Jaha, kaunista torstaita taas pitkästä aikaa.

Lomilta on taas palattu, ja juttu luistaa suurin piirtein samaan malliin kun aina ennenkin. Allekirjoittaneella oli ilo lomailla Lapin tunnelmissa koko viime viikko, ja täytyy sanoa, että paikoin meinasi tulla vähän vilu, koska ulkona oli kylmä.

Allaolevan kaltaisista härpättimistä olisi siellä jänkhän viimassa ollut ihan iloakin. Jos olet kokeillut näitä, ja oikein niihin mieltynyt, niin rakentavasti kehoitamme hamstraamaan riittävästi koko syksyn ja talven tarpeiksi. Nämä meinaan loppuu joskus aina kesken justiinsa silloin kun niille olisi kovin tarve. Nyt näitä on viittävaille mielinmäärin varastossa - toistaiseksi.

Nevercold Kehonlämmitin

Heti käyttövalmis kertakäyttöinen Kehonlämmitin kaikkeen ulkoiluun kuten lasketteluun, hiihtoon, moottorikelkkailuun, lumilautailu...
Hinta 2.50 ¤

Nevercold Varpaanlämmitin

Heti käyttövalmis kertakäyttöinen varpaanlämmitin kaikkeen ulkoiluun kuten lasketteluun, hiihtoon, moottorikelkkailuun, lumilautai...
Hinta 2.50 ¤

Nevercold Kädenlämmitin

Heti käyttövalmis kertakäyttöinen kädenlämmitin kaikkeen ulkoiluun kuten lasketteluun, hiihtoon, moottorikelkkailuun, lumilautailu...
Hinta 2.50 ¤NO NYT.
Kaikkihan nyt tietää, että Buff tekee erikoisen hyviä monikäyttöhuiveja ynnämuuta mukavuutta lisäävää tarviketta pään lähettyville.

Nyt ollaan todella päästy ns. "disainin" multihuipentumaan, jossa pään voi suojata laadukkaasti samalla Hämismieheksi naamioituneena. Ei paremmasta väliä.

Tätä kyseistä markkinoidaan junnukokona, mutta toimiston testiryhmä on kukin todennut, että menee myös aikuiseen päähän. Paljon hupia.

Buff Superheroes Junior Balaclava

Juniorikoko. Sopii tosin hyvin myös aikuiseen päähän. Testattu on.
Hinta 26.90 ¤
(Suositushinta 33.90 ¤)

-20%


Meijän kaverit, eli noi Adventurepartnerssit järjestää syksyn kovimman kiipeilyaiheisen kokoontumisen tänne Helsinkiin. Lukekaapahan tarkkaan - nyt on meinaan tarjolla hyvvee settii.

Adventure Partners: Vuoripäivä - Mountain Day

Luvassa tiivis koulutuspaketti sekä kevyempää ohjelmaa ja hauskaa yhdessäoloa vuoristoon matkaaville hiihtäjille, vaeltajille ja kiipeilijöille! Päivä sopii erinomaisesti sekä ihan aloittelijalle että kokeneelle vuorikauriille. Päivään osallistumiselle ei ole esitieto- tai taitovaatimuksia. Tule, ja ota kaverisikin mukaan oppimaan ja pitämään hauskaa!

Kouluttajina Suomen omia huippunimiä ja alansa ammattilaisia. Tiukkaa asiaa, hauskaa hupia, rentoa yhdessäoloa ja kevyttä kekkeröintiä. Hinta koko päivälle vain 69¤. Allaolevan linkin kautta pääsee katsomaan lisätiedot tapahtumasta ja buukkamaan liput itselleen, ja miksei kaverillekin samalla:


Turvallisesti vesille
Niin ne vedet vaan kylmenee kohti talvea kun mennään. Viisas vesilläliikkuja ei kitsastele oman henkikultansa säästelyssä, vaan hankkii ylleen asialliset vermeet. Ursuitin Sea Horse sekä varsinkin Ursuit Easy on helppo pukea päälle, liikkuvuus ja mukavuus on hyvät, ja jos vesiin itsensä mällää, niin pysyy kuivana ihan eri tavalla, kuin ilman pelastuspukua. Niin se vaan on.

Pelastuspuku on turvallisuus- ja mukavuusvaruste niin veneilijälle, kalastajalle, kuin muillekin vesilläliikkujille. Puku on oiva suoja myös kylmällä ja hyisellä säällä, kun vettä pärskii tai tihuttaa jotain vettä tai vedentapaista kylmältä taivaalta.

Vesilläliikkumisen lisäksi talvivinkki kaikille kairaajille: Toimisto-Jorma ittekkin on vaihtanut ajatuksen pilkkihaalarista pois jo n. 68 vuotta sitten, ja ottanut käytäntöön pelastuspuvun kunnollisella alusvaatetuksella pilkkimispuuhiin. Monikäyttöinen kertasijoitus itseensä, nähkääs. Ei oo harmittannu päivääkään tällaisen omistaminen ja käyttäminen.

Ursuit Sea Horse

Tutkimusten mukaan Ursuit pelastuspuvulla yhdessä Finnfill väliasun kanssa ihmisen ruumin lämpötila pysyy yli 35 asteisena n. 4,5 ...
Hinta 995.00 ¤
(Suositushinta 1110.00 ¤)

-10%
Ursuit Easy

Tyylikäs pelastuspuku, joka on helppo ja nopea pukea päälle. Käyttömukavuus ja ulkonäkö ovat kuin tavallisella vaatteella, mutta s...
Hinta 1000.00 ¤
(Suositushinta 1160.00 ¤)

-13%


Pinnalle, poks.
Siks toisekseen nämä pelastusliivit. Pelastuspuvun ylle kun pukee vielä laadukkaat ja hyvät paukkuliivit, niin jo vaan paranee. Näissä paukkuliiveissä, kuten monet jo ennakkoon tietävät, on erinomainen liikkuvuus joka on hyödyksi, kun veden ääressä puuhailee. Malleja ja värejä on aikalailla monenlaista, että siitä vaan omia harrastuksia silmälläpitäen ittelleen kunnon turvallisuusvarustetta valkkaamaan, hop:

Baltic Delta 150N Automaattiliivi 40-150kg

Yksinkertainen automaattipaukkuliivi -Vetoketjulla suljettava ulkopinta -Vyötärönauhassa pikasolkikiinnitys-Fleecevuorinen kaulus-...
Tarjoushinta 89.00 ¤
(Suositushinta 138.00 ¤)

-35%
Baltic Winner 165 Automaattiliivi

Erittäin suosittu automaattisella laukaisimella oleva Winner -malli on nyt saatavissa pienillä parannuksilla sekä uusilla väreillä...
Hinta 138.00 ¤

Baltic Acapulco Automaattiliivi

Automaattilaukaisulla oleva paukkuliivi kesäisissä väreissä.  Materiaaliltaan liivi on mielyttävän tuntuista ja pehmeää joten sitä...
Hinta 169.00 ¤KAUPALLISIA ERIKOISTIEDOTTEITA:
Ne, jotka tykkää juoksennella kovilla alustoilla saattavat allaolevista tarjouksista innostua. Nyt olisi nimittäin kovan alustan kenkää uloskantohinnoin poistossa, niin että saapi tulla hakemaan ihan omakustannehintaan poies pyörimästä.

Toisesta linkistä pääsee normaalien juoksukenkien etusivulle, josta voi valita haluaako katsoa naisten vai miesten kenkiä, ja toisesta sitten pääsee katsomaan kenkiä, missä on se sellainen ylipronaatiotuki. Noissahan kyllä lukeekin alla, että kumpi on kumpi. Tervemenoa virtuaaliseen löytönurkkaan. Nuo on kaikki meillä täällä kaupassakin, että jos ei ole varma omasta koosta tai halaumastaan mallista, niin saa toki tulla sovittelemaan ja testailemaan.

Tavalliselle tallaajalle, joka ei mitään pronaatiojuttuja tartte:


Sitten on näitä ylipronaatiotuettuja kenkuleita:
Mitä parahinta lokakuun alkua kaikille innokkaille ulkoilmaihmisille, ja muillekin tietty. Syksyn kipristyvä kirpeys on hunajata sielulle, joten sitä kannattaa nauttia niin paljon kuin vain ikinä jaksaa ja ehtii. Tervemenot!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu