Kokeillaan nyt mekin tätä.

Heltehistä heinäkuuta vaan kaikille tasapuolisesti. Tässä on tullut pistettyä merkille, että monet kaupat pitävää kaikenlaisia alennusmyyjäisiä tässä kesän aikana. Mietittiin tuossa porukalla, että olisko itsekin kiva kokeilla ja vähän irroitella. Hullutella ja ryhtyä kreisiksi.

No kyllä me sitten uskallettiin, ja valikoitiin muutamia mukavia juttuja näihin meidän myyjäisiin. Toivottavasti löytyy jotakin kivvoo.

Esimerkiksi kaikki, ja siis nimenomaan KAIKKI Muurikka -tuotteet vähintään -20%


Eikä tässä todellakaan vielä kaikki. Jos pistetään homma ranttaliksi, niin laitetaan sitten täysillä.

Vielä on kesää jäljellä, ja ihan runsaastikin. Jos olet ehtinyt miettiä, että olisiko tuollainen muodikas SUP -lauta kiva, niin nyt olisi hyvä aika itselleen sellainen hankkia - ovat nähkääs kahdenkymmenen pinnan alennuksessa. (löytyy sekä kiinteää lautaa, että erinomaista pumpattavaa lautaa)

Myös perinteiset surffilaudat kuuluvat tähän tarjoukseen, joten eikus laineille keinumaan. Ennen kuin joku innokas ehtii etsimään leijasurffaus-/ Kite-lautoja tarjouslistalta, niin niitä ei just löydy noitten SUPpi ja Surffilautojen joukosta, valitettavasti.

Fläp-fläp flip-flop
Kaikki kesäiset jalkineet, elikäs sandaalit ovat myöskin tarjoomuksessa. Siellä nyt on kaikenlaista läpsytintä, släbäriä, sporttisandaalia, ynnä muuta.Lyhyet housut = shortsit.
Monesti kesällä on niin lämmintä, ettei ihan kokomittaista housua tarvitse. Tällöin kannattaa nojautua shortseihin. Shortsit ovat siis kuin mitkä tahansa normaalit housut, mutta mallista riippuen niistä on otettu enempi tai vähempi pois lahkeen pituudesta. Nerokasta.

Kaikki meidän shortist ovat -20% tarjouksessa, joten ole nopea ja vie parhaat päältä.

MUUT KESÄTARJOUKSET

KAIKKI KEVYTJALKINEET -20% (Crocs, Sanuk, Dudes, Feelmax, Five Fingers jne.)

KAIKKI 3mm SUKELLUSMÄRKKÄRIT -20%

KAIKKI PYÖRÄILYHOUSUT AINAKIN -20%

KAIKKI PYÖRÄILYPAIDAT AINAKIN -20% -30%


Pari sanaa vielä tuosta fribailusta.
Frisbeegolf on vähän niin kuin golfia, mutta mailana toimii oma käsi, pallona frisbee ja reikänä frisbeemaali. Eli kutakuinkin ihan sama asia siis. Paitsi, että fribailu on kylläkin vähän vapaamuotoisempaa kuin normi kolopallo. Pukeutumiskoodistoa ei niinkään ole, vaatetus on lähinnä suositeltavaa, nottei säikytä muita kanssafribaajia.

Tämän kiekkogolfin idea on päästä radan alusta loppuun mahdollisimman vähin heitoin. Seuraava heitto lähtee siitä kohdasta, johon edellinen heitto pysähtyy. Kullakin väylällä käytetyt heitot sekä rangaistusheitot lasketaan yhteen. Lopputulos on kaikkien reikien tulosten summa. Pienimmän tuloksen saanut voittaa.

Fribaaminen on kohtuullisen edullista puuhaa, sillä lähes kaikki radat ovat ilmaisia ja vapaaehtoisvoimin ylläpidettyjä.

Kaikesta tästä rentoudesta ja kustannustehokkuudesta huolimatta lajissa kilpaillaan ihan tavoitteellisesti ja ammattimaisesti.

Olemme keränneet kiinnostavia kamppeita aiheeseen liittyen, aloittelijan setti on hyvä tapa päästä lajiin kiinni ja kokeneemmat kiekkoilijat löytävät valikoimastamme varmasti itselleen sopivia puttereita, draivereita ja mitä näitä puttereita nyt onkaan. Saat meiltä myös maalit niin että voit pykää vaikka täysmittaisen kentän omalle kotitontillesi, jos huvittaa. Pyydämme valveutuneita kiekonkuljettajia kiinnittämään erikoishuomiota tuohon meidän Latituden uutuus-friba-reppuun, joka on aikas päheä.

Westside Discs Black Basket

Viimeinkin kevyehkö ja liikuteltava, mutta silti tukeva ja oikean kisakorin kaltainen fribamaali. Paranneltu versio kesän 2013-mal...
Tarjoushinta 125.00 ¤
(Suositushinta 149.00 ¤)

-16%
Westside Discs Standard Bag

Westsiden hieman isompi perusbägi syö sisäänsä 13-15 kiekkoa ja ulkotasku yhden putterin. -Juomapullotasku -Vetoketjullinen tarvi...
Hinta 24.90 ¤
(Suositushinta 29.90 ¤)

-16%
Discraft Aloittelijapaketti

Discraft Disc Golf Set Discraftin kolmen kiekon aloittelijapaketti. Paketissa mukana: Putteri Pro D Buzzz - lähesty...
Hinta 29.90 ¤

Latitude 64° DG Luxury Backpack

Reppumallinen frisbeekassi Latitudelta lukuisilla käytännöllisillä taskuilla. Valmistettu kestävästä nylonista, tekonahkayksityisk...
Hinta 189.00 ¤
(Suositushinta 199.00 ¤)

Siinähän sitä nyt sitten on, kaikenlaista. Käykäähän kattomassa nuo tarjoukset sun muut - niistä pitäisi löytyä kyllä vallan hyviä juttuja.
Viihtykäähän ulkona.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu