KIITOS KAIKILLE, JOTKA KÄVITTE!

Olihan hulppean hauskat Oakley & Rip Curl -juhlat täällä meitin myymiössä lauantaina. Kiitos vaan kaikille käynnistä, ja toivomme, että oli mukavaa! Otetaan taas ensi vuonna uusiks, eiks je.


Lauantaina, 23.5.2015 Vuoden tärkeimpään kinkeröösiin, elikäs Oakley -myymälätapahtumaan. (klo 10.00-18.00) Mitäs siitä sitten oikein hyötyy? No ainakin sen, että lauantaina, siis vain ja ainoastaan lauantaina, luukutamme kaikki Oakley -tuotteet pihalle kahdenkymmenen pinnan alella (-20%).

Oakley -päivän Holbrook -tarjous:

Huom: tarjous voimassa ainoastaan LAUANTAIN, 23.5.!! Netissä ja myymälässä - hops!
Oakley Holbrook LX, Satin Olive w/Grey

Oakleyn LX-mallien kehykset ovat valmistettu laadukkaasta asetaatista. Asetaatti on orgaaninen materiaali, joka on kevyttä, kestäv...
TARJOUS PÄÄTTYNYT

NORM 149.00 €
Oakley Holbrook, Crystal Blue w/Grey

TARJOUS PÄÄTTYNYT

NORM. 109€
Lisäksi, uskallamme luvata muita kiinnostavia ja uskomattomia tarjouksia kyseisen, aikas makean tuotemerkin tiimoilta. Ai niin joo. Ja myymälästä (ja nimenomaan vain myymälästä) Oakley -kamppeensa ostaneita muistetaan pikkuisella Oakley -aiheisella yllärillä. Huom: rajoitettu erä, eli nopeet syö hitaat niinku yleensääkin.

Noi yhet Pohjoismaan kovimmat Oakley-Jefet aikoo kanssa tulla taas paikalle heilumaan kaikenmaailman härpättimien kanssa aina tuolta länsinaapurista saakka, joten sekin lienee nähtävyys niille, jotka semmoisesta tykkää. Niillä on taas jotain metkuja mielessä, sisältö on meitin porukoille vielä ihan hämärän peitossa, mutta eiköhän se paljastu meille kaikille lauantaina, kun ne paikalle porhaltaa. Ainakin ne lupasi tuoda niitä nimenomaisia pikkuylläreitä. Ja itsensä.

#findoakley -kilpailu on edelleen käynnissä vielä huomisen ja torstain.
Suuntaa huomenna, torstaina 21.5. Helsingin Tokoinrantaan klo 16.00-17.00 ja bongaa Oakley -kuosinen Nissan Juke -auto ensimmäisenä ja voita itsellesi Oakley -päivänä lunastettavat hulppeat Holbrookit! Kerro kanssa autoa ajavalle Japelle Toimisto-Jokelta terkut.

Aikamoista hulinaa, vai mitä häh. Allaolevasta linkistä pääset katsomaan Oakleyn tuotteet kategorioittain, ne on aika selkeesti laitettu (vaatteet/ asusteet, lasit jne.)


...Eikä tässä vielä kaikki

TERVETULOA Rip Curl -osastomme Grand Openingiin
lauantaina 23.5.2015

Oakley -osaston vieressä sijaitsee makeilun kuninkuusluokassa painiva Rip Curlin -osasto, jonka juhlallisia avajaisia juhlimme samaisena päivänä, eli lauantaina 23.5. klo 10-18. Ohjelmassa on vuoden 2015 Uutuudet ensi kertaa esillä, tarjouksia ja erikoistuotteita. Nopeimmille märkkärin ostajille myös jotain pikkukivaa! Huom: tämä vain myymälästä.

Päivän isäntänä heiluu ystävällismielisesti meitin ihka oma surffikeisari, elikäs Jai ja Suomen Mr. Rip Curl elikäs Jouni, nyt muutamia keskeisiä henkilöitä mainitaksemme. Käykää sanomassa sedille päivää, heittämässä ylämorot ja fiilistelemässä surffikamaa ja kunnioittamassa tilaisuuttamme läsnäolollanne. Lämpimästi tervetuloa.

Ja heihei: Juhlan kunniaksi on menossa skaba, jossa voit voittaa itsellesi ihka omaksi uuden Rip Curl Flashbombin! Osallistu kisaan menemällä alla olevasta linkistä kilpailusivulle, jossa lisää ohjetta. Onnettarena toimii Jai, joka päivän päätteeksi arpoo mielivaltaisesti yhden voittajan. Tsemppistä ja onnee.Ja ennenkuin toimistopäällikön Härski-Hanskin työpuhelin alkaa soimaan vinhasti&vihaisesti siitä epäkohdasta, että aina helsinkiläisiä suositaan, niin korostettakoon, että tarjoustuotteet voi tilata itselleen lauantain aikana myös netistä. Ei saa ylläriä, mutta sellaista se nyt vaan on. Eimuutaku tervetulot - nähdään sankoin joukoin myymiössä. Eiköhän tästä ihan kiva tapahtuma ole tulossa.


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu