Plumps.

Kesä on menossa lomakausineen kaikkineen, joka monasti meinaa sitä, että uimahallit on ns. posessa elikäs kiinni jonkun viikon/kuukauden. Tuhansien järvien maa, jossa meren rantaa on vähintääkin riittävästi, takaa sen, että kyllähän uimaan pääsee jos vaan uskaltaa.

Avovesiuinnin aloittamisen kynnystä madaltamaan on onneksi kaikenmoisia varusteita, niin ei tunnu nämä monin paikoin heinäkuisen viileät veet niin viheliäiseltä.

Luonnonvesissä uiminen on todellakin sen verran elämyksellistä ja mukavaa touhua, että uintikautta tekisi mieli venyttää vähän pidempääkin, vaikka ne uimahallit avaisivatkin ovensa ollen huollettuja ja muutenkin kunnossa. Kloorinkäry, kaakelipinnat ja jalkasienen liukastamat suihkutilat ei enää tee niin suurta vaikutusta reippaaseen kuntouimariin, kun on saanut kokea hyvän uintilenkin lähijärvessä tai lähimmällä merenrannalla auringon säteiden leikitellessä veden pinnalla.

Kokeilkaapa vetää märkkäri ylle, tossut jalkaan, hanskat käteen ja huppu päähän. Halutessasi voit vielä tehostaa toimintaa käsi- ja uimaräpylöillä ja pistää kroolaten menemään kuikkien ja simppujen seassa sulassa sovussa, Suomen suvessa. Ihanata, ihanata.

Uikaa vastuullisesti, oikeilla vehkeillä, oikeassa säässä. Ottakaa kaveri mukaan ja kiinnittäkää vaikka turvapoiju kulkemaan uinnilla mukana, niin näkevät muutkin, missä ootte menossa ja tarvittaessa siitä saa vähän tukea huilaamiseenkin. Turvavinkkinä vielä sellainenkin, että uikaa aina ensisijaisesti rannan suuntaisesti, niin hyvä tulee.

Eikä tässä vielä kaikki, hyvät ystävät: hyvät vedessäviihtymisvarusteet kun omaa, niin kaikki vesiurheilu tuntuu paljon hauskemmalta kun pelkästään uikkareissa kikkaillessa. Ei nämä vedet välttämättä loppukesäksi ihan kylpylätasolle lämpene.

Pukuja meiltä löytyy ihan laidasta laitaan, mutta tässä on muutamia ideoita jotka sopivat mainiosti uintiin ja muuhun. Tokihan näitä löytyy paljon muitakin, mutta jos kaikki hyvät lähtisi luetteloimaan niin eihän tähän viestiin muuta mahtuisikaan kuin märkkäreitä.

Orca S5 Fullsleeve, Miehet MT (177-190 cm / 68-76 kg)

Orca S5 parannettu versio Ocan legendaarisesta S4 -puvusta. S5 on huomattavastiedeltäjäänsä joustavampi ja kelluttavampi, jonka li...
Hinta 215.00 €

Seacsub Shape Man Swim Suit 1,5mm, M

Märkäpuku vapaasukellukseen, rannalle ja altaaseen. Super-strech 1,5 mm glade skin materiaali. 
Hinta 189.00 €


Kaikki aikuisten uintimärkkärit

Kaikki lasten uintimärkkärit


Kannattaa ottaa tosiaan tällainen mukaan. Näitä poijuja on eri mallisia ja muotoisia olemassa, mutta tää puikula on meidän mielestä hyvä. Tai siis itseasiassa Paras.

Seacsub Torpedo Buoy + 25m naru

Oranssi torpedon mallinen huomiopoiju, jossa pitorenkaat. Mukana 25m naru. Korkeus: 23 cm  Korkeus lipun kanssa: 50 cm  Ympärysmi...
Hinta 22.00 €


Merkki- ja uintipoijut


Jalkoja lämmittämään neopreeniset sukat. Sukkia voi käyttää ihan sellaisenaan tai käyttää uimaräpylän kanssa, jos semmosilla tahtoo vedellä menemään.

Seacsub Anatomic Boot (HD), 3.5mm, S (38-39)

3.5mm neopreenisukka.
Hinta 20.00 €


Kaikki neopreenisukat uintiin

Kaikki neopreenikengät vesiurheiluun

Kaikki uinti- ja rantatossut


Pään eristäminen kylmältä on yksi avaintekijä koko muun kropan lämpimänä pysymiseen. Uinti on sen verran hikistä puuhaa, ettei mitään jättiläismyssyä välttämäti tarvitse, mutta allaolevankaltaisista on ihan merkittävä hyöty. Headilla on tuollainen trendikäs neopreenipanta, jonka voi laittaa päähän tai sitten on noita uinti-/triathlonlakkeja, joiden joustavan ja mukavan leukahihnan ansioista pysyy päässä, vaikka olisi kuinka kova meno päällä.

Head Neo Bandana -panta, Punainen

3mm neopreeninen pääpanta. 
Hinta 13.90 €

Orca Swimcap neopren 2014, S/M (alle 58 cm)

Kylmiin vesiin soveltuva uimalakki.
Hinta 29.00 €

Head Neo Swim Cap, Musta/Kulta GO, S/M

3 mm neopreeniuimalakki avovesiuintiin tai uppopalloon. Suojaa myös korvia ja poskia kylmältä.
Hinta 32.00 €
(Suositushinta 39.00 €)

-17%

Koko uimalakkivalikoimamme


Uintihommiin kannattaa valita ohuet neopreenihanskat, jotka ei kelluta ihan älyttömästi ja toisaalta, että niissä pystyy sormet liikkumaan kunnolla. 3.5 mm tai alle on aika sopiva paksuus. Nämä Seacin hanskat on tosi mukavat ja hyvät mutta silti tosi hyvän hintaiset.

