Tästä pikalinkit tarjoustuotteisiin:

Kaikki tuotepakettimme perinteiseen hiihtoon

Voideltavat petrasukset (merkeittäin)

Nano- ja pitopohjasukset pertsailuun (merkeittäin)

Pertsamonot (merkeittäin)

Kaikki perussauvamme

Kaikki tuotepakettimme luisteluhiihtoon

Luistelusukset (merkeittäin)

Monot luisteluhiihtoon (merkeittäin)

Siteet luisteluun (sekä NIS, että ruuvattavat)

Kaikki aktiivi- ja kisahiihtosauvat


Havuja p****les

Talvitouhut alkaa olemaan ihan ylimmillään, koska näyttää vahvasti siltä, että talvi on tullut nyt koko maahan. Jonnekin enempi, ja jonnekin vähempi, mutta kyllähän tätä voi jo siksi neljänneksi vuodenajaksi kutsua.

Ennen kuin mennään sen pidemmälle näissä läpändeeroksissa, niin merkatkaahan kaikki hiihtomieliset jo nyt kalentereihinne, että Lauantaina, 7.2. meillä vietetään täällä Konalassa hiihtopäivää. Se meinaa sitä, että on saman katon alla kaikenmaailman osaajaa, niin suksivalmistajien edustajia, kuin voitelupuolen erikoisseppiä.

Voitelusta muuten puheen ollen - jos tarvitsette suksiin voitelua / huoltoa tai muuta, vaikkapa suksiin tietynlaista kisavoitelua, niin tänne vaan. Meidän Suksi-Patte osaa laittaa sellaiset mömmöt lankkujen pohjaan, että jo luistaa. Myös asiantuntevaa opastusta ja ohjeistusta voiteiden valinnassa tee-se-itse -voitelijalle, jos sellaista jelppiä kaipaa.

Alle koottuna hyviä diilejä suksipaketeistamme. Tutustu ihmeessä myös muuhun valikoimaamme, suksia, siteitä ja monoja saa irtona jos jonkinlaista, joista saa räknättyä ihan varmasti täydellisen paketin kaiken maailman ihme hiihtäjille.

Tässä alla nyt tosiaan suosituimpia suksiamme ja hartaudella niiden ympärille rakennettuja paketteja. Ensimmäisenä pertsan ystäville:

Madshus Zero-hiihtopaketti

PAKETTIHINTA 199.00 €

Salomon XC Pertsahiihtopaketti miehille

PAKETTIHINTA 299.00 €

Salomon XC Pertsahiihtopaketti naisille

PAKETTIHINTA 299.00 €

Fischer Pertsahiihtopaketti miehille

PAKETTIHINTA 329.00 €

Fischer Pertsahiihtopaketti naisille

PAKETTIHINTA 329.00 €

Rex Altus

Sauva-uutuus, jonka hiilikuitupitoisuus on 30 %. Erittäin jämäkkä sauva pääasiassa perinteiselle tyylille. Tyylikkään näköinen ja ...
Tarjoushinta 39.00 €
(Suositushinta 49.00 €)

-20%
One Way Diamond 740

Laadukkaat perussauvat40% hiilikuituputki EVA-kädensija Tukeva hihna
Hinta 39.00 €
(Suositushinta 69.90 €)

-44%

Kaikki tuotepakettimme perinteiseen hiihtoon

Voideltavat petrasukset (merkeittäin)

Nano- ja pitopohjasukset pertsailuun (merkeittäin)

Pertsamonot (merkeittäin)

Kaikki perussauvamme


Vauhdikkaille luistelukiitureille löytyy yhtälailla samalla idealla rakennettuja paketteja kuin myös irtona nuita kamppeita.

Salomon XC Luisteluhiihtopaketti miehille

PAKETTIHINTA 299.00 €

Salomon XC Luisteluhiihtopaketti naisille

PAKETTIHINTA 299.00 €

Vauhti Master 100 % Carbon

100 % vapaamittainen hiilikuitusauva kilpahiihtoon tai hiihtolenkille.Huom vapaamittaisessa sauvassa kahavat ovat irti, jotta sauv...
Tarjoushinta 99.00 €
(Suositushinta 199.00 €)

-50%
One Way Diamond Storm 10 Max Extra Hot

Tarjoushinta 129.00 €

-18%

Kaikki tuotepakettimme luisteluhiihtoon

Luistelusukset (merkeittäin)

Monot luiteluhiihtoon (merkeittäin)

Siteet luisteluun (sekä NIS, että ruuvattavat)

Kaikki aktiivi- ja kisahiihtosauvat


JUNNUILLE.
Nuorena se on vitsa väännettävä, ja mikä olisi parempi alku nuorelle hiihtosankarin alulle, kuin laadukkaat, omalle koolle räätälöidyt harrastusvälineet.

Madshus Supergrip Junior suksipaketti

Tarjoushinta 139.00 €
(Suositushinta 199.00 €)

-30%
Peltonen Lasten Nanogrip Tiger-suksipaketti

Tarjoushinta 159.00 €
(Suositushinta 195.00 €)

-18%
Rex Tiger

Kilpahiihtosauva junioreille. Sama tyylikäs ulkonäkö kuin maailman huippujen käyttämässä Wizard-sauvassa. Pituudet: 110-140/5cm...
Tarjoushinta 29.90 €
(Suositushinta 49.00 €)

-38%
One Way Premio Junior

Junioreiden hiihtosauva - 30% hiilikuitusauva  - Korkkikahva  - Ergonomisesti muotoiltu hihna 
Tarjoushinta 39.00 €
(Suositushinta 59.90 €)

-34%

Kaikki pertsahiihtopakettimme (myös lasten ja nuorten)

Kaikki lasten ja nuorten sauvat


Ihan toisenlaisiin luisteluhommiin on sitten nämä ihka oikeat luistimet. Kahdentyyppistä on meillä valikoimissa, tuollaista mallia, jossa on siteet valmiina (käytetään oman, tukevan kengän kanssa. Esim. vaelluskenkä on varsin passeli). Tuo Lundhagsin Fleet sopii erinomaishienosti henkilöille, jotka tykkää retkeillä luistelun merkeissä, eli välillä voi ottaa luistimet jalasta ja käppäillä saaressa ja paistaa makkaraa.

Kyllä noilla retkiluistinkiskoillakin pystyy retkeilemään, ei siinä mitään. Silloin vaan käppäilyt täytyy hoitaa monoilla tai repussa olevilla vaihtokengillä. Nämä sopii erityisesti sellaisille tyypeille, jotka tykkää käydä heittämässä lenkkiä luistellen ja reippaillen, eikä niinkään lämmin kaakao mielessä.

Lundhags Fleet

Koko perheen retkiluistimet, joita voi käyttää tukevavartisella kengällä. Siteet on helppo avata ja sulkea, vaikka hanskat kädessä...
Tarjoushinta 99.90 €
(Suositushinta 150.00 €)

-33%
Lundhags T-Skate

Retkiluistinkiskot. T-Skate luistimissa on 28m kääntösäde riippumatta jään lämpötilasta. Valmistettu Ruotsissa kierrätysmateriaale...
Tarjoushinta 94.90 €
(Suositushinta 130.00 €)

-26%

Kaikki Kaikki retkiluistimet (sekä siteellä, että kiskomallit)


Tässä olisi tuohon ylläolevaan Lundhagsin T-Skateen varsin passeli side. (tämän kanssa paras vaihtoehto olisi NNN-BC -monot, esim Nämä Lundhagsin monot: Lundhags Tour Skate Boot NNN BC


Rottefella BC NNN-BC Manual

Hinta 65.00 €


Tässä muutama esimerkki siteistä, joita voit käyttää omien luisteluhiihtomonojen kanssa, jotka passaavat hyvin retkiluistimiinkin:

Fischer R3 Skate Black (49€)

Salomon XC SNS Pilot Equipe Skate (59€)


TURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA.
Mikään harrastus ei ole niin hasukaa, että pitäisi ottaa aivan tarpeettomia riskejä. Jäillä liikkuminen on mukavata hommaa, ja on muutamiakin juttuja, joilla parantaa omia selvitymismahdollisuuksia, mikäli kylmä kylpy kutsuu.

1) Jäänaskalit. Ehdoton vähimmäisvaatimus kun lähtee minne vaan jäille kikkailemaan. Jos jään alla on edes nilkkaan asti vettä, niin naskalit mukaan. Ainoa paikka, jonne allekirjoittanut ei naskaleita mukaan ota, on lähimmän urheilupuiston luistinrata, sekä jäähalli.

2) Kuivapuku/ kuiva välipuku. Se on niin, että kylmyys ja kastuminen on jäillä liikkuvien vihulainen numero yksi. Toki pilkkihaalari suojaa kylmältä, mutta veden varaan joutuessa saattaa muodostua ylivoimaiseksi taakaksi kastuessaan. Ehdottoman nerokas keksintö on tämä Ursuitin kuiva välipuku. MPS on tosi kevyt, kerraston/ välivaatetuksen päälle puettava asu, jonka päälle voi ladata sitten kuorta tai toppaa.

Tämä nimenomainen kuiva välipuku on sen verran kevyt, että voi ihan tehdä reipastakin luistelu- / hiihtolenkkiä se päällä. Eihän se nyt mikään urheilukerrasto ole, mutta jos ottaa huomioon sen seikan, että se saattaa pelastaa hengen veteen pudotessa, niin ylimääräinen hiki on sen väärtti ihan heittämällä.

Pilkkimiseen ja muuhun käkkimiseen/ moottorikelkalla ajoon voimme suositella järeämpiä pelastuspukuja, jonka alle voi sitten latoa riittävän määrän vaatteita tai toppahaalarin.

Twin -naskalit

Välttämätön varuste jäällä liikuttaessa. - helppo käyttää - kestävä - kelluva - CE-hyväksytty
Hinta 14.90 €

Ursuit MPS 5113 -lasten kuiva välipuku

Lapsille tarkoitettu täysin vettä pitävä ja hengittävä Gore-Tex -kalvolla varustettu kuiva välipuku esim. haalarin tai muun lasten...
Hinta 382.00 €
(Suositushinta 450.00 €)

-15%
Ursuit MPS 5113 -kuiva välipuku

Ursuit MPS Multi Purpose Suit (5113) on erittäin kevyt uloimman vaatekerroksen alle puettava kuivapuku. Hengittävän Gore-Tex®-kank...
Hinta 495.00 €
(Suositushinta 600.00 €)

-17%

Kaikki pelastuspukumme

Nostetta tuottava aluspuku

Ursuitin muut aluspuvut


Lämpöä & tyyliä.
Aclima tekee valtavan tyylikkäitä merinovillaisia / -sekoitteisia releitä. Tuossa meillä on muuten yksi suosituimmista malleista erityisessä tarjouksessakin. Merinovilla on lämmin materiaali, joka toimii myös kostuessaankin. Lisäksi se on tosi niin, että käyttökerran jälkeen monesti riittää pelkkä tuuletus, ja vaate on taas kohtuullisen raikas. Ainaskin, jos meidän Henkkaa on uskominen, niin näitä ei tarvitsisi pestä ollenkaan, mutta jätettäköön se pesusykli jokaisen oman harkinnan varaan nyt kuitenniin.

Aclima WarmWool Hoodsweater Men

Miesten Warmwool-huppari, jonka design on palkittu Scandinavian Outdoor Awardilla. Kiinteää huppua voi käyttää myös kaulurina. Toi...
Tarjoushinta 79.90 €
(Suositushinta 99.95 €)

-20%
Aclima Woolnet Neck Gaiter

WoolNet Neck Gaiter kauluri on kevyttä ja miellyttävää 120g merinovillaa. Paino 55g.  Materiaali:  91% Pehmeää 120g merinovillaa 7...
Hinta 39.00 €

Aclima Hotwool Jacket Miesten

Miesten mukava ja lämmin merinovilla-frotee takki. 2 vetoketjullista taskua. Saumat on ommeltu niin, etteivät ne paina eikä hierrä...
Hinta 129.00 €
(Suositushinta 134.95 €)

Miesten villapaidat

Naisten villapaidat

Aluspaita ja -housupaketit

Kaikki meidän kaulurit


No mutta sellasta. Ahkeraa lykkimistä laduilla ja poluilla, viisaasti jäillä ja niin edelleen. Viikonloppuna on aika päällikkötason ulkoilukelit, joten sinne vaan, ovesta ulos ja puuhaamaan.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu