Uusia juttuja ja tulevia hulinoita

 

Arvoisat asiakkaamme, ensi viikosta alkaen meillä on ollut ilo olla olemassa tällä maapallolla parhaita varusteita myyden jo 11 vuotta. Se on mielestämme juhlan paikka, joten ollaan vähän mietitty kevyttä hupia tänne meidän myymälään alkaen maanantaista 23.11 klo 09.00. Synttäreidemme nk. pääpäivää juhlitaan lauantaina 28.11, jolloin meillä on täällä teitä palvelemassa myös erikoisvieraita. Mutta näistä lisää myöhemmin. Viikon mittaan myyntiin tipahtelevista tarjouksista alamme tiedottaa maanantaista alkaen, joten olkaahan kuulolla. Synttärit, jee!

 


Pullo sulle, femma Itämerelle.

Varuste.net yhdessä Sukelluskoulu Aallon kanssa on saanut kunnian olla mukana DROPPin yhteistyökumppanina myymällä etiäppäin näitä tyyilkkäitä ja kestäviä SIGGin valmistamia ja Robin Falckin kuvittamia juomapulloja. Pelasta Itämeri juomapullo kerrallaan - jokaisesta myydystä putelista kilahtaa meinaan 5€ lyhentymättömänä Itämeri-tutkimukseen. Klikkaa tuotteeseen, jossa aiheesta on kerrottu laajemmin. Anna itsellesi ja kotimerellemme paras pikkujoululahja!

 

DROPP Itämeri -juomapullo 0,6L

DROPP ITÄMERI-JUOMAPULLO 0,6 LITRAA Design Robin Falck ja DROPP. Valmistanut SIGG.    Tue Itämerityötä tällä kauden trendikkäimmäl...
Hinta 24.90 €


Lämpimäisiä uutuuksia

 

Yksi viileimmistä tuotemerkeistämme, elikäs Rip Curl, on tuonut meille uutta hyllyyn. Taatusti piristävät mageiluvermeet Ripiltä sekä miehille että naisille.

Rip Curl Whistler Fleece

Kiva ripin huppari naisille. Etutasku. Suora leikkaus. Rainbow-logo. Regular fit.  Materiaali: 55% puuvilla 45% Polyesteri
Hinta 64.95 €
Rip Curl Stikine Fleece

Hukkuivatko verhosi? Ei hätää, ne löytyivät meiltä.   
Hinta 79.00 €
(Suositushinta 84.95 €)


Rip Curl Libby Cardi
Rento villatakki naisille kylmiin talvi-iltoihin.    Materiaali: 60% Cotton 30% Polyamide 10% Wool
Hinta 99.00 €
(Suositushinta 109.95 €)


 

Rip Curlin kaikki tuotteet


 

Miehille kans. Lämmintä ja tyylikästä fleeceä ja aikas hyvä valikoima talvitakkeja - katsokaa ihmeessä läpi koko valikoima, meinaan kun noita on sekä uusinta uutta että männäkauden viimeisiä kappaleita, jotka ovat sanomattakin aikas houkuttelevassa alessa.

Rip Curl Ultimate Gum Fleece
Nopeasti kuivuva ja hyvin joustava fleecetakki olkavetoketjulla.
Tarjoushinta 69.00 €
(Suositushinta 99.99 €)

-30%
Rip Curl Control Anti Jacket

Tekokuitutäytteinen talvitakki, joka pitää tuulen, veden ja kylmän tehokkaasti takin ulkopuolella.      DWR (Durable Water Repell...
Tarjoushinta 149.00 €
(Suositushinta 219.00 €)

-31%
Rip Curl Denial Anti Jacket 2015

Tyylikäs reisipituinen talvitakki. Korkea kaulus ja huppu puolestaan pitää tuiskussa tuulen ja lumen ulkopuolella. Water repellent...
Hinta 184.95 €


Alla olevan linkin alta näet kaikki Ripin tuotteet. Olit sitten jäämässä talveksi tänne pohjolaan tai karkaamassa etelän auvoisemmille surffibiitseille, niin joka tarpeeseen löydät kuulit kamat ylle.

 

Koko Rip Curlin vaate- ja asustevalikoima

 

Ripin tajuttoman laadukkaat vesiurheilukamat


Valoa kansalle: näe ja tule nähdyksi

 

Nonniin kaikki koirailijat, ulkoilijat, lenkkeilijät, melojat, sukeltajat ja muut ihme hiihtäjät. Tanskan armeijan henkilökohtaisesti kehittämä huomiovalaisin, joka kestää melkein kaikkea ryynäämistä. Valovoimaa viiden kilometrin päähän, 270° säteellä. Uskomaton vermes - saa kiinnitettyä melkein mihin vaan, tuotteen mukana toimitetaan kolme erilaista kiinnikevaihtoehtoa: klipsi, solki sekä kumihihna.

 

Kiinnitä siis ulos lähtiessäsi itseesi, koiraasi, kanoottiisi tai muihin harrastuskamoihisi ja tule nähdyksi missä vaan ja mieluiten pimeässä.

Orbiloc Outdoor Dual

Tanskan armeijan kehittämä erittäin laadukas ja kestävä Orbiloc-huomiovalo, jonka voi kiinnittää lähes mihin tahansa. Loistava tuo...
Hinta 29.90 €

Koko huomiovalaisinvalikoimamme

 

No NYT.

Meidän jigimiesten ja -naisten keskuudessa tämä on nyt suurinta huutoa. Maanista rapua ei kukaan affena voi vastustaa. Tuossa on siis erikseen sekä rapujigi että siihen nimenomaan kuuluvat rapupäät. Hiiohoi, vedet on auki, joten sinne vaan jigistelemään ja kaloja narraamaan. 

Savagear Manic Crab StandUp Jig Head 3kpl

Stand Up Jigipää Manic Crab jigeille. Paketissa musta, vihreä ja punainen jigipää   Rapu ei sisälly koukkujen hintaan.
Hinta 3.90 €

Savagear Manic Crab jigi 5kpl


Todella vikkeliä pikku pirulaisia ahven jahtiin.   Koukku ei sisälly hintaan.

Hinta 4.90 €


Kaikki jigipyrstöt

 

Kaikki jigipäät


Jigipäiden kuningas

Tämän nähtyäsi voit melkeinpä unohtaa kaikki aikaisemmin käyttämäsi jigipäät, sillä tätä kun olet kokeillut, et todennäköisesti enää käytä mitään muuta. Cheburashkaan kiinnitetty jigi liikkuu vapaasti koukun silmästä - toisin kuin normijigipäällä, joka on pysyvästi kiinnitetty painoon jäykistäen siten jigin liikkuvuutta. Cheburashka antaa jigin liikkua epäsäännöllisesti ja hyvin luonnollisesti. Toimii hyvin standardikoukuilla, offseteillä, kaksihaarakoukuilla ja kolmihaarakoukuilla. Tajuton värkki.

 

Tuotteen sivulla on vielä mehusteluvideo, jonka avulla voit fiilistellä tätä jigipäiden erikoisaatelia edustavaa palleroa.

 

Cheburashka Jigipää 5kpl


Cheburashka on jigipää, joka koostuu irrotettavasta metallihakasesta ja pyöreästä painosta. Laita koukku metallihakaseen ja työnnä...

Hinta 3.50 €

Kaikki jigipäät

 

Saanemme esitellä palvelutuotteidemme uuden tulokkaan, kaikkien kalamiesten ja -naisten pelastajan:

PUOLAUSKESKUS AVATTU VARUSTE.NETTIIN

 

Kala-Janne ja Perho-Juhani kumppaneineen ovat pyöräyttäneet meille aivan ihastuttavan palvelun, jossa voit puolauttaa siimasi meillä tasaisesti, taiten ja tarkasti. Eikä edes maksa paljoa; vitosella saat arvokkaan siimasi kelaan helposti ja vaivattomasti.

 

Homma toimii niin, että tulet kelasi kanssa (joko tyhjällä tai vanhoilla siimoilla varustettuna) meitin myymälään ja aiemmassa kappaleessa mainitut asiantuntevat herrasmiehet käärivät haluamasi siimat puolaan. Emme valitettavasti voi luvata tätä aina odottaessa, mutta hyvää kantsuu odottaa. Tutustu alla olevasta linkistä tarkemmin siimavaihtoehtoihin ja ihastu.

 

Siiman puolaus kelalle, 0.15mm / 10.2kg, Sufix Performance Pro 8 (0.18 €/metri)

Tuo myymälään tai lähetä kelasi meille niin puolaamme siihen siiman puolestasi.   Veloitamme jälkikäteen siiman hinnan puolatun me...
Hinta 5.00 €


Asiantuntija suosittelee:

 

Haukikaislikoiden vakituinen asukkimme Ronny 'Supertinseli' S:n viikonlopun vinkkinä on tämä ainutlaatunen Visionin haukiperhosetti. Paketti sisältää: Big Daddy 9# 8',4" vavan, Valu 7-8# vihreän kelan, Big Daddy 9# Inter. heittosiiman, Big Daddy perhorasian, Bid Daddy Flex Fit Lippiksen.

 

Hinta tälle koko komeudelle on vaatimaton, toisin kuin tämä ihastuttava haukienviettelykokonaisuus.

 

Vision Big Daddy Haukiperhosetti

Big Daddy Haukisetti sisältää: -  Big Daddy 9# 8',4" -vavan, Valu 7-8# -vihreän kelan, Big Daddy 9# Inter -heittosiiman, Big Daddy -perhorasian ja Big Daddy Flex Fit -lippiksen.
Tarjoushinta 350.00 €

-10%

 

Sitten vaan harrastamaan, ensi viikkoon hyvät ystävät: kerätkäähän voimia, sillä maanantaista lähtien bailataan ankarasti koko viikko. Seuratkaa tosiaan ensi viikon synttäritarjouksiamme ja palaamisiin asiakaskirjeen muodossa seuraavan kerran jo maanantaina. Morot siihen saakka.


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net