Varuste.net onnittelee vastavalmistuneita.
Nyt viikonloppuna porukka alkaa valmistumaan kaikenmaailman kouluista erinäisiin ammatteihin ynnä muihin tutkintoihin. Monasti myös kyseiset valmistuvat ovat kovasti mielissään pienistä huomionosoituksista saavutetun urakkansa johdosta, joten jos on valmistujaislahjat vielä hankkimatta niin olisi pari vinkkiä antaa.

Nykyajan nuorten ja miksei myös vähän vanhempienkin harrasteista ja mieluisista harrastusvarusteista ei oikein ota kukaan selvää, paitsi harrastaja itse. Varmin tapa varmistaa lahjan sopivuus on kyllä tuo meidän lahjakortti – valitkoon hän sitten itse mitä tarvitsee: on se sitten joku uusi sukellusvermes, retkeilytarvike, ulkoiluhärpäke, surffausvempain tai muu ulkoiluun ja liikkumiseen liittyvä varuste, niin sen voi sitten lahjakortilla ostaa.

Valittavana on ihan oikea käteen annettava lahjakortti, joka kelpaa sekä myymälässä että maksuna nettiostoksissa, tai sitten mattimyöhäisille on saatavilla sähköinen lahjakortti, jonka saa käyttöönsä per heti valitsemaansa sähköpostiosoitteeseen. Kätevää – mutta olkoon.

Lahjakortti

Uusi tyylikäs lahjakortti kirjekuoressa. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti. Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassam...
Summa vapaasti valittavissa

Sähköinen lahjakortti

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkos...
Summa vapaasti valittavissaKesäkesäkesä LOMA
Se, että koulut loppuu tarkoittaa aika monelle virallisen kesäloman alkua. Lomalla yleensä virallisia velvoitteita on vähemmän, joka pidentää merkittävästi vapaa-aikaa. Vapaa-aikana tavallisesti ehtii puuhastella mielivaltaisesti kaikkea mukavaa, mitä välttämättä ei ehdi jos on töitä tai koulua jne.

Slackline on mitä parhainta piha- ja puistopuuhaa kaiken ikäisille. Sen lisäksi, että slacklinen päällä taiteilu on mukavata hommoo, niin se on myöskin varsinkin keskikropan tukilihaksistoa ja syviä lihaksia todella tehokkaasti harjoittava treeni.

Alla valkattuna meijän mielestä aika hyviä settejä, joilla pääsee alkuun. Tosta koko slackline -valikoimasta löytyy monentasoiselle marakatille kelpoinen vaihtoehto.

Gibbon Fun Line X13 Tree Pro Set, 15m

Erityisesti lapsille ja nuorille suunnattu slackline. Nauhan pinnassa on pitävä, kumipinnoite, joka mahdollistaa jopa sukkasillaan...
Hinta 79.90 €

Slackline 10m Kids 'n Slack kit

Suunnattu pienille kikkailijoille! Todella pehmeä ja värikäs Slackline. Turvallisuutta on lisätty pehmusteella, joka suojaa metall...
Hinta 109.00 €

Slackline 15m Clip 'n Slack Kit

15 metrin malli Clip 'n Slack Kitistä.  15 metriä Slackline hihnaa Kaksi kappaletta puuhun kiinnitettävää liinaa (max. pituus 2,5 ...
Hinta 129.00 €


KAIKKI SLACKLINET


Loma ei suju missään niin hyvin kuin riippumatossa. Se on taivaan tosi, eikä muita perusteluja tarvita. Jos sinulla ei ole vielä riippumattoa, nyt on korkea aika sellainen hankkia. Näin.

Nää laskuvarjokankaiset riippikset on tosi pieneen tilaan pakkautuvia, ja ne voi ottaa mukaansa mihin nyt kesällä meneekin. Kirja kouraan ja mattoon pötkölleen - se on ehkä slacklinen kanssa temppuilun jälkeen paras lomanviettotapa.

Tower Hill Riippumatto XXL -kahdelle hengelle, Gold / Green Bottle

Pieneen tilaan pakkautuva laskuvarjokankainen riippumatto on helppo ottaa mukaan vaellukselle, mökille, ulkomaan reissuille jne. ...
Hinta 30.90 €
(Suositushinta 35.50 €)

-12%

KAIKKI RIIPPUMATOT


Niille, jotka tykkää olla riippumatoissa tosi paljon.
Riippumatto, joka on majoite. Nerokasta. Kun sijoitat majoitteesi puuhun maan pinnan yläpuolelle, tulet huomaamaan, että kylmä maa tai muhkurainen ja kivikkoinen maaperä ei ole mikhään onkelma.

Tuosta Hennessy Hammockista varisnkin löytyy monen eri kokoista riippumajoitetta eri kokoisille majoittujille. Selkein ero noissa eri vaihtoehdoissa on mm. se, että suosituimpia malleja löytyy kahtena eri versioina - sisäänmenoviillolla ja vetoketjulla toimivaa sisäänkäyntiä (vetskarimalleissa lukee "Zip")

Toi, että ottaako vetskarilla vai ilman on ihan puhdas makukysymys. Täällä porukalla ollaan yhtä mieltä siitä, että molempi parempi, eli toimivia ratkaisuja molemmat. Valitsit siis kummin tahi kammin, ei se ihan hirveesti pieleen mene.

VINKKI: Paatuneimmat riippumajoite-fanimme viettävät näissä myös talviöitään: Kylmillä keleillä ihan ässä majoite, kunhan muistaa eristää selkäpuolen hyvin. Kunnon makuualusta majoitteessa on tällöin hyvä vaihtoehto.

Hennessy Hammock Expedition A-Sym, Tummanvihreä

- Suositeltu käyttäjän pituus alle 183 cm - Käyttäjän maksimipaino 115 kg - Pystytysaika 2.5 minuuttia - Riippumaton koko 254 x 1...
Hinta 169.00 €

Hennessy Hammock Deluxe Safari A-Sym, Tummanvihreä

Deluxe Safari on suunniteltu ihmisille, jotka pitävät suurista riippumatoista. Riippumattoon mahtuu kaksikin henkilöä kunhan heidä...
Hinta 229.00 €

Exped Ergo Hammock Combi

Nyt on mahdollista köllötellä horisonttaalisesti ja ergonomisesti paikasta riippumatta ja ötököistä viis. Tässä supermukavassa lev...
Hinta 429.00 €


KOKO RIIPPUMATTOVALIKOIMAMME


Melkein maitotölkin kokoiseksi pakkautuva tuoli
Kunnon tuolihifistelijä unohtaa kaiken maailman retkijakkarat sun muut perinteiset härvelit ja sijoittaa tähän ultimaagisen makeaan, erittäin taktiseen Helinoxin tuoliin. Aivan järjettömän mukava istuttava muuten, ja mahtuu yleisimpiin käsilaukkuihin ja reppuihin.

Meillä on näitä myymälässä esillä / koeistuttavissa, joten tervetuloa jos ette usko. Monta eri värivaihtoehtoa - tämä on ehdottomasti kesän hittituote, jonka voi ottaa mukaan mihin vain.

Helinox Chair Tactical, Foliage Green

Pakkaus: 850gMitat: 35 x 10 x 12cmPaino: 940gMax käyttäjän paino 145kg Korkeus 65cmLeveys 52cmSyvyys 50cmIstumakorkeus 35cm
Hinta 109.90 €


Muut tuolit


Fore!
Fribagolffi on nostanut päätään vuosi vuodelta. Satunnaiselle heittelijälle on tarjolla kätevää aloittelijapakettia, joka sisältää ne kiekot, joilla saa hyvän kierroksen aikaiseksi. Hieman edistyneempi harrastaja valkkaa kiekkonsa hartaudella heittotyylin ja radan ominaisuudet ja vaatimukset huomioiden.

Meillä esimerkisi Innovan, Discraftin, Latituden ja Westside Discsin kiekot on valittavissa malleittain niin, että voitte valita itsellenne sopivan grammamäärän ja värin. Mafftavaa, kertakaikkiaan.

Jos taas harkitset oman piharadan tai puttirangen pystyttämistä, niin meiltä saat toki asialliset maalikorit tähän tarkoitukseen.

Discraft Aloittelijapaketti

Discraft Disc Golf Set Discraftin kolmen kiekon aloittelijapaketti. Paketissa mukana kolme aloittelijalle sopivaa kiekkoa: P...
Hinta 28.00 €

Westside Discs Black Basket

Viimeinkin kevyehkö ja liikuteltava, mutta silti tukeva ja oikean kisakorin kaltainen fribamaali. Paranneltu versio kesän 2013-mal...
Hinta 139.00 €
(Suositushinta 149.00 €)

-6%

Aloittelijan frisbeesetti

Frisbeegolf -maalikorit

Frisbeegolf -kiekot tyypeittäin


Keäslahjaidea itselle tai toiselle
Todella viileä kosketusnäytöllinen GPS-urheilukello josta eivät ominaisuudet lopu ihan heti kesken.

Forerunner 610 näyttää tarkat tiedot esimerkiksi matkasta, tahdista, GPS-sijainnista, sykkeestä ja kaloreista. Lisäksi se voi ohjata sinut takaisin juoksureittisi lähtöpisteeseen. Löydät vieraassakin harjoittelupaikassa aina takaisin!

Sateen, hien ja roiskeen kestävä kosketusnäyttö, sekä ladattava litiumion -akku, jonka kesto on 4 viikkoa virransäästötilassa ja 8 tuntia harjoittelutilassa tekevät tästä vermeksestä ihan päälikkötason laitteen.

Saatavana mustana ja sitten turkoosi-valkoisena, joka on sellainen niinsanottu "spesiaal edisön".

Garmin Forerunner 610 + sykevyö, Special Edition White

Todella viileä kosketusnäytöllinen GPS-urheilukello josta eivät ominaisuudet lopu ihan heti kesken. Forerunner 610 näyttää tark...
Tarjoushinta 249.00 €
(Suositushinta 329.00 €)

-24%
Hyvää juhlaviikonloppua vaan kaikille tasapuolisesti, jopa heille, joilla ei mitään erityistä juhlaa viikonlopulle ole edes. Viikonloppu on kyllä aina juhla, oli sitten töissä, lomalla tai juhlissa. Ainakin meijän mielestä.

Soonmoro ja ensviikkoon!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu