelijahenkilöä kiinnostanee Kånkenin tietokonereput taatusti. Ne löytyvät myös tämän linkin takaa. Ja jos sitten taas tämän legendaarisen kettubrändin reput ei jostain syystä houkuta, niin on tuolla laidasta laitaan kaikkia muitakin reppuja valittavissa. 

 

KOKO YLEISREPPUVALIKOIMAMMEEi voi olla parempaa vermestä viileisiin keleihin. Ja näin tyylikäskin vielä.

Ajaton metsurihenkinen villasekoitepaita kylmille keleille paitana käytettäväksi tai välikerrokseksi takin alle. Tämä Canada Shirt oli klassikko jo ennen kuin se oli edes keksitty.

 

Fjällräven Canada Shirt

Paksu villasekoitepaita villasta ja polyesteristä. Villan lämpöominaisuudet ja polyesterin kestävyyttä samassa paketissa. Voidaan ...
Hinta 119.00 €

Koko siistien ruutupaitojemme valikoima tästä linkistä


 

Tästä on ollut nyt tällä kaudella jo puhettakin, mutta minkäs sille voi: Loistava tuote erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Huomioi, että toimitamme mukaan Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta-aineiston muistikortilla.

 

Suosittelemme kaikille ulkoilijoille ja muille geokätköilijöille.

GPSMAP 64s löytää sijaintisi nopeasti ja tarkasti quad helix -antennin ja herkän GPS- ja GLONASS-vastaanottimen avulla ja säilyttää sijainnin myös tiheässä metsässä ja syvissä laaksoissa. Oiva laite, kertakaikkiaan.

  

Garmin GPSMAP 64s ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Uudessa GPSMAP® 64s -käsinavigaattorissa on 2,6 tuuman auringossakin helposti luettava näyttö sekä herkkä GPS- ja GLONASS-vastaano...
Tarjoushinta 249.00 €
(Suositushinta 429.00 €)

-41%

 

Kaikki ulkoiluun suunnitellut GPS -laitteet

 


 

Joulu se tulla jolkottaa pikkuhiljaa ja yllättävän nopeasti. Meidän vinkki on olla liikaa stressaamatta ja nautiskella pimeästä ja puhaltavasta tuulesta asianmukaisiin varusteisiin sonnustautuneena ulkosalla. Reippaan ulkoilun jälkeen glögi ja pipari maistuvat poikkeuksellisen erinomaiselta punaposkisena soffan kulmaan käpertyneenä uusia seikkailuja suunnitellen.

 

Mukavaa viikkoa, hyvät ystävät. Seuraavaan kertaan.


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net