KUTSU

HIRVEÄ PÄIVÄ TORSTAINA, 18.9.2014

Lämpimät tervetulot jo perinteeksi muodostuneeseen hirvijahtiin erikoistuneeseen teemapäiväämme. Hirvikausi lähenee hurjaa vauhtia, joten on aika taas kollata kamat kuntoon ja samalla tulla morjenstamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia.

Asiantuntijat, tuotespesialistit ynnä muut metsästysviisastelijat & metsien miehet ynnä -naiset tavattavissa siinä suunnilleen klo 11.00 alkaen metsästysosaston tuntumassa.

Ohjelmassa tuttuun tyyliin tuote-esittelyjä, spesiaalitarjouksia, neuvontaa ja (hirveän) hyvää meininkiä. Tarkemmat tarjoukset julkaistaan siinä keskiviikon korvilla, joten pysykäähän kuulolla, niin tiiätte sitten, mitä tulevan pitää. Pääpiirteittäin kaikki tarjoukset on sekä myymiössä, että intternettikaupassa, joten melko tasapuolisesti ollan yritetty ajatella tämäkin hommeli.

Mukana menossa mm. Zeiss, Sako, Browning, Sauer, Sasta, Chevalier, Muckboot, Norma.

Esillä tietysti myös Lafayette, Peltor, Smartwool, Neverfind, Deerhunter ja paljon, paljon muuta.

HUOM: Sakolta erikois-Beretta-tietäjä Mauri pyörittää Berettan pikahuoltopistettä päivän aikana. Jos haluat tulla tarkistuttamaan asettasi tai teettämään jotain pientä huoltoa ym, niin Mauri osaa auttaa. Mauri osaa myös kertoa, jos pikku hienosäätö ei enää auta, ja pystyy ohjaamaan isoon huoltoon.

Tapaamisiin sankoin joukoin täällä meillä torstaina, 18.9.
Ja siis tietysti Helsingin Konalassa osoitteessa Ruosilankuja 3.


TERVETULOA!
Ystävällismielisin terveisin,

Varuste.netin HIRVEÄn kiva asiakaspalvelu,
Sekä Varuste.netin koko metsästysjengi (ja ihan kaikki muutkin meistä, tietty.)


(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net