VARUSTE.NET ENSI VIIKOLLA 10 VUOTTA

Tervetulot kaikki sankoin joukoin meille etenkin ensi viikolla (24.11.-29.11.). Ollaan tosiaan oltu olemassa jo kymmenen vuotta, ja meinaamme juhlistaa sitä koko ensi viikon. Hulinat alkavat maanantaina ja päättyvät lauantaina, kuten kunnon kinkereiden kuuluukin.

Tarkemmat tarjoukset julkaistaan ensi viikolla meidän sivuilla, parissa asiakasviestissä, ja tietty noissa sosiaalisissa meedioissa. Jos et jo seuraa meitä Feisbuukissa, Tvitterissä tai Instagrammissa, niin nyt olisi ainakin yksi hyvähkö syy seurailla.

Jokaiselle synttärijuhlapäivälle on oma väljä teemansa, johon on niputettu kaikenlaista aiheeseen liittyvää tarjousta/ erikoisvierasta:

MAANANTAI 24.11. | Vesiurheilu
Triathlon / uinti, surffaus, sukellus

TIISTAI 25.11. | Metsästys & Erä
Metsästys, retkeily, vaellus, ulkoilu/ matkustelu

KESKIVIIKKO 26.11. | Kalastus, vesilläliikkuminen
perhokalastus, virvelöinti, jigaus, veneily, vesilläliikkuminen yleensä

TORSTAI 27.11. | Kiipeily
sisäkiipeilyä, ulkokiipeilyä...

PERJANTAI 28.11. | Sportti & Fitness
voimailu, lisäravinteet, kehonhuolto, sisätreenaus

LAUANTAI 29.11. | OAKLEY -PÄIVÄ!
Tarjouksia, pöhinää, uutuuksia, esittelyjä, erikoisvieraita... Justiinsa on niin härö ja rento meininki kuin vaan voi kuvitella, kun päästään säätämään yhdessä Oakleyn erikoisjeevesten kanssa! Erityisesti päivän aiheena laskulasit, mutta edelleen nähtävillä, sovitettavissa ja shoppailtavissa yksi pohjoismaiden parhaista (ellei jopa Pohjois-Euroopan) aurinkolasi ja -linssivalikoima.

Tervetuloa vaan kaikki sankoin joukoin juhlimaan olemassaolomme kymmenvuotista merkittävää erikoisviikkoa. Myymälässä nyt tietenkin on fyysisemmät juhlat, mutta juhlahumuun voit toki osallistua ensi viikolla meitin verkkokaupassakin.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin juhlakomitea

Fjällräven Polar
on 300km pitkä talviseikkailu arktisella tundralla. Kuka tahansa, mistä taustasta vain, voi hakea mukaan Polarille. Tarvitset vain oikean opastuksen ja oikean varustuksen. Mukaan voi hakea tekemällä hakuvideon ja kertomalla, miksi olisi hyvä valinta mukaan. Eniten ääniä sivustolla saaneet valitaan mukaan ja lisäksi Fjällrävenin raati valitsee omat suosikkinsa.

Fjällräven Polarin haku on 18.11-12.12.2014
Itse tapahtuma on 6.-11.4.2015

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMISEEN ja Fjällräven Polarin sivuille.