Synttärihulinoista hyvää huomenta.

Kekkerit on kerenneet jo kohta puoleen väliin, ja vielä riittää hauskaa kivaa kaikille. Tämän viestin lopussa on muuten muistukkeeksi koko loppuviikon ohjelma (joka päivittyy ajankohtaiseksi aina sivuillemme joka tapahtumapäivän aamuna)

Tänään saamme nauttia vesilläliikkumiseen liittyen tavaroiden kuivana pysymisestä, turvallisesti vesilläolosta (pelastusliivit!), sekä tietenkin ah niin ihanasta ajanvietteestä, elikäs kalastuksesta.

Erikoisvieraamme Ortliebiin liittyen nähdään tänään Klaus Vanamo, Pohjois-Maailman kovin Ortlieb -tietäjä, tavaroiden kuivanapidon superguru ja funktionaalisten kuivasäkkien, -kassien, -pussien ynnä muiden välttämättömyystarvikkeiden sanansaattaja. Tulkaa sanomaan Klasulle Moi!

Kaikki alennusprossat on tosiaan laskettu tuotteiden suositushinnoistaPelastusliivit nyt täytyy kaikilla olla, ja jos sellaiset tarvitset/ edelliset tarvitsevat päivitystä, niin nyt on oiva hetki hankkia uuvvet. Tarjous koskee lasten ja aikuisten peruspellareita, paukkuliivejä ja erilaisia kelluntaliivejä erilaisiin vesilajeihin. HUOM: tarjous ei koske valitettavasti Hokka -tuotemerkin liivejä. Muita kyllä.

PAUKKULIIVIT -20%

KELLUNTALIIVIT -20%


Tämä nyt on jo niin yksiselitteinen tarjous, että eihän tätä tarvitse enää niinkään avata. Kaikki vieheet ovat miinus kakskytä pinnaa. Mites siihen sanomaan. Vaikeinta tulee varmaan olemaan mieleisten houkuttimien valinta tuosta runsaudenpaljoudesta.
Kaikkien rakastamat Änkkärit. On onkea, pakkia, viehettä ja muuta. Kaikki Vihaiset Linnut, jotka kalakamoissa seikkailevat vain ja ainoastaan tänään -20%. Kvaak.
JIGImiehille ja -naisille
Tiukka tarjous kymmenelle (10) ensimmäiselle innokkaalle jigaajalle.

Savagear Vertical XLNT 6'0"/180cm 10-30g

Täydennys erittäin suosittuun XLNT vapasarjaan! Tämän vertikaalijigivavan tunnokas High Modulus Carbon -hiilikuituaihio on valmist...
SYNTTÄRITARJOUS 49 €
(sh. 119€)
-59%


Kovimmat kalakuvat talteen
Toimitusmyyntinä koko tämän viikon. Homma menee niin, että nyt on ainutlaatuiseen hintaan tarjolla Olympuksen Tough TG-3. Tilaa nyt, toimitamme (tai saa tulla hakemaan myymälästämme) jahka saapuvat.

TG-3 on vesitiivis 15 metriin saakka, ja voi pojat, se on totta niin. Kostoksi männä kesänä kokeiltiin kun ei uskottu, ja otettiin sukelluskaimoinemme pinnan alle 15 metriin. Toimi kuin unelma siellä syvyydessäkin. Tämä myyntipuhe sillä vaan, että eipä paljoa roiskeet haittaa, kun kuvailette siellä veneessä aaltojen pärskiessä. Oiva peli. Hyvät kuvat.

Olympus Tough TG-3

SYNTTÄRITARJOUS 299 €
TOIMITUSMYYNTINÄ
norm. 449€
-33%


Ainutlaatuinen Gamma -monofiilisiima - runsaasti eri vahvuuksia. Molekyylien muuntaminen on olennainen osa Gamman nanoteknologiaa, jota käytetään kehitettäessä materiaalin kestävyyttä. Näin saadaan paljon paremmat ominaisuudet verrattuna käsittelemättömään siimaan: Parempi kulutuskestävyys, notkeampi, parempi vetolujuus, parempi iskunkestävyys, vähäisempi muisti.

Gamma

Gamman ainutlaatuinen valmistusteknologia muuntaa materiaalin rakennetta molekyylitasolla. Molekyylien muuntaminen on olennainen o...
SYNTTÄRITARJOUS 5,90 €

norm. 13.90
-58%


Jännitystä elämään. Minkä vieheen Kala-Janne arpoo Sinulle tänään?

Rapala Testivoittaja -uistinlajitelma

Malleja: Magnum, Shad Rap, Husky Jerk, Minnow Spoon, Jointed Shad Rap, Balsa Extreme, Clackin' Minnow, Deep Tail Dancer, Jointed, ...
TARJOUS 7 €


-21%


Ihanaa itselle tai kaverille. (psst.. joulu tulee, tässähän olisi oiva vink-vink.)
Perhonsidontasetti sisältää kaiken tarvittavan, että alkuun pääsee.

Eumer Spintube-Rakennussarja (Hauki)

Kunniaa ja mainetta niittäneiden Spintubejen rakennussarja, joka sisältää kaiken tarpeellisen omien ottivärin luomiseen. Sisält...
Hinta 79.00 €

Perhonsidontasetti Supreme

Setti sisältää- Sidontapenkin- Koukkuja - Työkalut - Langat ja kierteet - Lakan - Kani Zonkereita - Peurankarvaa - Marabouta ...
Hinta 85.00 €


Muistukkeena viikon jakuvat tarjoukset:
KAIKKI Haglöfsin vaatteet -30%

KAIKKI Haglöfsin varusteet (reput, kengät, makuupussit, kassit, kengät...) -30%

KAIKKI Asenne -kamppeet

KAIKKI Buff -tuotteet -20%

KAIKKI Stance -tuotteet -20%

POISTOTUOTTEET Elävät aktiivista elämää koko viikon.
Paljon vaatetta sun muuta ihan oikeasti uloskantohintaan.

UUSIMMAT poistohintaiset tuotteet
KAIKKI poistohintaiset tuotteetTORSTAI 27.11. | Kiipeily | sisäkiipeilyä, ulkokiipeilyä...
• Valjaita, köysiä, otteita jne. erikoishinnoin. Myös kiipeilyvaatteita!
• Erikoisvieraana Adventure Partnersilta Hanna, jolla on aikas hyvää jääkiipeilykokeilutarjousta!

PERJANTAI 28.11. | Sportti & Fitness | voimailu, lisäravinteet, kehonhuolto, sisätreenaus
• Kaikki lisäravinteet ja superfoodit -20%
• Kaikki muu jumppakama (kuminauhat, voimailu/ kehonhuolto) -20%
• Pyöräilykamaa ihan naurettavaan hintaan. Tule hakemaan pyörä & pyöräilyvaatteet itsellesi hyvällä diilillä.

LAUANTAI 29.11. | OAKLEY -PÄIVÄ!
Tarjouksia, pöhinää, uutuuksia, esittelyjä, erikoisvieraita... Justiinsa on niin härö ja rento meininki kuin vaan voi kuvitella, kun päästään säätämään yhdessä Oakleyn erikoisjeevesten kanssa! Erityisesti päivän aiheena laskulasit, mutta edelleen nähtävillä, sovitettavissa ja shoppailtavissa yksi pohjoismaiden parhaista (ellei jopa Pohjois-Euroopan) aurinkolasi ja -linssivalikoima.


Tänne vaan sankoin joukoin meille kylään - joko myymälään henkilökohtaisesti tai inttervepin ihmeelliseen maailmaan. Hiiohoi!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin Juhlakomitea