Seacsub Gloves Stretch 350, M

Erittäin joustavat 3.5mm neopreenihanskat.
Hinta 25.00 €


Kaikki neopreenihanskamme


Jos haluat lisää tehoa tekemiseen ja muuttaa veden vastusta raskaammaksi, niin siihen on välinettä jos jonkinmoista. Alla paria erilaista levyä ja hanskaa, tuotteiden alla olevan linkin takaa löytyykin sitten koko valikoima.

Seacsub Hand Paddle Large

Käsiin laitettava lisälevy antamaan uintitreeneihin lisää tehoa.
Hinta 11.90 €

Speedo Aqua Glove uintihanskat, Sininen, M

Vesijuoksuhanskat. Vesijuoksuhanskojen avulla saat sekä ylävartalon että käsien lihakset tehokkaammin mukaan vesijuoksuun. Sopivat...
Hinta 15.00 €


Kaikki uintihanskat/ -levyt

Kickboardit, pullarit ja muut


Hyvät ja edukkaat perusräpsät uintihommiin:

Seacsub Atom, Musta, S

Hinta 28.50 €


Kaikki uintiräpsät


Hei, ja jos innostutte seuraamaan menoanne ja henkilökohtaista kehitystä lajin parissa, niin tässäpä olisi siihen ihan oivallisimmat mahdolliset ykköshärvelit:

Suunto Ambit3 Sports Sapphire White HR (mukana sykeyö)

Suunnon Syksyn 2014 huippu-uutuus, Suunto Ambit3 Sports Sapphire White HR on uuden Ambit3 Sports -malliston lippulaiva. Se on todi...
Tarjoushinta 399.00 €
(Suositushinta 500.00 €)

-20%
Suunto Ambit3 Peak Black HR (mukana sykevyö)

Suunnon Syksyn 2014 huippu-uutuus. Tärkeintä on matka �€� olipa sen päämääränä vuorenhuippu tai itsensä voittaminen. Suunto Ambit3 P...
Tarjoushinta 379.00 €
(Suositushinta 499.00 €)

-24%

Kaikki tietokoneet kuntoiluun (merkeittäin / tyypeittäin)


OK. Kesä on kerran vuodessa, ja monia ei ehkä kiinnosta urheilu, vaan rentoutuminen ja hupi. Riippumatto on maailman paras paikka viettää kesäpäivää kirjan tai torkkujen parissa. Sopii myös hyväksi palautumispaikaksi hyvän uintilenkin jälkeen!

Slackline taas on todella suosittu tapa viettää aikaa, ja toisaalta tulee ihan vahingossa kehitettyä tasapainoa ja keskivartalon tukilihaksia. Huvi ja hyöty yhdessä - ei huono.

Ticket To The Moon MoonHammock Double, Khaki-Pinkki

Alkuperäisvalmistajan Hammock on uudistunut!   Levänneenä ihminen on parhaimmillaan. Laskuvarjokankaisessa riippumatossa on hyvä o...
Tarjoushinta 37.90 €
(Suositushinta 49.95 €)

-24%
Gibbon Fun Line X13, 15m

Erityisesti lapsille ja nuorille suunnattu slackline. Nauhan pinnassa on pitävä, kumipinnoite, joka mahdollistaa jopa sukkasillaan...
Hinta 69.90 €


Kaikki riippumatot

Koko slackline -valikoima


HUOM Vielä muutama paikka vapaana!
Ensiaputaidot haltuun 12.8.:

EFR-ensiapu ja ensiavun jatkotoimenpiteet + AED

Intensiivinen ja perusteellinen, kaikille ulkoilijoille ja muille kansalaistaidoista kiinnostuneille on nyt tarjolla mahdollisuus osallistua EFR-ensiapukurssille. Kurssi koostuu itseopiskeluosiosta ja yhdestä pidemmästä lähiopetusillasta tiloissamme täällä Konalassa. Kurssin menestyksekkäästi suorittaneille myönnetään kansainvälistä kelpoisuutta nauttiva ensiapukortti.

Kurssin sisällön kaksi opintokokonaisuutta:
- Hätäensiapu
- Ensiavun jatkotoimenpiteet

Käymme myös läpi AED:n (Automated external defibrillator) toiminnan ja oikean käytön AED-simulaattorin avulla.

Kurssi järjestetään yhteistyössä oman sukelluskoulumme, Sukelluskoulu Aallon kanssa.

Ilmoittautua voit ostamalla alta nettikaupassamme olevan tuotteen, ja otamme yhteyttä tarkempien aikataulujen ja materiaalien jakamisen osalta TAI jos haluat kysellä aiheesta lisää ja ilmoittautua mieluummin sähköpostilla, niin ystävällisesti ottakaa yhteyttä:
info@sukelluskouluaalto.fi

Tervetuloa oppimaan uutta tai freesaamaan jo aikanaan opittuja taitoja.

EFR Ensiapu ja ensiavun jatkotoimenpiteet + AED, Keskiviikko 12.8.2015

Hinta 120.00 €


Sillä lailla - toivotamme mukavaa ja reipashenkistä lomailua teille, jotka kesälomastanne parhaillaan nautitte, ja toisaalta tsemppiä teille, jotka olette kesän kunniaksi sorvin ääressä - maistuupahan työn jälkeinen vapaa-aika makiammalta.

Nauttikaa kesästä, onhan se vaan kerran vuodessa.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu