Kesän kuumimmat tarjoukset.

Noh, tässä kesässä nyt ei ole ollut toistaiseksi mitään kuumaa - paitsi että nyt on. Nimittäin nämä meidän erikoistarjoukset.

Ensinnä ilouutisena kaikille verkkokauppa-asiakkaillemme ja muille, jotka tykkää tilailla romppeitamme lähemmäs kotia: Tarjoamme meinaan Postin Pakettiautomaattitoimituksen hullunhuokeaan hintaan - omaa rahaa pitää pistää likoon vain kaksi euroa (2¤), niin johan Kusti polkee paketin valitsemaasi Pakettiautomaattiin. Näpsäkkää.

Olet varmaankin huomannut sellaisia postinvärisiä kaappeja hyper- ynnä muiden megamarkettien seinustalla. Ne on nimenomaan niitä Pakettiautomaatteja. Voit siis lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja noutaa ostoksesi samalla kun käyt muutenkin asioimassa, eikä välttämättä tarvitse erikseen käydä Postissa, joka on usein ärsyttävän paljon eri suunnassa kun kauppa, eikä monestikaan yhtä hyvillä aukioloajoilla varustettu. Helppoa ja kätevää, sanonma.

Tässä faktoja, eli tosiasioita tuosta Postin Pakettiautomaattipalvelusta:

Koosta riippumatta saatte tilauksenne vaivaisella 2:lla eurolla lähimpään pakettiautomaattiin. Huomatkaa siis, että koot ovat seuraavat:

S: 12cm x 36cm x 60cm
M: 20cm x 36cm x 60 cm
L: 38cm x 36cm x 60 cm
XL: 60cm x 36cm x 60 cm

Paketin vähimmäiskoko: 3,5 cm x 25 cm x 15 cm
Paketin vähimmäispaino: 250g
Paketin enimmäiskoko: 60cm x 36cm x 60 cm
Paketin enimmäispaino: 35 kg

Tästä voit muuten katsoa itseäsi lähimmän Pakettiautomaattisi:
Latautuminen kestää hetken, linkin takaa löytyy Postin karttapalvelu, jonka yhteydessä Postiautomaattihaku on.

Postin Pakettiautomaatti / hakukone


Eikä tässä vielä kaikki.

Kakarat kyytiin ja menoksi. Hyvä ja edullinen on monesti kaksi aivan erillistä tuotetta, paitsi nyt. Jos mielit ottaa jälkikasvun mukaan kätevästi itse liikkuessasi pyörällä, niin Thulen Coaster on oikea valinta juuri sinulle - varsinkin jos kyysättäviä pirpanoita on kaksin kappalein.

Sen lisäksi, että Thule Coaster on mahdottoman hyvä pyöräilykärry, niin sen saa myös helposti muunnettua työnnettäväksi rattaaksi, jos haluat esimerkiksi poiketa kaupungille tai muulle kylälle pyörimään.Thule Coaster Bike Trailer + Stroll

Thule Coaster on kestävä pyöräilyvaunu, jossa lapsi kulkee turvallisesti ja mukavasti. Se on myös helppo muuntaa perillä lastenva...
ERIKOISTARJOUS 269.00 ¤
(Suositushinta 379.00 ¤)

-29%


KAIKKI THULE CHARIOT -LASTENKULJETUSKÄRRYT

KAIKKI CROOZER -LASTENKULJETUSKÄRRYT


Erikoistarjousteema jatkuu.

Tämän tuotteen erinomaismainioutta on kyllä hehkutettu, ja onnittelemme, jos olet jo tällaisen ehtinyt hankkia - pihapiirinne on varmasti jo aika itikaton, eikö totta?

Meillä on loppukaudelle vielä muutamia laitteita jäljellä, jotka myymme ihan uloskantohintaan poijes. Vielä kerkeää hyvin hyttyjä imuroimaan, ja ensi keväänä pääsee aloittamaan niiden inisevien ärsykkeiden ansoittamisen välittömästi, kun yrittävätkään kuoriutua munistansa muita kiusaamaan.

Mosquito Magnet -houkutin kattaa 4000 neliömetrin alueen ja pikkupirukkaan koosta riippuen verkon vetoisuus on 8000-13000 hyttystä/ mäkäräistä ja mitä muita pistiäisiä ja purevia riiviöitä ne nyt onkaan.

Mosquito Magnet vokottelee hyttyset suihinsa ja jos hyvin menee, niin se todella tyhjentää sen neljäntuhannen neliön kokoisen pihan hyttysistä heittämällä. Tuo Patriot –malli toimii tosiaan ihan verkkovirralla.

Mosquito Magnet Patriot -hyttysansa

Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan torjua j...
ERIKOISTARJOUS 389.00 ¤
(Suositushinta 499.00 ¤)

-22%


KAIKKI HYÖNTEISANSAMME


Kaikenkarvaisiin kuljetuspuuhiin

Voi sitä muutakin kuljettaa munamankelinsa perässä kuin kekaroita. Croozerilla on meinaan pari erilaista mallia monitoimisten lastenkuljetuskärryjen lisäksi: tavaroille ja myöskin perheen lemmikeille.

Tuo Croozer Cargo on kesämeininkeihin ihan ykkös-ässä. Kuten kuvastakin näkyy, niin varsinainen tilaihmehän se on. Kyytiin mahtuu kaikenlaista kamaa tai kaksi koria *kröhm* limpparia.

Croozer Dog on taas sitten nimensä mukaisesti suunniteltu Rekulle. Moni saattaa tässä kohtaa miettiä, että eikös ole tavoitteenmukaista kuljettaa koiraa nimenomaan niin, että se saa itse liikuntaa. Totta ja kyllä. Mutta Croozer Dog mahdollistaa koko porukan pidemmän ja turvallisen reissaamisen pyörän kanssa. Ei se Pluto jaksa ihan koko Ahvenanmaan ympäri juosta kolmeakymmentä kilometriä tunnissa. Siinä mielessä tässä on oiva peli varsinkin retkeileville koiratyypeille.

Croozer Cargo

Tilava peräkärry monenlaiseen kuljetukseen. Suojakangas pitää pikkutavarat kyydissä ja suojaa sateelta. Kärry taittuu helposti pi...
Hinta 279.00 ¤

Croozer Dog

Tilava pyörän perään asennettava peräkärry koiran kuljetukseen. * sisältää pyöräilyyn tarvittavan vetoaisan ja akselik...
Hinta 299.00 ¤


KAIKKI TAVARANKULJETUSKÄRRYMME


Siinähän sitä taas oli. Ipanat / koirat / pisset pyörän perään ja nauttimaan itikattomasta kesästä edellä mainittuja varusteita avuksi hyödyntäen. Niin! Ja jos nyt päätätte mitä tahansa muuta tilata, niin muistakaa tuo Pakettiautomaattitarjous. On se hurja.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu