#findoakleyTollanen se on! Alkaen perjantaina 15.5. #findoakley -auto seikkailee Helsingin ympäristössä. Ole ensimmäinen, joka bongaa auton ilmoitetusta paikasta, etukäteen ilmoitettuun aikaan ja voita itsellesi överikäheät Oakley -plexit varjostamaan silmämunia ja tuomaan itsevarman viileää tyyliä kesän meininkeihin.Ensimmäinen auton bongannut saa messiin talismaanin, jonka kanssa on tervetullut noutamaan palkintoplehat Varuste.netistä OAKLEY -PÄIVÄNÄ, Lauantaina, 23.5. @Konala /Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki

Seuraa tapahtumaa Facessa ja Instagramissa
#findOakley
#nissanAritaAirport
#nissan
#varustenet
#oakley
TERVETULOA
Hommaamaan ensi kauden sukset ja tämän kauden treenikamat!

Lauantaina 9.5. Pidämme täällä meillä Konalassa suksien kilomyyntitapahtuman, elikäs ensi kauden sukset tilataan vaikkas mittojen mukaan NYT.

Täällä Varuste.netissä teitä innokkaita ja intohimoisia hiihtäjiä ottaa vastaan oman Konalan Karpaasimme Paten lisäksi mm. Rossignol, Fischer, Madshus ja Vauhti (tsekkaa Vauhdin hullunhyvät rullasukset).
Tule valitsemaan ensi kauden kilosukset ja tilaamaan ne ennakkoon. Helppoa ja mukavaa! Kaiken hyvän päälle paikalla paljon samanhenkisiä tyyppejä ja valmistajien edustajia, joille voi esittää kiperiä kysymyksiä tai jutella mukavia varusteista ja itse lajista.

Rossignol on lähtenyt ihan hulluttelemaan ja tarjoaa jokaiselle tämänmoisen kuponkisetin, jolla mistä tahansa varastosta löytyvästä Rossignol -tuotteesta saa 40% alennusta. Kreisejä ovat, mutta me tykätään heistä silti, ja paljon.

Lataa tästä Rossignolin etusetelit!
saat minkä tahansa Rossignol -tuotteen (jota löytyy varastosta) -40% hintaan!
(PDF, 590kb)


Suksi-Patte lähti tähän nokitteluun mukaan sillai, että lupasi tarjota kaikille ennakkoon suksensa tilanneille vieläpä uunituksen/ pohjustuksn kaupan piälle (arvo 35 €)

Eli ei ole mitään syytä olle tulematta, paitsi tekosyyt.
Tervetuloa!
Rossignol, Fischer, Madshus, Vauhti
Varuste.net / Patte.


Nepal -projektin terveisiä

Ensinnä esitämme valtaisan kiitoksen kaikille mukanaolleille: lahjoittajille, tsemppaajille, sanan levittäneille, viestin jakajille.

Teidän auttamisenhalu on lyönyt meidät ällikällä. Pyrimme laittamaan mahdollisimman usein kuvaa ja infoa alla oleviin paikkoihin, sivuillamme on aika tiiviisti tuota juttua, Facebookissa on vähän verevämpää ja eläväisempää keskustelua. Jatketaan hei samaan malliin!

Sellaisena tarkennuksena, että edelleen kerätään makuupusseja ja kompakteja telttoja. Lasten / vauvojen makuupussit on myös OK.

Projektin infosivu Facebookissa

Samalla sisällöllä päivittyvä infosivumme täällä meillä

Posti mukana tekemässä hyvää

Meidän hyvä kamu ja yhteistyökumppani POSTI on lähtenyt messiin mukaan tekemään hyvää hommaa. Kun jatkossa lähetätte lahjoituspusseja ja -telttoja meille, niin käyttäkää alla olevaa numerotunnusta myös, niin Posti saa diilattua lähetyksen oikeisiin kirjoihin ja kansiin. Kiitos Postille!

ASIAKASPALAUTUS 643302
Varuste.net / Nepal
Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki

Laittakaa varmuudeksi vaikka paketin sisällekin lappu / viesti, jossa kerrotaan, että vermes on lahjoituksena tähän avustusproggikseen.

Jos teillä on mahdollisesti isompi satsi keräykseen sopivaa varustetta, ottakaa yhteys osoitteeseen info@varuste.net, niin sovitaan, miten tuotteiden kuljetus / toimitus ym. järjestetään kätevimmin. Kiitokset kaikille etukäteen.

10.5. <3 ÄITI.
Ulkoiluhenkisiä ja seikkailuntäyteisiä ideoita äiteelle.

Lahjakortti on aina oiva valinta. Ja vinkkinä näin viimetinkaan, että tuon sähköisen lahjakortin saa per välittömästi omaan sähköpostiplootaansa.

Lahjakortti

Uusi tyylikäs lahjakortti kirjekuoressa. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti. Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassam...
Hinta 50.00 €

Sähköinen lahjakortti

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkos...
Hinta 40.00 €Vie äiti sukeltamaan!
Sukelluskokeilu on aivan huippuhauska ja turvallinen tapa selvittää, mistä sukeltamisessa oikein onkaan kyse.
Kokeilun aikana tutustumme käytettäviin varusteisiin, tärkeimpiin turvallisuussääntöihin ja molskahdamme uima-altaaseen, jossa muutaman harjoitteen jälkeen saa kokeilla ohjatusti kouluttajan välittömän valvonnan alla painottomana leijumista ja liikkumista uudenlaisessa ympäristössä.

Kaikkiin ilmoittautuneisiin otamme henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse ohjeistuksen muodossa ja varmistamme, että pakkaamme kaikille sukelluskokeilijoille sopivat kamppeet.

Buukkaa äidin lisäksi itsellesi tai koko perheelle. Tää on ihan huippuhauskaa hommaa. Osallistumivaatimuksena minimissään 10 v ikä ja normaali terveys. (lataa tuotteen sivuilta ennakkoon täytettävä lomake, jonka otat mukaan altaalle.)

PADI Discover Scuba Diving - laitesukelluskokeilu

Hengittäminen veden alla ja ympäröivän veden ympäröimänä painottomana leijailu - varsinkin ensimmäistä kertaa elämässä - on unohtu...
Hinta 50.00 €


Valmiiksi jo sukeltavia saattaa kovasti kiinnostaa koko Sukelluskoulu Aallon kurssi- ja tapahtumatarjonta! Tsekkaa, jos et usko:

Tästä Sukelluskoulu Aallon sivuille

Ehjä pää on pääasia
Yhdellä tärkeimmistä henkilöistä on syytä olla turvallisuusvarusteet kunnossa, että joutaa olemaan läsnä niin pitkään kuin mahdollista. Nykyään erityisesti Nutcase on kunnostautunut varsin trendikkäiden kypärien suunnittelussa - eihän näitä malttaisi ottaa edes pois päästä perille päästyään. Niin on makiata.

Nutcase Hula Blue (Gen3)

Uusi Nutcase-mallisto on täällä. Uudessa Gen3-mallistossa on parannettu pyöräilijän näkyvyyttä lisäämällä heijastimia, sekä parann...
Hinta 69.90 €

Nutcase Mini Dots (Gen3)

Uusi Nutcase-mallisto on täällä. Uudessa Gen3-mallistossa on parannettu pyöräilijän näkyvyyttä lisäämällä heijastimia, sekä parann...
Hinta 69.90 €

Nutcase Pink Cheetah (Gen3)

Uusi Nutcase-mallisto on täällä.Uudessa Gen3-mallistossa on parannettu pyöräilijän näkyvyyttä lisäämällä heijastimia, sekä paranne...
Hinta 69.90 €


Koko kypärävalikoimmme aukeaa allaolevasta linkistä.

Kaikki pyöräilyyn yms. suunnitellut kypärät

CocoVi Raakasuklaa
...Koska raakasuklaa. Ei muita perusteluita! Helppo ja hauska valmistaa, ja lopputulos on herrrrkullinen.

CocoVi Raakasuklaan valmistuspaketti

CocoVi Raakasuklaan valmistuspaketista löydät kaiken tarvitsemasi. Laadukkaat raaka-aineet oikeassa suhteessa, muotit sekä tarvitt...
Tarjoushinta 19.90 €
(Suositushinta 24.90 €)

-20%

Ihanata mukavata loppuviikkoa ja viikonloppua. Nähdään lauantaina suksi- ja hiihtotunnelmissa Konalassa ja viettäkää mainiota äitienpäivää sunnuntaina.

Ja kertaalleen lämmin kiitos kaikille keräysprojektissa mukana olleille, tuleville mukanaolijoille, ja heille jotka tsemppaavat ja ovat hengessä mukana.

Mafftavaa viikonloppua kaikille meidän kamuille

Ystävällisliemisin terveisin,
Varuste.netin tyypit