Moi

Saatiin pitkällisten ruikutusten jälkeen myyntiin todella päällikkö kalzonet! Oon aivan tulessa! Nää kun reväyttää reenien jälkeen jalkaan, nii on välittömästi selvä, kuka on pukuhuoneen kingi ja todellinen sika. Boksereissa toi ruskee, missä on keltaset noi tereet, on tietty hienoin. Niillä voi ajella koko päivän rennosti ilman värivirheitä niin kaasutellen ku jarrutellenki.

Mähöne Bokserit

Mähöne Brothers was founded in 2010 but we first got the idea of making underwear already in 2002. The road to actual production w...
Hinta 25.00 €Jos noi ruskeekeltaset on liika röyhkeet, nii onneks on Mähösen siniset, Mähösen punaset, Mähöset toiset punaset, ja Mähösen vihreet. Kerää koko sarja ni ei tarvii sit hävetä jos yhet on pyykissä, eikä tarvii käyttää samoja evridei.


Kato kaikki värit »Mähösellä on myös käsittämättömän mahtavat pitkät kalsongit. Ei oo todellista - näistä tulee väkisinki kulttikamaa, kato ny hyvä ihminen mikä kalsari!!! Eikä muuten kalleudet palele - paras lahjaidea ikinä ever!

Mähöne Calgary

This is something we have wanted to manufacture for a long time and now we were finally able to make it. Modern Long Johns are oft...
Hinta 50.00 €
Jos sitte haluaa vähän sivistyneemmät ja melkein yhtä pukuhuoneuskottavat kalsarit, niin meiltä löytyy yhtä ja toista esim. Under Armourilta ja Rip Curlilta.

Kato kaikki kalzonet »


Sitte vaan tilausta välittömästi sisään, ettei pääse tavara loppumaan!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu