Mitä mainiointa marraskuuta

Meillä täällä pohjolassa on ilo olla todistamassa neljää upeaa vuodenaikaa, joista elelemme parhaillaan sitä mielenkiintoisinta ja häilyvintä loppusyksyä.

 

Pukeutumisen kannalta vallalla olevaan säähän loistoratkaisu on kunnollinen kuoritakki. Kuoritakki passaa kevyen aluspukeutumisen kera kosteissa tai tuulisissa plussakeleissä reippailuun, mutta toisaalta lämpimän välikerroksen kanssa kylmään ja hyiseenkin meininkiin.

 

Tälle kaudelle on tullut paljon mielenkiintoista ja herkullisen näköistä uutta niin RABilta, Arcteryxiltä kuin Haglöfsiltäkin - tästä viestistä löydät henkilökuntamme käsin poimimat suosikit. 

 

Kas aloittakaamme lämpimistä välitakeista/-pusakoista, jotka passaa sellaisenaan kuivilla keleillä ulkoiluun ja muuhun tekemiseen tai kuoren alle lämmittävänä kerroksena. Erinomaisen monikäyttöisiä vermeksiä nämä:


RAB Quest Jacket Wms

Hinta 79.95 €
Haglöfs Pile Hood Women 2016

Hinta 119.00 €
(Suositushinta 129.00 €)


Haglöfs Swook Jacket
Lämmin fleece-takki, jossa on kestävä neulospinta käytettäväksi väli- tai ulkokerroksena.   Mukava fleecekangas, jossa on miellyt...
Hinta 128.90 €
RAB Kodiak Jacket Wmns

Hinta 139.95 €
RAB Exile Jacket

Hinta 179.95 €
RAB Power Stretch Hoodie

Miesten kevyt Polartec Power Stretch huppari kokopitkällä vetoketjulla esimerkiksi välikerrokseksi kuoritakin alle.    Mielyttävän...
Hinta 129.95 €


Kaikki naisten fleecetakit ym.

 

Kaikki miesten fleecetakit ym.

 


Kaikenlaista kuorta moniin eri tarkoituksiin

Kaikenlaista tosiaan on, ja probleemiksi voikin muodostua se, että mitä sitä itselleen valitsisi. Tässä seuraa tuhti ja kattava infobläjäys erilaisista kuoriratkaisuista:

 

2-kerros kuori

2-kerroksinen kalvomateriaali sopii erinomaisesti useimpiin ulkoilulajeihin. Vedenpitävä ja hengittävä kalvo on laminoitu vaatteen pintakankaaseen. Erillinen vuori lisää vaatteen mukavuutta ja monikäyttöisyyttä, koska esimerkiksi kovasti hikoillessa takin sisällä vielä oleva kosteus ei ole suorassa kosketuksissa alempiin vaatekerroksiin tai ihoon. 2-kerroskalvotuotteet ovat 3-kerroksisiin verrattuna yleensä edullisempia matalampien valmistuskustannusten takia.

 

3-kerros kuori

3-kerroksinen kalvomateriaali on suunniteltu äärimmäisen vaativiin olosuhteisiin. 3-kerroksinen rakenne koostuu tehokkaasti toimivasta vedenpitävästä ja hengittävästä kalvosta, joka on yhdistetty sekä pintamateriaaliin että kestävään sisävuoriin. Elikkäs yksinkertaistettuna takissa on yhdelta materiaalilta näyttävä kolmikerroksinen tekstiili. Kun kerrokset eivät pääse hankaamaan toisiaan, kulutuskestävyys paranee. Tuote on kevyt ja miellyttävä käyttää.

 

Paclite & Active Shell -takit

Paclite-takit ovat erittäin kevyitä ja ne pakkautuvat pieneen tilaan. Ne eivät ole kuitenkaan yhtä kulutuskestäviä kuin 2- ja 3-kerrosmateriaalista valmistetut takit. Paclite on rakenteeltaan vastaavan näköinen kuin 3-kerroskalvolla varustettu takki eli siinä on polyesterinen tai nyloninen päällikangas, jonka alla kalvo. Kalvon alla taas on kalvoa suojaava kerros. 

 

Nojuu. Ja sitten näihin tuotteisiin. Tuotteiden alla on muutens kätevyyden vuoksi linkit koko edellämainitussa informaatiolitaniassa esitettyihin tuotekokonaisuuksiin:

Arcteryx Alpha SL Jacket Mens

Arcteryxin tyylikäs superkevyt, vedenkestävä Goretex paclite takki miehille. Mahtuu pieneen tilaan ja suojaa säällä kuin säällä. ...
Hinta 249.00 €
RAB Vidda Jacket Wms

Hinta 270.00 €
(Suositushinta 299.95 €)


RAB Neo Alpine Jacket

Hinta 359.95 €
Arcteryx Alpha SL Jacket Womens

Arcteryxin tyylikäs superkevyt, vedenkestävä Goretex paclite takki naisille. Mahtuu pieneen tilaan ja suojaa säällä kuin säällä. ...
Hinta 249.00 €
Arcteryx Beta LT Jacket Women 2016

Kevyt ja vedenpitävä Gore-Tex -takki naisille on valmistettu GORE-TEX® Pro kalvolla kestävällä ja näppärällä N40p-X kankaalla.   ...
Hinta 429.00 €
(Suositushinta 450.00 €)


Arcteryx Beta LT Jacket Men's

Kevyt ja vedenpitävä Gore-Tex -takki miehille on valmistettu GORE-TEX® Pro kalvolla kestävällä ja näppärällä N40p-X kankaalla.   ...
Hinta 446.50 €


Kuoritakkien pääsivu

 

2 -kerros kuoritakit

 

3 -kerros kuoritakit (naisille/miehille)

 

Miesten Paclite & Active Shell -takit

 

Naisten Paclite & Active Shell -takit
Ei takkia ilman housuja.

 

Melko passeleita vaihtoehtoja yllämainittujen takkien kanssa käytettäviksi. Esittelyssä Ryxin ultrakevyet Paclite Gore -housut ja samaisen valmistajan vähän jykevämmät 3-kerroksiset kalvohousut, porffavoor:

 

Arcteryx Alpha SL Pant Men's

Arcteryxin tyylikkäät ja superkevyet, vedenkestävät Goretex paclite housut miehille. Mahtuvat pieneen tilaan ja suojaavat säällä k...
Hinta 199.00 €
(Suositushinta 230.00 €)

-13%
Arcteryx Zeta LT Pant Women 2016

Hinta 309.00 €
(Suositushinta 330.00 €)Koko kuorihousuvalikoimamme

 


 

Uutta meillä: Eisbär!

 

Siis mikä ihmeen Eisbär. 

Eisbärin tarina alkoi pienestä itävaltalaiskylästä, vanhasta miehestä, neulekoneesta, kiertävästä kauppamatkustajasta ja muutamasta neulotusta päähineestä. Tästä pienestä alusta syntyi vuosien saatossa yritys, joka nyt yli 50 vuotta ensiaskeleiden jälkeen, on maailman tunnetuin talvipäähinemerkki, sadan ihmisen työllistäjä ja jonkun Itävallan alppimaajoukkueen virallinen vaatettaja. Eisbär-tuotteista tunnetuin on ehdottomasti villapipo, jonka eri versioita kaikenmaailman väreissä riittää jokaiseen makuun. 

 

Katso, jos et usko. Nämä on aivan sairaansiistejä:

Eisbär Jamie STB -063

Otsapanta, jolla korkeutta 13.5 cm. 50% merinovilla / 50% akryyli
Hinta 39.90 €
Eisbär Step OS MÜ -026

50% merinovilla / 50% akryyli
Hinta 44.90 €
Eisbär Star Neon Pompon MÜ -726

50% merinovilla / 50% akryyli
Hinta 59.90 €
Eisbär Trop MÜ -026

50% merinovilla / 50% akryyli
Hinta 44.90 €
Eisbär Flair Pompon Cap -028

50% merinovilla / 50% akryyli
Hinta 69.90 €
Eisbär Stan MÜ -209

50% merinovilla / 50% akryyli
Hinta 49.90 €


Pipovalikoimamme (lajiteltu tyyleittäin ja käyttötarkoituksen mukaan)

 


 

...Eikä tässä vielä kaikki.

 

Kaikki ovat varmasti törmänneet siihen, että olisi kaikenlaisia häröjä talvihassuttelupipoja, mutta niiden visuaalinen anti menee hieman hukkaan, kun rinteessä pistää kypärän päähän.

 

Tähän ongelmaan on edellämainittu mainio Eisbär kehittänyt ratkaisun, ja erittäin hyvän sellaisen: kypärän päälle kiinnitettävät karvakorvat ja räyhät irokeesit. Nämä päässä kun viilettää menemään rinteessä, niin ei jää kyllä epäselväksi, että kuka siellä laskettelee. 

 

Eisbär Iroquois Sticker -030

Hinta 34.90 €
Eisbär Helmet Ears -918

Hinta 34.90 €

 

Kypäriin kiinnitettävät lisätarvikkeet

 


 

Eiköhän näillä taas pärjätä tämä viikko. Suosittelemme pukeutumaan vaihtelevien säiden kunniaksi kuoreen ja valaisemalla muuten niin kaamokseen laskeutuvaa miljöötä esim. Eisbärin räikeän värisillä pipoilla. Ensi viikolla jälleen ensi viikon asioilla - morjesta siihen saakka.

 

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net