Juhlien loppuhuipennus

Jo on ollut melkomoiset kemut koko viikon, kiitos hyvästä fiiliksestä ja tunnelmasta teille kaikille, jotka olette jaksaneet tulla meitä Konalaan ilahduttamaan - unohtamatta kaikkia teitä nettityyppejä, jotka on osallistuneet kekkeröintiin valokaapeleita pitkin. Hauskaa on ollut, mutta jatketaan silti.

LAUANTAINA Vietetään jo legendaarista kulttimainetta nauttivaa Oakley -päivää. Erona tänä vuonna on se, että O -päivä on nyt ensimmäistä kertaa näin talvikaudella, ja se tarkoittaa mm. sitä, että päivän aikana keskitytään paljon laskulaseihin unohtamatta tietenkään arskoja ja viimeisen päälle makiata vaatetusta.

Oakley -päivän ohjelmasta sen verran vielä, että koko päivä on täynnä tarjouksia - paljastettakoon nyt jo, että kaikki Oakley -tuotteemme ovat myynnissä lauantaina ja VAIN lauantaina klo 10.00-18.00 20% alennuksella. Luitte oikein.
20% edukkaammin.

Ne, jotka ovat olleet joskus aikaisemmin tietää, että kun koko Skandinavian kovimmat Oakley -hemmot päästetään samojen neliömetrien sisään tulos on jotain mykistävän, hämmentävän ja ilahduttavan välimaastossa. Eli ihan hyvä siitä tulee. Täällä on tosiaan tuotedemoja ja mahdollisesti pikkuylläreitä, lisäksi vaatetta todella spesiaalein hinnoin.

Kiinnostuneille tiedoksi, että lauantaina järjestetään myös tiloissamme Oakley -aiheinen seminaari-/ fiilistelytilaisuus, jonka vetää ihka elävänä elikäs livenä, suoraan naapurimaastamme ruotsista Jesper N. & Jesper T. Tilaisuuteen on rajallinen määrä paikkoja, joten toivomme sitovia ilmoittautumisia osoitteeseen info@varuste.net. Tapahtuma alkaa klo 13.00, päättyen klo 14.00 ja esityskieli on englanti. Otsikoikaa ystävällisesti meilinne jotenkin että "Ilmoittautuminen" tai jotain.

Voitte aloittaa jo vähän fiilistelyä täältä:
TÄNÄÄN, eli perjantaina 28.11. Täällä myymälässä vietetään jumppa, treenaus ja voimailu -aiheista juhlapäivää. Siihen oleellisesti liittyen kaikki lisäravinteet ja muut superruuat -20%. mm. Fast, CocoVi, North Force, Power Bar, Health Force/ Warrior Food jne. Klikkaa alta ja ihmettele Kaikki tarjoukset alkavat klo 09.00:
Under Armour on tunnettu siitä, että ne tekee todella istuvia, mukavia ja hyvännäkösiä treenikudelmia. Kaikki meidän valikoimassa olevat Under Armourin urheiluvermeet nyt myöskin -20%. Tarjous ei tosiaan koske taktisia viranomaispuolen UA:n kamppeita näin selventääksemme vielä.
Luotettava treenikaveri Todella viileä kosketusnäytöllinen GPS-urheilukello josta eivät ominaisuudet lopu ihan heti kesken.

Forerunner 610 näyttää tarkat tiedot esimerkiksi matkasta, tahdista, GPS-sijainnista, sykkeestä ja kaloreista. Lisäksi se voi ohjata sinut takaisin juoksureittisi lähtöpisteeseen. Löydät vieraassakin harjoittelupaikassa aina takaisin.
Garmin Forerunner 610 + sykevyö

Todella viileä kosketusnäytöllinen GPS-urheilukello josta eivät ominaisuudet lopu ihan heti kesken. Forerunner 610 näyttää tark...
TARJOUS 249.00 €
(Suositushinta 329.00 €)

-24%


Mitä kaikkea treenikamaa ja harjoittelua tukevaa tarvikkeistoa täältä sitten löytyykään. Nyt yleisesti tiedoksi, että kaikki tällainenaiheeseen liittyvä varastossamme oleva rekvisiitta on nyt perjantain tarjouksessa, tässä alla vain muutamia esimärkkejä & poimintoja.

Compactfit Basic Speedrope

Muovikahvainen ja kevytrunkoinen CompactFit Speed rope-hyppynaru takaa entistä nopeamman ja tehokkaamman harjoittelun.
TARJOUS 11.92 €
14.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00

KAIKKI HYPPYNARUMME

Joogamattoja, jumppamattoja, alusmattoa...

66fit NBR Exercise Mat With Carry Bag - 1cm x 60cm x 181cm - Blue

TARJOUS 19.92 €
24.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00

JOOGA- JA JUMPPAMATTOMME

Eri kokoisia jumppapalloja jumppailuun ja muuhun hupailuun ja sitten on kanssa tosiaan näitä tosi painavia kuntopalloja, jotka on tarkoitettu ihan voimailemiseen.

Compactfit Kuntopallo

Laadukas ja kestävä kuntopallo keskivartalo- ja heittoharjoitteluun. Pitävä pinnoite tekee harjoittelusta turvallista ja tehokasta...
TARJOUS 23.20 €
28.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00
66fit Gym Ball 45cm with Pump & DVD

TARJOUS 21.52 €
26.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00

JUMPPA- JA KUNTOPALLOT

Noi Compactfitin kahvakuulat on nimenomaan NE originellit, virallisiin kisoihin kelpaavat kuukelit. Saa niillä jumpata ihan tavallisetkin ihmiset. Allekirjoittaaneella toimivat hienoina ovistoppareina, tosin joskus iskee aina ryhdistys ja niitä heiluttelee & nostelee niin että tulee hiki ja lihakset kasvaa - hyvin nimellisesti vain.

Compactfit Kahvakuula Russian 8 kg

Original Russian-kahvakuula on valmistettu kokonaan teräksestä. Alkuperäinen venäläinen kisakuula, joka on valmistettu virallisten...
TARJOUS 47.20 €
59.00
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00

KAIKKI KAHVAKUULAT

Ja tässä sitten kaikenlaista muuta mukavaa ja hyödyllistä:

Iron Gym Extreme -leuanvetotanko

IRON GYM XTREME™ on monikäyttöinen treenaustanko, jolla voit vetää leukaa useilla eri otteilla, sekä tehdä vatsalihas-, käsivarsi-...
TARJOUS 39.92 €
49.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00
PowerBall 250 Hz Classic Blue

Haluatko kuntosalin taskuusi? PowerBall voimistaa käden ja ranteen lihaksia. Pyörittämällä voimapalloa synnytät jopa 15 kg:n vast...
TARJOUS 12.80 €
16.00
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00
66fit Duplex Foam Roller 15cm x 30cm & DVD

50% Smooth 50% Ribbed Foam Rolleri Kaksi erilaista rolleripintaa antaa sinulle mahdollisuuden valita rollerin kovuus lihaskolotuks...
TARJOUS 19.92 €
24.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00
66fit Wobble Balance Board & DVD - muovi - 36cm

36 cm tasapainolauta, joka sopii hyvin myös vasta-alkajalle. Eli tämä on siis ns. helpompi malli tasapainoitella. Mukana englanni...
TARJOUS 15.92 €
19.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00
66fit Akillesjänteen ja pohkeen venyttäjä

TARJOUS 27.12 €
33.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00
Strength Wraps Rannetuki

Ehkäpä markkinoiden paras rannetuki.
TARJOUS 23.92 €
29.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00
Compactfit Compact Pro Vastuskumi

Vastuskumi sopii erinomaisesti voimanostoon, kahvakuulaharjoitteluun, oman kehon painolla harjoitteluun ja kuntoutukseen. Muuttaa ...
TARJOUS 12.72 €
15.90
-20%
Tarjous alkaa klo 09.00
Tsekkailkeepas meidän pyöriä ja pyörävalikoimaa. Noita on vielä jonkin verran, eli jos todella pätevää maastomankelia halajat, niin täältä pesee: PYÖRÄT

Pyörällä pärräilijän on syytä pukea prameaa ja käytännöllistä ylle, ja siihen sopii mitä mainioimmin Malojan tai/ja Royal Racingin äärettömän professionaalit pyöräilyvaatteet:
Vielä viimeiseksi haluamme mainostaa (maasto)juoksulenkkaripoistojamme:
LASTEN MAASTOJUOKSULENKKARIT (poisto)

MIESTEN MAASTOJUOKSULENKKARIT (poisto)

MIESTEN & NAISTEN YLIPRONAATIOTUETUT MAASTOJUOKSULENKKARIT (poisto)

JA muistuttaa siitä, että kaikki Haglöfs -tuotteemme ovat tarjouksessa vielä loppuviikon (vaatteet ja retkeilyvarusteet)

Parhainta loppuviikkoa - tässä on vielä tämä päivä ja hurjempana vielä tuo lauantai aikaa hillua ja juhlistaa syntymäpäiviä. Levätään ensi viikolla sitten, nyt mennään täysii.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin Juhlakomitea