Uutuuksia, ilmoituksia ja alennusmyyntejä.
Kaikkea sitä taas onkin.


Sitähän vaan näin kevään korvilla tiedoittamaan, että jos ette ole jo huomanneet, niin meitin tiloissa on aloittanut sukelluskoulutustoimintansa Sukelluskoulu Aalto. Mikäli kiinnostaa tulla kokeilemaan sukeltamista, sukelluskurssille tai viettämään kesäviikonloppua aurinkoisilla Hangon vesillä, niin nyt ainakin tiiätte mihin tulla/ -soittaa/ -meilata.

Tervetuloa tutustumaan:

> Sukelluskoulu Aallon weppisivut

> Sukelluskoulu Aallon mainiot Feisbuukkisivut

2) Uusi hieno kompressorimme on rantautunut Konalaan ja on täydessä täyttövalmiudessa. Valikoimaan kuuluu paineilma ja nitrox (max 37%)

> Katso tästä tarkemmat tiedot kaasutäytöistä


Itseasiassa meillä on erinomaisen varustemyymälän ja hullunhauskan asinatuntevan henkilökunnan lisäksi myös muutakin toimintaa. Aateltiin valottaa asiaa lähemmin, ja ollaankin laitettu tuonne meilin loppuun tarkemmat kuvaukset siitä, mitä tämän Konalassa sijaitsevan Ruosilankuja 3:sen tasaisen katon alla löytyykään.

Mutta NYT,
arvon varustehamsterit ja muut -fiilistelijät, on aika tutustua siihen, mitä tällä viikolla Tekstiili-Tiina ja muut Ilet ja Jaakot on teille valinneet houkuttimiksi. Melkein voisi luvata varmalla, ettei nuo tuosta voi enää hinnan puolesta alemmaksi mennäkään. Ja jos menee, niin se on sitten meikäläisen vahinko, joka varmaankin näkyy kukkarossa allekirjoittaneen (loppu)tilipäivänä.

Ennen kuin kukaan ehtii huomauttamaan, niin sanonpahan vain, että tämä alla oleva tossu on ainoa tässä viestissä, joka ei ole erityisessä tarjouksessa. Tämä kenkä pääsi tähän mukaan koska, kuten huomaatte, edustaa uusinta uutta, ja me ollaan täällä aivan fiiliksissä tästä!

La Sportiva Genius

La Sportiva Super Uutuus keväälle 2015! Todella miellyttävä jalkaan kun jalkaan. Erittäin hyvä, pehmeä tuntuma. Nauhotuksella erit...
Hinta 159.00 €
(Suositushinta 169.00 €)


> Kaikki nauhalliset kiipeilykenkämme

> Kaikki slipperit

> Kaikki tarranauhalliset kiipeilykenkämme


Ja nyt tähän ALENNUSMYYNTI -aiheeseen:

Limen värisiä Ambit 2:sia nyt - ei millään pahalla hinnoittelijaa kohtaan, mutta aivan naurettavaan hintaan. Mikäs vehje tää nyt sitten olikaan:

• Kevyt ja hyvin istuva ulkomuoto, GPS-toiminnot, sekä erikoisominaisuuksia muun muassa juoksua, ja uintia varten. Tuhansien Suunto Appsien avulla voit lisätä GPS-kelloosi uusia ominaisuuksia!

Suunto Ambit2 S Lime

Suunto Ambit2 S antaa lisäintoa urheiluun. Kevyt ja hyvin istuva ulkomuoto kätkee sisäänsä viimeisintä GPS-teknologiaa sekä erikoi...
Tarjoushinta 239.00 €
(Suositushinta 350.00 €)

-31%

> Kaikki rannetietokoneet urheiluun


Laskukamaa ja sen sellaista
Porukka on varmaan ollut liikaa nyt kevätauringossa, kun hinnoittelukone on suoltanut tuollaisia lukemia. Mutta menkööt nyt, vahinko on jo tapahtunut:

Haglöfs Couloir IV Q Pant

Tarjoushinta 285.00 €
(Suositushinta 469.00 €)

-39%
Haglöfs Couloir IV Pant

Tarjoushinta 285.00 €
(Suositushinta 469.00 €)

-39%
Haglöfs Couloir IV Jacket

Tarjoushinta 329.00 €
(Suositushinta 549.00 €)

-40%
Haglöfs Couloir IV Q Jacket

Tarjoushinta 329.00 €
(Suositushinta 549.00 €)

-40%
Haglöfs Verte II Pant

Vapaalaskuun tarkoitetut housut, joiden selkeässä mallissa yhdistyvät sääolosuhteilta suojaus ja kestävyys kaksikerroksisessa PROO...
Poistohinta 175.00 €
(Suositushinta 289.00 €)

-39%
Haglöfs Verte II Q Pant

Vapaalaskuun tarkoitetut housut, joiden selkeässä mallissa yhdistyvät sääolosuhteilta suojaus ja kestävyys kaksikerroksisen PROOF™...
Poistohinta 175.00 €
(Suositushinta 289.00 €)

-39%
Haglöfs Verte II Jacket

Vapaalaskuun tarkoitettu kuoritakki, jonka selkeässä mallissa yhdistyy sääolosuhteilta suojaus ja kestävyyys kaksikerroksisen PROO...
Poistohinta 209.00 €
(Suositushinta 339.00 €)

-38%
Haglöfs Bivvyack Parka

Tarjoushinta 260.00 €
(Suositushinta 399.00 €)

-34%
Haglöfs Bivvy Q Parka

Tarjoushinta 189.00 €
(Suositushinta 299.00 €)

-36%
RAB Women's Inferno Hoodie

Pyrotec-kuitutäytteinen lämmin mutta kevyt takki esimerkiksi tauoille tai kuoritakin alle. Hihoissa ja hupuissa on käytetty kevyem...
Tarjoushinta 159.00 €
(Suositushinta 199.95 €)

-20%
RAB Inferno Hoodie

Pyrotec-kuitutäytteinen lämmin mutta kevyt takki esimerkiksi tauoille tai kuoritakin alle. Hihoissa ja hupuissa on käytetty kevyem...
Tarjoushinta 159.00 €
(Suositushinta 199.95 €)

-20%

> KAIKKI TARJOUSTUOTTEEMME

> KAIKKI POISTOTUOTTEEMME
Ja sitten hei vielä loppupläjäyksenä nää meidän toiminta-alueiden esittelyt, jotka luvattiin tuolla ihan viestin alussa. Kaikkea sitä onkin, vaikkei uskoisi:

METSÄSTYSKESKUS
Tutustu tarkemmin: metsastyskeskus.fi

Metsästyskeskus on verkkokauppapalvelumme, jonne on kerätty kaikki metsästykseen liittyvät tuotteet - käytännössä kaikki, mitä voit harrastukseesi tarvita. Myymälässämme on myös todella näyttävä metsästysosasto, jonka valikoima on täysin yhtenäinen verkkokaupan kanssa. Toimintaamme kuuluu myös erilaisten esittely- ja erikoistilaisuuksien järjestäminen, joista tiedoitamme erityisesti Metsästyskeskuksen etusivulla.

Samoissa tiloissa toimii Suomen metsästysalan yksi näyttävimpiä esittely- ja palvelutiloja, Premium Hunting Lounge.
PHL, näin ystävien kesken, on kokonaan uudenlainen palvelukonsepti, joka tarjoaa lisäarvoa vaativammallekin metsästyksen harrastajalle.

Kokonaisuuteen liittyy myös vaikuttava myyntinäyttely, jossa yksityiset aseharrastajat ovat asettaneet omia herkkujaan nähtäväksi ja myytäväksi tiloihimme.

Tervetuloa meille - täällä Sinua palvelee metsästysasioissa Kalle, Tony ja Matti.
SUKELLUSKOULU AALTO
Tutustu tarkemmin: sukelluskouluaalto.fi

Sukelluskoulu Aalto on vuonna 2015 perustettu PADI sukelluskeskus, joka toimii Varuste.netin alaisuudessa ja tiloissa Helsingin Konalassa. Tarjoamme PADI -koulutusjärjestelmän mukaista sukellusopetusta aina sukelluskokeiluista Divemaster -tasoon - ja kaikkea siltä väliltä.

Kaikki sukelluskouluttajamme ja oppaamme ovat kokeneita PADI -kouluttajia ja lajin aktiivisia harrastajia omalla vapaa-ajallaan. Meillä kouluttavat ja ohjaavat sukellusammattilaiset tekevät tätä sydämestään ja rakkaudesta lajiin, ja haluamme todella auttaa uuden oppimisessasi ja maksimoida turvallisuutesi, joten tykkäämme pitää sukellusryhmien koot pienenä.

Varustevalikoimamme on erinomaisen laaja, oli sitten suosikkipuuhaasi viileän veden sukellukset Suomessa, tekniikkasukeltaminen, tai värikkäistä koralleista nauttiminen trooppisissa vesissä - tai kaikkea tätä!
Toimintaamme kuuluu sukelluskurssit, kesäkaudella ohjatut päivä- ja viikonloppuretket lähistön vesiin - parin tunnin automatkan päässä Helsingistä löytyy jo kaikenlaista hienoa.

Aallon iloista rytmiryhmää johtaa meillä Tiina, jonka tapaat lähestulkoon joka päivä hääräämästä sukellusosastomme tuntumassa. Tervetuloa!
VIRANOMAISKESKUS
Tutustu tarkemmin: viranomainen.fi

Viranomaiskeskus / Viranomainen.fi on viranomaisvarusteita myyvä suomalainen yritys, jolla on verkkokauppa ja showroom-myymälä Helsingin Konalassa. Palvelemme arkipäivisin klo 09.00-17.00.

Palvelumme tarkoituksena on tarjota viranomaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia korkealaatuiset varusteet saman katon alta. Konalan showroomiimme on viranomaisilla myös mahdollista tulla tutustumaan tuotteisiin ja tekemään ostoksia.

Tuotevalikoimaamme valitaan ainoastaan korkealaatuisia ja hyvämaineisia tuotteita. Heikkolaatuiset tuotteet eivät valikoimissamme kauaa viihdy. Kerromme tuotteiden ominaisuuksista rehellisesti, koska varusteisiin on pystyttävä luottamaan täydellisesti.

Viranomaispuolta meillä luotsaa Jyri & Kari, jotka ovat henkilökohtaisesti tavattavissa arkisin ysistä viiteen.

Reipasta kevään odotusta kaikille, viikonloppu on kaiketi ainakin melkein joka paikassa säältään sellainen, että kannattee harkita ulkona olemista!


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu