KUTSU HIIHTOPÄIVÄÄN LAUANTAINA 7.2.2015
Tervetulot kaikille ihme hiihtäjille ja hiihtomielisille tänne meille Konalaan lauantaina 7.2.2015.

Hiihtopäivänä perehdytään erityisesti sopivien hiihtokamojen valintaan, voiteluun ja huoltoon. Homman nimi on se, että tule kun itsellesi parhaiten sopii, meillä on täällä aisantuntijatiimi melkein koko päivän pyörimässä. Meidän ikioma mustikkakeiton- ja havuntuoksuinen Suksi-Patte on paikalla koko päivän, ja vieraamme Vauhdilta, sekä Exeliltä ovat täällä varmimmin paikalla klo 10:30-15:30. Tervetulot tällä välin, varsinkin jos on sauvoihin- ja voiteluun liittyvää asiaa.

Tulehan katsastamaan parhaat sukset laduille. Proosallisesti meillä sattuu samaan aikaan olemaan hienoinen (ihan älytön) alennusmyynti noiden suksien ja muun hiihtorekvisiitan osalta, joka onkin tähän hiihtopäivään nähden oikein oiva yhteensattuma.

klo 10:30-15:30

• VAUHTI tarjoaa voiteluvinkit ja -opastukset. Asiantuntijapalvelut á la Vauhti-Perttula. Kysy mitä vaan voitelusta, Perttula vastaa asiantuntemuksella ihan mitä vaan. Noita voiteitakin on sorttia monenlaista, joten katsotaan kimpassa oikeat voiteet oikeisiin olosuhteisiin.

• EXEL tarjoaa huoltopalvelut sauvoihin ihan ilimatteeks. Jos joutuu osia vaihtamaan sun muuta, niin sitten tietty osien hinnoilla, mutta ne nyt ei paljoa maksa. Huolto- ja sauvakonsultointipalvelut á la Exel-Itkonen.

EXELin erikoistarjous hiihtopäivään: Exel Spectra XP70 (ovh. 119€) Hiihtopäivähintaan 59€.
Eikä tässäkään vielä kaikki. Kun tuot vanhat Exel -sauvasi vaihdossa (ihan sama missä kunnossa ovat) saat vielä tuosta hinnasta 10€ POIS!

Exel Spectra XP-70

HIIHTOPÄIVÄTARJOUS 7.2.2015Kun tuot vanhat Exel -sauvasi vaihdossa, hyvitämme -10€ jo valmiiksi kreisiedukkaasta Spectrasta! Loist...
VAIN HIIHTOPÄIVÄNÄ
59€

Saat vielä 10€
hyvitystä, kun tuot vanhat
Exelin sauvasi vaihdossa
sh. 119€

Kaikki maastohiihtosauvamme (lajiteltuna tyypeittäin)


Muut ajankohtaiset tarjouksemme:

PERINTEINEN HIIHTO

Voideltavat pertsasukset (merkeittäin)
Nano- ja pitopohjasukset pertsailuun (merkeittäin)
Pertsamonot (merkeittäin)
Kaikki perussauvamme


LUISTELUHIIHTO

Luistelusukset (merkeittäin)
Monot luisteluhiihtoon (merkeittäin)
Siteet luisteluun (sekä NIS, että ruuvattavat)
Kaikki aktiivi- ja kisahiihtosauvat

Vauhdilta saat muutens asiantuntevan opastuksen lisäksi myös aika merkittävän huokealla hinnoilla näitä tarvikkeitakin. Tässä on pieni otanta alla, tuotteiden lopusta pääset tsuumaamaan tarkemmin koko Vauhti -tuotemerkin kunnioitusta herättävään valikoimaan.

Vauhti Luistovoide 60g

Perusluistoja eri keleille ja pohjustusparafiinia.
Tarjoushinta 3.33 €
(Suositushinta 11.90 €)

-72%
Vauhti sininen 0...-10 luisto 90 g

fluorittomien luistovoiteiden oikea ja riittävä käyttö niin huippu-urheilijoiden kuin kuntoilijoiden suksissa on koko luistovoitel...
Tarjoushinta 9.90 €
(Suositushinta 11.90 €)

-16%
Vauhti pikapito plus, keltainen +10…-1 60 ml

helppokäyttöinen ja nopea nestemäinen yleispitovoide murtomaasuksiin. pikapito plus toimii parhaiten lumen ollessa - 1 tai lämpimä...
Hinta 12.90 €

Vauhti anti-ice double function -1…-20 60 ml

luisto ja pito samassa pullossa, miten se on mahdollista? monet muistelevat vieläkin aikaa jolloin hiihdettiin puusuksilla. ilman ...
Hinta 14.90 €
(Suositushinta 19.90 €)

-25%
Vauhti grip powder +5…-20 fluoripitopulveri 20 g

hienon hienoa grafitjauhetta sisältävä korkeafluoripulveri pitovoiteiden pinnoittamiseen. soveltuu käytettäväksi kaikilla kelialue...
Hinta 56.90 €
(Suositushinta 89.00 €)

-36%
Vauhti hfc15 -1…-7 fluorinappi 20 g

hfc 21 ja hfc 15 ovat koostumukseltaan 1:1 vastaaviin fluoripulvereihin verrattuna. hfc 9 on hiukan pehmeämpi kuin hfc 9 fluoripul...
Hinta 79.00 €
(Suositushinta 129.00 €)

-38%
Vauhti hfc21 -6…-20 fluorinappi 20 g

hfc 21 ja hfc 15 ovat koostumukseltaan 1:1 vastaaviin fluoripulvereihin verrattuna. hfc 9 on hiukan pehmeämpi kuin hfc 9 fluoripul...
Hinta 79.00 €
(Suositushinta 129.00 €)

-38%
Vauhti Nylonharja pieni

Hinta 8.90 €

Vauhti Pulveriharja

Hinta 10.60 €

Vauhti Metalliharja pieni

Hinta 26.90 €
(Suositushinta 34.90 €)

-22%
Vauhti Nylon/ messinkiharja

Hinta 27.80 €


Kaikki Vauhti -tuotteemme


SUKELTAJAT JA MUUT VESIPEDOT, OHOIJ.
Kännykkään muistutus: 9.2.2015 klo 13.30 --> Santi -päivä @Varuste.net

Tuotemerkkivalikoimaamme tuli oikein freesi ja ilahduttava uusi uutuus, elikäs tämä Santi. Haluammekin toivottaa kaikki kiinnostuneet erittäin tervetulleeksi myymäläämme maanantaina, 9.2.2015 Santin esittelypäivään.

Joo, joo. Tiedetään. Myös sukeltajat joutuu olemaan arkena töissä, joten ollaan järkätty asia siten, että vastaanottoa on sukellusosastollamme alkaen klo 13.30 jälkeen. Jos on oikein ovela, niin kerkiää livahtamaan niihin aikoihin hommista, tai jos on oikein kuuliainen vedenalaisen luonnon ystävä, niin tänne ehtii mainiosti myös työpäivän jälkeenkin.

Mitä täällä sitten tapahtuu. Ihan ihka oikea Santi-Mies saapuu juhlistamaan matalaa mökkiämme läsnäolollaan, elikäs itseoikeutettu Ruotsissa asuva Brittiläismies, Santin erikoisasiantuntija Jamie Parker.

Sen lisäksi, että meillä on tietty itellämmekin (lähinnä alla luetellut) peruspuvut täällä sukeosastolla näytillä ja kokeiltavana, niin Jamie on luvannut ottaa messiin mukaan joitain spesiaaliherkkuja ja erikoiskokoja. Lisäksi hän on luvannut ottaa jengistä mittoja, niin katsotaan niiden perusteella parhaimman kokoinen puku Santin erinomaismainiosta kokovalikoimasta. Ja jos ei valmiskoot miellytä, niin voidaan vähän suunnitella pohjaa mittatilauspuvulle. Miltäs kuulostaa? Varmaan ihan hyvälle, jos tykkää. Ja emme kyllä näe mitään syytä, miksi ei-tykätä.

Jamien lisäksi tietenkin myös me Varustenettiläisetkin ollaan täällä teitä morjenstamassa, että sekin on tietenkin ihan kiva lisä. Tervetuloa vaan kaikille, tapaamisiin tämän tilaisuuden puitteissa maanantaina, 9.2.2015 klo 13.30 -->

Santi E.Lite

Hinta 1899.00 €

Santi E.Motion

Hinta 1682.00 €

Santi Ladies First

Hinta 1682.00 €


Tuleeko mm. tällä leveyspiirillä sukeltaessa kylmä? Ei muuten tule enää, kun pakkaa tällaiset kuivarin alle. Makioita mannoja, sanon ma.

Santi Extreme BZ 400

Hinta 319.00 €

Santi Flex 190

Hinta 295.00 €

Santi Ladies First Undersuit

Hinta 319.00 €

Santi Heated Gloves

Hinta 179.00 €

Santi Heating System Warming Vest

Hinta 239.00 €

Santi Thinsulate Socks

Hinta 39.00 €Kaikki Santi -tuotteemme

Oli taas paljon asiaa, muttakun. Nyt vaan oli niin paljon tärkeää puhuttavaa. Oli sitten kiinnostuksen kohteesi maan päällä laduilla tai pinnan alla vedessä, niin nyt olisi spektaakkelia kerrakseen. Ei muuta kun lämpimästi tervetuloa meille tänne Konalaan - oli lajisi sitten mikä tahansa. Kukin tekee mitä tykkää. Pääasia, että tekee. Mukavaa viikon jatkoa ja tapaamisiin lauantaina tai maanantaina - tai kumpanakin.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin sukeltavat ihme-hiihtäjät.