Hiiohoi ja hurraata

Tällä viikolla juhlistetaan Varuste.netin olemassaolon 11-vuotisjuhlaa. Kivaa on ollut tähän asti, joten jatketaan tähän malliin vaikka ainakin toiset mokomat.

 

Täällä on juhlatoimikunta kokoontunut lähinnä lystinpidon ja hulluhinnottelukoneen kanssa, ja ollaan koetettu keksiä kaikkia ihkuja juhlatuotteita näin ensi alkuun. Omasta mielestämme onnistuimme ihan OK. Tiedoksenne, että tässä viikon mittaan tipahtelee kaikenmoista mukavaa tarjoukseen ja lauantaina 28.11 klo 10.00-18.00 vietellään täällä meillä juhlavuoden pääpäivää. Ohjelma tähän loppuhuipennukseen julkaistaan torstaina saapuvassa asiakasviestissä, Feisbuukissa ja sittenniin tuolla meijän intternettisivuilla (www.varuste.net).

 

Pileet pystyyn ja juhlatuotteiden kimppuun porffavoor.

 

Maailman paras lusikka, joka on myös haarukka ja veitsi. Herkullisimmissa väreissä, tottakai. Yhden vaivaisen euron nämä maksaa pär kappale, joten miksei keräisi koko sarjan keittiöplootaansa.

Light My Fire Lusikkahaarukka Spork Original

Alkuperäinen Spork Original lusikka-haarukka-veitsi -yhdistelmäaterin. Käytännöllinen varuste joka soveltuu monikäyttöisyytensä an...
Tarjoushinta 1.00 €

-44%


Vältetään turhaa muovikassien kulutusta


Kunnon ostoskassin kokoinen, tutusta Ticket To The Moonin käyttämästä kestävästä laskuvarjokankaasta valmistettu pussukka kantsuu olla aina mukana kauppareissujen varalle. Kassi pakkautuu aivan käsittämättömän pieneen tilaan, joten sitä on helppo kuljettaa messissä mukana käsilaukussa, taskussa tai pitää auton keskikonsolissa. 

 

Ei tartte aina niitä turhia kauppojen muovikasseja ostella. Pidemmän päälle tästä hankinnasta kiittää niin ympäristö kuin oma kukkarokin.


Ticket To The Moon Supermarket Bag, L-koko

Tilava ostoskassi joka on suunniteltu helposti esiin otettavana ja takaisin pakattavana päivittäiseen käyttöön. Ympäristöystävälli...
Tarjoushinta 4.90 €

-34%


Juomapulloon juhlajuomaa

 

Jotta pakki toimii ja muutkin nesteet liikkuu vilkkaasti, niin kantsuu juoda. Mieluiten vaikka vettä. Juominen on liikkeessä ja touhun keskellä monesti haastavaa kaikenmaailman läikkymisen pelossa, näinpä Camelbak onkin keksinyt tähän pulmaan helpottavia innovaatioita.

 

Tämä kyseinen pehmeä urheilupullo on tipattoman Jet Valve -juomanokan ansiosta aina auki ja aina suljettu. Soveltuu justiinsa erinomaisesti kuntosalikäyttöön tai pyörän pullotelineeseen.  
Korkissa järkyttävän hyvä lukitustoiminto kuljetusta varten. Pulloa voidaan käyttää tosiaan:

• puristamalla

• suukappaleesta imemällä.

 

Camelbak Podium Bottle 0.6L

Pehmeä urheilupullo joka on tipattoman Jet Valve juomanokan ansiosta aina auki ja aina suljettu! Soveltuu esim. kuntosalikäyttöön ...
Tarjoushinta 5.90 €
(Suositushinta 12.95 €)

-54%


Purkit retkelle ja töihin

 

Light My Fire tekee viralliset retkeilypurkit: materiaali on ihanan joustavaa ja kestävää eikä näiden visuaalinen ulosantikaan hullumpi ole. Pakkaa kätevästi pienempiin rasioihin eväselementtejä, joista voit retkellä koota itsellesi ja retkikavereillesi gourmet-kokonaisuuden.

Passaa mainiosti myös ulkoilumielisten ystäviemme eväspokseiksi vaikka toimistoon.

 

Miksei näissä säilyttäisi myös joitain muita pieniä hyödykkeitä, mitä ei halua missään tapauksessa hävittää. Monikäyttöinen pikkukippo siis.

 

Light My Fire SnapBox Oval 2-pack

Kahden vesitiiviin ovaalinmuotoisen rasian käytännöllinen setti. Soveltuu ruualle, marjoille, pientarvikkeille, sokeripaloille yms...
Tarjoushinta 5.90 €
(Suositushinta 8.50 €)

-30%


Otsavalaisin ei perusteluita kaipaa

 

Varsinkaan erinomaisen hintainen, erinomainen otsavalo. Allekirjoittanut on ainakin sitä mieltä, että otsavaloja pitää olla pimeään vuodenaikaan kaikkialla: yksi taskussa, toinen autossa, kolmas työpöydällä, neljäs sukanvarressa ja ainakin yksi tai kaksi, joihin törmää aina vahingossa pyykkejä lajitellessa. Me rakastamme otsavaloja, me rakastamme Petzliä.

 

Petzl Tikkina LED otsavalo

CLASSIC -sarjan pieni ja helppokäyttöinen LED otsavalaisin erittäin pitkällä paloajalla. Soveltuu päivittäiseen yleiskäyttöön lähi...
Tarjoushinta 16.90 €
(Suositushinta 22.95 €)

-26%


Pikkukiikarit höntsäämiseen 


Kätevän pikkuinen ja kevyt taskukiikari. Hyvä perusvaruste, jos tarvitset vähän avitusta pidemmälle näkemiseen. Olit sitten reissussa, retkellä, konsertissa tai muussa tapahtumassa, niin tämä on juurikin em. höntyilyyn oiva kampe.

 

Teknisiä speksejä:
Täyspinnoitettu Bak-7 optiikka, jossa kirkas kuva. Kumipinnoitettu runko tarjoaa pitävän otteen ja suojaa kiikaria. 8x suurennus. Kattoprisma. Näkökenttä 1000 m:ssä 128 m. Minimikatseluetäisyys 5 m.  

 

Ja mikä erityisintä, ei ole kovinkaan kallis meijän mielestä.

Barska Lucid View 8x21

Käteen ja taskuun mahtuva, käytännöllisen pieni ja kevyt taskukiikari. Hyvä perusvaruste kaikkialle missä liikutkin, esimerkiksi m...
Tarjoushinta 19.90 €

-31%


Kaikkien nautiskelijoiden luottovermes


Jetboil Flash PCS (Personal Cooking System) -matkakeitin. All-in-one -ratkaisu, jonka kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi ja jota jokaisen on nopea, turvallinen ja helppo käyttää. Soveltuu perhekäyttöön, aktiiviseen ulkoilmakäyttöön ja työkäyttöön mm. veden ja kahvin keittämiseen ja soppien kuumentamiseen.

 

Uusi, erittäin suorituskykyinen ja varmatoiminen poltin. Tehokkaasti eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina. Neopreeninen ulkopinta tekee käytöstä turvallisempaa ja säästää kaasua.

 

Eristeen kyljessä olevien kiehumisindikaattoriraitojen väri muuttuu sisällä olevan nesteen lämpötilan mukaan, minkä ansiosta tiedät, milloin neste on oikean lämpöistä, eikä kaasua siis kulu turhaan. Täydellinen laite siis.

 

Jetboil Flash PCS 1,0L keitin

Jetboil Flash PCS (Personal Cooking System) matkakeitin. All-in-one -ratkaisu, jonka kaikki osat pakkautuu sisäkkäin pieneksi pakk...
Tarjoushinta 79.90 €
(Suositushinta 135.00 €)

-40%


Suojaa silmäsi talviauringolta - tyylikkäästi 

 

Kaikille mageilijoille ja muille tyyliniekoille tiedoksi, että meillä olisi näitä sangen suosittuja Holbrookeja melko huokeaan hintaan. Tarjous koskee alla olevia värejä ja tuotteita on rajatusti. Jos haluat varmistaa itsellesi tästä omasi, niin kantsuu plokata oma pari Holbrookia varuiksi per hetinyt.

 

Oakley Holbrook, Crystal Blue w/Grey

Tarjoushinta 59.00 €

-45%
Oakley Holbrook LX, Satin Olive w/Grey

Oakleyn LX-mallien kehykset ovat valmistettu laadukkaasta asetaatista. Asetaatti on orgaaninen materiaali, joka on kevyttä, kestäv...
Tarjoushinta 59.00 €
(Suositushinta 149.00 €)

-60%
Oakley Holbrook LX Tortoise/Green w/Dark Grey

Oakleyn LX-mallien kehykset ovat valmistettu laadukkaasta asetaatista. Asetaatti on orgaaninen materiaali, joka on kevyttä, kestäv...
Tarjoushinta 99.00 €
(Suositushinta 149.00 €)

-33%


Poista itsellesi tästä leija.

 

Meillä olisi tuota 2014 kauden maailman parasta talvileijaa n. -40% alessa, eli jos olet ajatellut tällaisen tulevalle kaudelle hankkia, niin nyt saattaisi olla sen aika sitten, vai mitä mieltä olet? 

 

Tossa olisi tarjolla 9 neliön ja 11 neliön leijaa, että valitse siitä, mitä olet vailla.

Ozone Frenzy, 9m2, 2014-malli

FRENZY on tunnustetusti maailman paras freestyle- talvileija joka on todistanut toimivuutensa useilla maailmanmestaruuksilla. Usei...
Tarjoushinta 950.00 €
(Suositushinta 1590.00 €)

-40%
Ozone Frenzy, 11m2, 2014-malli

FRENZY on tunnustetusti maailman paras freestyle- talvileija joka on todistanut toimivuutensa useilla maailmanmestaruuksilla. Usei...
Tarjoushinta 1075.00 €
(Suositushinta 1690.00 €)

-36%

Ja sitten olisi tämä yksi suosituimmista kevyen kelin pumppiksista. Rento ajaa ja kestää puuskaa erinomaisesti.Complete-paketit sisältävät kaiken tarvittavan leijasta chicken loopiin asti. Näiden lisäksi tarvitsee vain valjaat sekä ajopelin jalkojen alle.

Ozone Zephyr 2015 Complete 17m2

Yksi suosituimmista kevyen kelin LE-leijoista. Kestää puuskaa erinomaisesti.    Koko setti sisältää: Leija Laukku/Reppu Contact C...
Hinta 1499.00 €
(Suositushinta 1995.00 €)

-24%

 

Je! Nautiskellaan yhdessä tästä hurjasta hauskuudesta ja palaamme asiaan mitä pikimmiten. Jos juhlahumultamme ollaan tokeissa jo huomenna, niin lähettelemme varmastikin lisää juhlatarjouksia postilootaanne/kännykkäänne tai mihin tämä viesti teillä tuleekaan.

 

 

Ystävällismielisin kreisibailuterveisin,
Varuste.netin juhlatoimikunta

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net