JUHANNUKSEN AUKIOLOAJAT


• Juhannuksen aaton aatto, torstai 18.6. normaalisti klo 09.00-20.00
• Juhannusaatto, perjantai 19.6. OLEMME SULJETTU
• Juhannuspäivä, lauantai 20.6. OLEMME SULJETTU
• Sunnuntaisin ollaan muuteskin kiinni, joten olemme nytkin
• Maanantaina 22.6. normaalisti auki klo 09.00-20.00

KUTSU


Varuste.netin suositut huoltopäivät Lauantaina 13.6.2015
Tuotemerkkien edustajat ja huoltotoimenpiteet suoritetaan klo 10.00-16.00! Kauppa on tietty auki lauvvantaina klo 18.00 saakka normaalisti.

FJÄLLRÄVEN
Fjällräven Waxing Station / Opastus G-1000 kankaiden hoitoon ja vahaukseen. Fjällrävenin Grand Wax Master Jouni opastamassa vahauksen saloihin. Ota oma G-1000 vermeesi mukaan ja tule kokemaan, kuinka vahauksen voit itse suorittaa.

BRUNTON
Virtalähteet reissun päälle. Kännykästä loppui akku keskellä metsää? Virtaa tarttis saada, mutta ei oo sähköä? Nonniin. Bruntonin virtalähteet ovat avain haasteen ratkaisuun: tule tutustumaan Bruntonin demopisteelle, millaisia vermeitä ja härveleitä on tarjolla virran mukanakuljettamiseen.

PRIMUS
Varaosat, kaasut sun muut päivän eikoisalessa. Ruokahuolto on sitä tärkeimmänlaatuista huoltoa se! Varustele keittimesi kesäkuntoon suven reissuja varten.

GRANGERS
Grangersin koko tekstiilinhoito- ja kyllästevalikoima esillä. Hapa auttaa valitsemaan sopivimmat hoitotuotteet melkeinpä minkä tahansa tekstiilin kyllästämiseen tahi hoitoon. Veikkaanma, että on melkomoisen hyviä tarjouksiakin päivän aikana...

MEINDL
Meindl -jalkineiden huoltotuotteiden esittely ja jalkinehoito-opastus. Ota maileja/ kilometrejä nähneet Meindlisi mukaan ja katso, kuinka ne saadaan heräämään uuteen eloon! Myös ylläpitohoitoa vaativat Meindlit erittäin tervetulleita. Asiantuntijana Meindlilta saapuu Heiko.

KATADYN
Ruokahuoltoakin tärkeämpi on reissulaiselle juomahuolto. Katadynin erinomaismainiot vedenpuhdistustuotteet esittelyssä. Tarvitsit sitten veneen vesisäiliöön tai muun juomaveden putsaamiseen, niin kamat kyllä löytyy.

SAKO / ASESEPPIEN PALVELUT
Tiesithän, että voit tuoda Sakolaisesi meille toimitettavaksi pajalle huollettavaksi? Tervetuloa vaan kovasti - katsotaan yhdessä, mitä välineesi kaipaa. (Veloitus Sakon huoltohinnaston mukaisesti. Kokonaisuudessaan nähtävillä myymälässämme)

SUUNTO / SUKELLUSTIETOKONEET
Tervetuloa vaihtamaan dyykkikoneeseesi patskut. Suunnon sukellustietokoneiden pattereidenvaihtoa suoritetaan klo 10-16 Severin toimesta. Koneet saa jonosta riippuen joko odottaessa tai hetken kuluttua. Eikä maksa kuin kympin, eli ei paljon mittään!

URSUIT / PUKUJEN VUOSIHUOLTO
Lojuuko Urskasi nurkassa/ kassissa, koska se on huoltamista vaille käyttökelpoinen? Tuo se lauantaina meille, niin laitetaan Severin matkaan Suomen Turkuun. Puvun huoltoaikataulu hiimailee siinä n. kuukauden kieppereillä. NYT kun tuot, niin vielä on kesää paljon jäljellä huolletun rakkaan pukusi kanssa. Tsekkaa vielä Severiltä huoltotilanne/ huoltojono / tarkempi aikatauluarvio paikan päällä!

MARES, APEKS, AQUA LUNG
Päivän aikana regunsa huoltoon tuoville säiliöntäyttölahjakortti kaupan piälle. Reilua, mutta olkoot. Tarkista tuodessasi huoltoaikataulu, viikosta kahteen männöö, niin regumalaattorit on kondiksessa!

PADI EQUIPMENT SPECIALTY / Sukelluskoulu Aalto
Huoltopäivän erikoistarjous 99€!!!

Tarjous voimassa vain ja ainoastaan lauantaina huoltopäivien ajan. Varusteidenhuoltokurssilla paneudutaan sukellusvarusteiden huoltotoimenpiteisiin ja käydään läpi, mitkä ovat sellaisia joita pystyt itse perustyökaluilla tai -toimilla korjaamaan/ huoltamaan, ja mitkä taas on syytä jättää ammattihuoltajan huoleksi.

Opit käsittelemään varusteitasi niin, että niiden käyttöikä ja erityisesti käyttöturvallisuus säilyy mahdollisimman pitkään. Tulet huomaamaan, että on paljon asioita, mihin voit itse vaikuttaa, ja mitä voit itse tehdä sukellusvarusteongelmien kohdatessa.

Tervetuloa
kaikille sankoin joukoin tänne meille - Paikan päällä olevien varusteasiantuntijoiden avun ja -palveluiden lisäksi lauantaina, huoltopäivien ajan on kaikkien varusteiden hoito- ja huoltotuotteet -20% Kannattee siis hommata kesää silmälläpitäen kaikki mitä tarttee nyt, niin ei tarvitse sitten kovimman varusteiden käytön kynnyksellä pahemmin ihmetellä. Nähdään täällä Konalassa Lauantaina!
Kesä, kärpäset ja muutama muu ilmoitusasia.

Merkitkää hei kalenteriin jo nyt, tarkempi ohjelma ja kutsu tapahtumaan ensi viikon viestissä: Suositut huoltopäivät järkätään lauantaina 13.6. paikassa Varuste.net / Ruosilankuja 3, Kånala, Helsinki. Väljästi ottaen huoltotoimenpiteet tapahtuvat aikavälillä 10.00-16.00.

Ohjelmassa mm. erinomaisia tarjouksia ja esittelyjä tekstiileiden ja jalkineiden huoltotuotteista, tarjouksia varsinaisista huoltotoimenpiteistä (joitain pikahuoltoja saa paikan päällä, isommat rempat tuote-edustajat vievät huollettavaksi "pajalle")

Lyhyesti muutamia huoltomaistiaisia:
Meindl -jalkinehuoltoa/ vaelluskenkienhoitoneuvontaa, Fjällräven / G-1000 vahausklinikka: opi vahaamaan Fjellusi oikein, Suunnon sukelluskoneiden paristonvaihtoa, Ursuitin puvut / vuosihuoltojen vastaanotto (huolto ei odottaessa), Sakolta tuotehuoltojen vastaanotto (ei odottaessa), Grangers -tekstiilin ja jalkinehuoltotuotteiden esittely ja tarjoukset, Bruntonin demo -latausasema, reguhuoltotarjoukset (Apeks, Aqua Lung, Mares), neopreeninkorjausvinkkejä (Orca, Head, Mares, Seac Sub jne.)


Case Nepal #‎Lamagaun
Tähän mennessä reilusti yli tuhat ihmistä nukkuu suojassa kylmyydeltä, sateilta, käärmeiltä ja muilta vihulaisilta teidän ansiostanne. Koko tälle 456 perheen kylälle on nyt saatu kerättyä väliaikaismajoitus ja näin ollen
ERÄVARUSTEIDEN KERÄYS ON PÄÄTTYNYT.

Viimeinen suuri merikontti lähtee matkaan heti kun olemme saaneet kerättyä rahat lähetykseen. Jos yhä haluat jeesata, osallistu tähän puristukseen lahjoittamalla massia yhteistyössä olevalle organisaatiolle,
Danakosha Trustin katastrofitilille FI79 3131 1001 4532 02 (viesti: Nepalin kylän tuki). Kiitos kaikille tähänastisesta tuesta, avusta, arvokkaista lahjoituksista. Laitamme terveisiä ja kuulumisia proggiksesta edelleen tulemaan, etenkin tuohon meijän Apua Nepaliin -ryhmään Facebookissa. Kuten hyvin arvaattekin - tämä ei ollut vielä tässä, vaan paljon on vielä hommaa ja tekemistä. Tästä on hyvä jatkaa.


Ny rillataan
Onni on oma kesäkeittiö. Nyt kun mökki- ja takapihalla käkkimiskausi alkaa olla täydessä sesongissaan, niin voi olla monella mieli herkässä päivittämään omaa pikku huoltamopallogrilliä megalomaaniseen, semisti ökyyn, mutta ah niin täydelliseen Muurikan kesäkeittiöön.

Löytyypi kaasu- ja sähkökäyttöiset versiot noista sitten.

Muurikka Kesäkeittiö, kaasu, 2015, Ruskea

Kaasukäyttöinen Kesäkeittiö on monipuolinen paketti kesäkokkaajalle. Kesäkeittiöpaketti sisältää seuraavat tuotteet: - Kesäkeitti...
Tarjoushinta 199.00 €
(Suositushinta 229.00 €)

-13%
Muurikka Kesäkeittiö, sähkö, 2015, Musta

Muurikka Kesäkeittiö Sähkö sai parhaan yleisarvosanan Tekniikan Maailman sähkögrillitestissä viimeisimmässä numerossa 12/2013. Kii...
Tarjoushinta 264.90 €
(Suositushinta 309.00 €)

-14%

Kaikenlaista muuta rillaamiseen, savustamiseen sun muuhun paisteluun erilaisia värkkejä löytyy kootusti tämän linkin alta:
Savustus, grillaus ja muu kokkaaminen

Kohta se alkaa
Nimittäin NE alkaa kuoriutua ja tunkeutua ulos munistaan, lätäköistään ja muista pesimispaikoistaan meitä ihmisiä kiusaamaan.
Toi ThermaCELLin hyttyskarkoitin on aivan pätevä peli noita iniseviä vihulaisia karkoittamaan. Kulkee mukana niin marjamettällä, telttaretkellä kuin takapihan illanistujaisissakin. HUOM: ThermaCELLien toimitustavassa on rajoituksia, eli ne pitää tilata Matkahuollolla, Posti ei niitä kuljeta.

ThermaCELL Hyttyskarkoitin, Oliivi

Hajuton suoja hyttysiä vastaan ulkokäyttöön. Vihdoinkin Suomen markkinoille on tullut ratkaisu, joka karkottaa hyttyset todella...
Hinta 26.90 €
(Suositushinta 29.90 €)

-10%

Illanistujaisista puheenollen tämä hyttyskarkoituslyhty on tunnelmallisempi terassipöyvvällä kuin tuo kaukosäätimen näköinen härveli.

ThermaCELL Hyttyslyhty

Muuten täysin samalla tavalla toimiva tuote, kuin Thermacell-hyttyskarkoitin, mutta tässä tuotteessa on mukana pattereilla toimiv...
Hinta 39.00 €


Tässon muuten vielä tuohon pulikanmalliseen hyttyskarkoittimeen tollanen kantopussukka, joka helpottaa laitteen mobilisointia huomattavasti. Ihan sikahyvä.

ThermaCELL Kantolaukku

Kätevä tapa kantaa ThermaCELL-karkotinlaitetta. Erilliset taskut kaasusäiliölle ja karkotetyynyille. Varma tapa kiinnittää laite e...
Hinta 9.90 €


Täyttöpakkauksia ylläoleviin saa myös hankittua. Saatavilla pienemmässä ja isommassa pakkauksessa.

ThermaCELL Täyttöpakkaus R-1

Pakkaus sisältää: Tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä). Jos karkoittimen käytössä on ...
Hinta 8.90 €

ThermaCELL Täyttöpakkaus R-4 säästöpakkaus, (4 kaasusäiliötä ja 12 karkotetyynyä).

Pakkaus sisältää: Tarvikkeet noin 48 tunnin käyttöä varten (4 kaasusäiliötä ja 12 karkotetyynyä). Jos karkoittimen käytössä on ...
Hinta 27.80 €
(Suositushinta 29.90 €)


Kaikenmaailman muuta hyttyskarkoitinta, -suihketta, ja -pyyhettä löytyy allaolevasta linkistä:
Kaikki ötököitten häätämiseen tähtäävät tuotteetNo NYT on sukat.
Älkää antako pirteän ulkomuodon hämätä, sillä vaikka ns. muotisuunnittelija on ottanut vähän vapaamuotoisemman lähestymiskulman sukkien visuaaliseen ulkoasun hahmottelussa, niin vimosen päälle olevaa mukavuutta ja tuotteen laatua ei ole unhoitettu.

Tähän poimintana muutamia uusia malleja, linkin alla on koko valikoima nähtävillä. Huomatkaa, että ko. valmistajan repertuaarista löytyy sekä kevyttä sukkaa, että paksumpaa pidempää laskettelusukkaa - ja siltä väliltä kaikenmoista.

Stance Lottie, Black, One Size

Musta sukka keltaisella kärjellä ja valkoisilla täplillä. Mitäänsanomaton, tunnet itsesi hipserimäiseksi ja loistat mitäänsanomatt...
Tarjoushinta 9.60 €
(Suositushinta 12.00 €)

-20%
Stance Fountain, White, L/XL (EUR 42-47)

Sukkien kärjet ovat kuin kimpale kultaa eli korostavat sitä, kuinka tärkeitä vempaimia varpaamme oikeastaan ovatkaan. Ilman niitä ...
Hinta 12.00 €

Stance Murdock, Mitch Abshere, L/XL (42-47)

Kolmen sukan paketti, jossa kolme erilaista sukkaa: Yksi naisella varustettu, toinen ruuduilla ja kolmas camo kuvioinnilla läntätt...
Tarjoushinta 12.80 €
(Suositushinta 16.00 €)

-20%
Stance Dahlia, Indigo, One Size

Melkeimpä oikealta villasukalta tuntuva. Lämmin sukka kylmään talveen. Toisen kuvan punainen logo on todellisuudessa valkoinen.
Tarjoushinta 14.40 €
(Suositushinta 18.00 €)

-20%
Stance Save The Queen, Dark Olive, One Size

Naisten hieno, pehmeä ja oliivin värinen sukka mustilla raidoilla. Näillä sukilla katu-uskottavuus nousee maksimiin. Ei sisällä ol...
Tarjoushinta 14.40 €
(Suositushinta 18.00 €)

-20%
Stance Magic Carpet, One size

Tämä tuote ei ole hallusinaatiota, vaikka siltä ehkä vaikuttaakin. Kyseessä on sukka, jossa ei ole hillittyä muu kuin pohja, joka ...
Hinta 16.00 €

Stance Gamer, One size fits my mother

Siistit "pelisukat". Käytä pleikkarin kiillotukseen tai jalkojen lämmitykseen. Get your game face on.
Hinta 18.00 €


Lisää hämmästyttävän hienoja sukkia ja vielä hauskempia tuotekuvauksia löydät täältä:
Stancen koko sukkavalikoimaSUPpailua!
Eng. Stand Up Paddleboard = SUP
Pariakin erilaista suppailulautamallia löytyy. Kannattee miettiä haluaako kiinteän, kokomuovisen- vai ilmatäytteisen laudan.
Kiinteä kokomuovinen lauta on toki vakaa ja periksiantamaton, miinuspuolena ehkä liikuttamisen hankaluus paikasta toiseen (koska ei mene kasaan).

Mutta älkää peljätkö tuota ilmatäytteistäkään mallia. Se on meinaan niin, että kun tuon pumppaa pinkeäksi, niin se on lähestulkoon, elleipä yhtä vakaa kuin se kiinteäkin. Suositellaan ehdottomasti tyypeille, joilla on tarve liikutella suppilautaansa paikasta toiseen.
PS: muista mela. Tossa yhdessä onkin edukas yhteispaketti sekä laudasta että melasta. Kantsii harkita.

Asenne iSUP Floater 10 ft (3.05m) ilmatäytteinen

SUPin (Stand-Up Paddle Board) parissa rentoutuu mökkijärvellä tai merellä laineiden liplatellessa kevyesti ympärillä. Sen päällä p...
Hinta 879.00 €

Asenne Alumiinimela

Musta alumiinimela paddleboardeihin. Saa kolmeen osaan, joten kulkee näppärästi mukana.  
Hinta 100.00 €

Asenne iSUP Floater 10 ft (3.05m) ilmatäytteinen + Alumiinimela

SUPin (Stand-Up Paddle Board) parissa rentoutuu mökkijärvellä tai merellä laineiden liplatellessa kevyesti ympärillä. Sen päällä p...
Hinta 925.00 €


Muita suppailutarvikkeita:
Kaikki PaddleboarditSUKELLUSASIAA.
Sukelluskoulu Aalto tiedoittaa:
Tulevalle GUE Fundamentals -kurssille vielä mahtuu. Jos aiheesta kysyttävää, ottakaa toki yhteyttä! Viimeisiä viedään ja kohtahan se on, joten jos polttelee, niin ilmoittaudu heti!


GUE Fundamentals, aloitus 15.6. klo 09.00

Kurssin kouluttajana toimii GUE Fundamentals -, Primer-, Drysuite- ja Doubles -kouluttaja Jarkko Helin. GUE Fundamentals -kurssiFu...
Hinta 650.00 €


Ja sitten hei näitä viikonloppu- ja irtolähtöjä on hyvin myynnissä vielä:

Tapa 1: Buukkaa itsesi yhdeksi päiväksi merelle! Sukellusretki kestää yhden päivän, ja sisältää kaksi sukellusta (lauantaisin tai sunnuntaisin - reipas buukkaa itsensä molemmille päiville!)

Tapa 2: Osallistu viikonloppuretkellemme, jossa kaikki varaukset on tehty sinulle valmiiksi: lauantai JA sunnuntaipäivät merellä (molempina päivinä kaksi sukellusta = yht. 4 sukellusta). Hinta sisältää majoituksen aamiaisineen ja saunoineen mukavassa ja juuri remontoisussa Hotel Bulevardissa. Buukkaa itsesi mukaan kesän hauskimmalle viikonlopulle!

Atlanta -päivälähtö / Hanko, Lauantai 13.6.2015, 10.00 /Hanko

Päivälähtöön sisältyy yksi päivä (la tai su) merellä kahdella sukelluksella!  Kaikille sukellusreissulaisille lähetämme info -kirj...
Hinta 79.00 €

Hanko -viikonloppu, 18.-19.7.2015

Kaikille sukellusreissulaisille lähetämme info -kirjeen ennen viikonloppua, joka sisältää tarkemmat tiedot ja ohjeet reissua varte...
Hinta 195.00 €

Näillä eväillä kohti alkukesän aurinkoista viikonloppua Hop!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu